Cirese de mai-iunie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Luana, despre okii kknii.. Pai al meu sot ochi caprui inchis are si m-a dat pe spate si la Ana asa am comandat la barza: fetita cu ochi caprui fura inima oricui
Eu nu cred ca la "coloare" sunt "efectele speciale" ochisorii puiutzului ci la felul in care te priveste

Of, vad ca toata lumea se imprastie dupa cadouri, mie mi-e groaza ca iarasi sar calu' si o sa fie prea multe... toata luna noiembrie Paul a primit cadouri - chiar si de 2 ori intr-o sapt, asa a fost "filmul" ca au venit tot felu' la noi in vizita si pac cadoul. Acuma tare-s curioasa cum va fi in ianuarie.... ma gandesc sa iau o parte din cadouri imediat dupa craciun - oricum mergem pana la buni la BN - si sa i le dau pe parcursul luii ianuarie...

na pupici la tot livodoiu' si spor la pregatiri

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Virgi, bine ca ati trecu peste perioada cu boala...dupa cum ai scris atunci era heavy....si erati prin spital cu mari nesigurante. Ma bucur ca au gasit tratamentul necesar. Dupa cum povestesti tu despre Luana, ea pare a fi un copil supradotat sau cel putin cu potential avansat. Daca ea vorbeste cel putin 2 limbi fluent...e foarte bine. Si faptul ca pune intrebari si vrea sa afle cum stau lucrurile indica posibilitatea ca sa fie un copil high potential. E bine ca esti tu mama ei, pt ca tie iti place sa te ocupi de ea si o stimulezi.
Eu la Kailan am descoperit o noua pasiune..puzzle. A primit de mos Nicolae de la oma un puzzel cu 35 bucati. Am crezut ca e prea mic pt asta si nu m-am prea strofocat cu stimulatul pt puzzel. L-am lasat singur cu puzzelul si m-am dus la treaba. Cand m-am intors puzzelul era facut. M-am mirat...si mi-am propus sa-i testez limitele. Am cumparat puzzeluri cu 48 de bucati...si l-a facut si pe ala. Ok, mi-am zis..sa vedem unde te opresti. I-am cumparat unul cu 4 puzzeluri 2 a cate 60 bucati si 2 a cate 100 bucati. A facut deja alea 2 cu 60. Azi a inceput ala cu 100, dar fiind inainte de ora de culcare l-am intrerupt. Stiu sigur ca si pe ala il dibuieste....Uite asa incerc si eu pasiunile si limitele lui fii-miu. Cu vorbitul nu sta asa bine ca si Luana. In schimb vorbeste in 3 limbi....dar nu le vorbeste inca corect si fluent. Sunt convinsa ca va veni si timpul ala....dar eu cred ca partea lui "tare" e logica si probabil matematica, din cauza puzzelului....E doar o banuiala a mea si bazata pe informatia de la mamici cu copii mai mari care au avut aceleasi abilitati la varsta lui Kailan.
In rest e topit dupa videoclipurile pe Youtube pt planete care fac "buuuum" cu asteroizi! Il fascineaza acest lucru si tot imi cere: mama, planeta, planeta! Daca vede undeva la TV sau pe vreo revista vreo planeta cat de mica striga entuziast: Planeta, planeta! Na..ce sa spun..poate o ajunge pe la NASA si ma duce si pe mine in excursie pe luna
Va pupam si daca nu mai vorbim va doresc un Craciun fericit si SARBATORI FERICITE! Mie imi vin parintii pt vreo 3 luni si imi FAC DE CAP!!!!! dorm pana nu mai pot si ma relaxez pt tot anul care vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara!
A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat sa scriu dar de citit am citit, fiti linistite .
De 2 saptamani si 4 zile Mihnea nu mai bea lapte din biberon, de fapt nu mai bea lapte deloc. Nu a fost decizia lui am luat-o eu in disperare de cauza.
Primele 4 zile jumate nu a mancat NIMIC a baut doar apa minerala, asa ca si eu si sotul eram hotarati sa ii redam biberonul insa surpriza, in a cincea zi a inceput timid sa manance cate ceva. Acum mananca, nu mult dar variat si lapte deloc. Asta ma face sa gandesc ca de fapt era dependent de biberon si nu ca laptele ar fi fost alimentul lui preferat.

Este foarte haios cand canta cantecele de copii si cand recita poezii, dar asta deja cred ca stiti si voi din proprie experienta.

Amonar si Mihnea face puzzle de 60 de bucati si am zis ca acum de craciun sa-i iau unu cu 100 de piese dar ma gandeam ca poate nu e cazul inca. Dar mai stii? Poate nu sunt eu pregatita pentru asta nu el . Oricum am casa plina de cutii cu puzzle dar e clar pasiunea lui. Din cate am inteles ei au mai putine bariere in creier si de aceea si reusesc sa faca puzzle dar cred ca mai e si chestie de placut, de hobby, adica copilul sa se simta atras de astfel de jocuri.
Bravo lor , nu vreau sa le minimizez capacitatile departe de mine gandul asta (ma refer la Mihnea si Kailan) si o sa incerc si cu 100 desi dupa cum ti-am spus mi-e teama sa nu-l derutez.
Baiatul meu e fan Ben 10, el e Ben eu sunt Gwen, tat-su e Kevin si Irina Megawatt si ma rog toata familia e cineva.
Dar ii place si Power Rangers si Masini si toate desenele animate de pe toate posturile posibile si Mickey Mouse ClubHouse...si voi ati sesizat ce memorie fantastica au piticii? eu cu siguranta l-as trimite in locul meu la niste examene .
...si gata pauza mea ca s-a trezit Irina .

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

LUANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LUANA

O mai vrei pe Fifi? uite_o aici: http://www. jucarii.store.ro/html/content.php?menu_item=Produse&fields[0]=id_subcategorie&values[0]=46

Am pus dupa www. un spatiu sa nu fie considerata reclama.

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hello fetelor

l-am operat ieri pe alex de polipi...a fost cam nasol, sper sa-i treaca repede durerea de gat si sa fie ok pe cand vine MOs Craciun....se vede deja diferenta desi medicul a zis ca dupa 2 sapt isi va reveni complet. ne-am hotorat sa-l operam ca deja il deranja si la vorbit...daca inante zicea vreau, vad, veceu, zahar, etc cam de o sapt a inceput cu breau, bad, beceu, zafar acum deja si-a revit cu limabajul, nu mai sforaie, nu-l mai aud cum respira cand e treaz, si deja nu mai sta atata cu gurita deschisa.

luana, nu fi suparata...si eu am ochii kknii si ma mir ca alex ii are albastrii ca dupa legile geneticii trebuia sa-i aiba si el asa....aporpo de fifi mie imi plac cizmele ei de guma si mie imi plac desenele alea, dar alex nu e asa de atins de ele...ahhh stiti ce-i place tare de pe minimax?? sympholis....

i-am luat la alex pana la urma un wall-e transformabil....am vb la cora cu un tip ce lucra la firma de distributie si a zis ca nici nu au avut pt cluj modelul cu telecomanda, o sa mai primeasca o tona de jucarii de la bunici, unchi...vorba lui arabela....poate ar fi bine o parte sa o le dam pe rand....sau....mai vedem noi...

ellaX nu-mi vine sa cred 5-6 zile fara tv in prezenta fetei?!!??!whow, super....dupa cum sti la noi merge si calcul si tv cam non stop cred ca si noi suntem addicted....si ar fi culmea alex sa nu fie...mno, stiu ca nu e bine da io una nu pot fara calculator, zici ca n-am maini....si tv, si calc si telefoane.....am pe tel baby enstain mai multe episoade, wall=e, bee movie, cars, cutiutele muzicale,etc.. asta e material didactic cand tre sa stam sa asteptam undeva cuminti.
si m-am tot gandit...traim in epoca asta a tehnologiei, si daca nu o sti folosi este cam looser(nu vreau sa jignesc pe nimeni)il vad pe cumnatu-mio(preot celibatar, sta la tara, are 33 ani) ca e antitalent la tot ce tine de tehnologie.....sincer pot spune ca alex are mai mult simt practic ca el. cumnatu-mio de vreo juma de an si-a luat computer si ma tot suna pt orice sa ma intrebe pe ce sa apese...alex chiar daca nu stie citi a invatat mai repede sa umble la calc si pe net, si jocuri.

amonar, carmina mama ce baieti indemanatici aveti....alex are puzeluri din alea pt blonde din 2, 4 sau 6 bucati si unele abia le face....adica nu reuseste sa le bage una in alta chiar daca stie unde e piesa. mai are unul de 24 buc si sa zicem ca ala il facem impreuna, adica el imi zice unde e piesa si eu o pun...ca altfel...imbatranim pana ajungem la performante ca voi.

carmina dar de ce i-ai scos biberonul?acum mananca mai variat?

noi nu avem astfel de probleme, si dupa operatie ma gandeam ca poate va manca mai lichid si piureuri de tot felu...vezi de treaba ieri cand am ajuns acasa a vrut ciorbita de cartofi si a mancat defapt legumele si carnea, zeama a zis ca nu-i trebuie....mai spre seara a mancat un sendwich, compot, mar ras cu biscuiti...desi inca se plange ca-l doare gatul totusi mananca bine.

weekend placut si sanatate multa

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina
Acum mananca, nu mult dar variat

whauuu! cred ca nici n-aveai cuvantul asta in vocabular!! bravo, ma bucur tare mult, stiu cum te-ai chinuit in ultimii doi ani!

saru-mana de link, da io vleau fiiilm! d-ala n-am..

arleena, bine c-ai scapat cu polipii!

mda, si fiica-mea apreciaza puzzleurile, insa le sorteaza mai mult deacat sa le faca...

Mergi la inceput

Arleena sanatate lui Alex. Ce sa spun te felicit pentru curaj! Si pe mine ma felicit cand am curaj sa merg cu copiii la dr. pt analize mi se pare foarte dureros pentru mine.

Luana nu am retinut ca vrei filme. Dar caut si poate gasim ceva. eu i-am luat lui Mihnea niste puzzle cu Fifi de la astia.
Si intr-adevar imi dau seama ca nu cantitatea mancarii era importanta ci calitatea.
Pana acum 2 saptamani el nu mancase, carne, oua, legume crude, sau ma rog o cantitate ata de infima incat nici nu merita mentionata.''

La Mihnea Mosu' o sa vina cu:
- Mickey si Minnie Mouse tinandu-se de mana si cantand, sunt din plus si destul de mari:
-Puzzle cu : Fifi, Cars, Panda kung-Fu, Locomotiva Thomas;
-o figurina Ben 10.
Astea de la noi de la parinti, stiu ca bunicii ne vor da bani si din comoditate dar si pentru ca nu stiu cum, de unde si ce sa cumpere.

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Buna seara, Livada!

Ieri a fost serbarea de pom la cresa. A fost fain, si-am trait momentul cu emotii - parca la mine venea mosu', nu la Andrei...
Puiul s-a comportat super, a plans nitel cand m-a vazut si l-am trimis la copii inapoi, dar s-a linistit cand a inteles ca nu plec nicaieri... si a fost el, cel dezinvolt si fara inhibitii.
Basca ramasesem singurul parinte, ca la ceilalti copii ramasi n-au venit parintii la serbare, iar Andrei nu se dadea dus de la cresa.
Copiii nu s-au lasat pana nu au spart toate baloanele, asa ca au fost non-stop pocnituri. Si cred ca azi-noapte Andrei asta a visat, ca s-a sculat plangand, si greu l-am potolit...

In rest, a fost super!
Andrei, e ca de obicei, vorbaret (ca ma-sa), comunicativ, si in general o fire linistita. De mancat, nu ma pot plange, mananca bine. De altfel nu m-am stresat nicicand daca mananca bine sau nu - a mancat, bine, nu, iarasi bine, nu-i nimica, mananca la masa urmatoare...

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

A venit Mos Craciun la cresa la Ana:

http://s228.photobucket.com/albums/ee268/iulicutu/La%20cresa%20vine%20Mos%20Craciun%20-%2017%20dec%202008/

Ne citim zilele urmatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

www.dropshots.com/mikiion2008#date/2008-12-20/15:01:00" target="_blank">Sarbatori Fericite si un An Nou plin de bucurii!!!!!

Marc-Adrian si parintii

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput