Cirese de mai-iunie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 5
virgi spune:
Salutare ciresime!
Luana a intrat in vacanta de astazi pana pe 12 ianuarie. Sunt foarte stresata, incerc sa-i gasesc activitati extra scolare. Am inscris-o la balet, insa nu mi-a dat ok-ul. So, saptamana asta ne vom inatalni cu directorul scolii care vrea s-o vada mai intai. Tot saptamna asta va incepe si inotul. Aici nu-i problema, ca pot sa stau si eu cu ea cateva sedinte. Sper sa-i placa macar una din cele doua.
Arleena - ai un ingeras foarte frumos! Multa sanatate lui Alex! Off, dragul de el!
Cami - pana la urma mosul i-a adus acasa un Lego ( vapor - Cost guard), care-l folosim si-n cada
. Este foarte incantata de el! Este dotat cu tot ce trebuie: radare, capitan, ancora, barca de salvare, veste de salvare, rechini, turn de control, marinari, punte, targa , salvamar etc. Pot s-o dau la nave
( a invatat repede toti temenii).
Problema este ca s-a invatat sa vina mosul zilnic. Ieri sa n-o dezamagesc, i-am mai cumparat un tort si i l-am pus sub brad. I-am aprins lumanarile si am cantat colinde langa brad.
Astazi, l-a sunat ea pe Mosu: a vorbit foarte serios cu el la tel si apoi vine la mine: " mami, sa fii atenta, trebuie sa sune mosul la usa din clipa-n clipa"![]()
Amonar - ce-i drept cu atat suntem in grafic " cu vorbitul", in rest, imi vine sa plang in fiecare zi. Nu vrea sa-si dea jos nici haina mare de pe ea singura, nu vrea sa se descalte/incalte singura, manaca singura doar ciocolata/inghetata. Inca o hranesc ca pe un bb.
Imi pregateste mereu intrebari/jocuri la care nu stiu sa raspund. Se simte bine si satisfacuta ca trebuie sa dea tot ea raspunsul. Astazi, vine la mine si-mi zice: " Mami, poti sa te uiti o secunda la mine?", da, ma uit. ea: "ce fac eu aici?" ( imi tot arata ea un joc cu mainile), eu: nu inteleg nimic, ea: "pai de ce nu intelegi, mami, uite - cand fac "asa"( lipit palmele) masina nu poate sa treaca, nu are loc, iar cand fac "asa" ( desfacut palmele), insemana ca-i verde la semafor si masine poate pleca."
eu: ahhh, am inteles!
ea: ce desteapta esti mami!.....
Ieri, "Mami, unde mergem?"
eu: iesim la plimbare si apoi facem shopping, vrei?
ea: "nu vreau"
eu: dar ce ti-ai dori tu sa facem?
ea: " sa mergem intr-un loc cu zapada, acolo unde traieste Pororo, si sa ne cazam la un hotel frumos cu piscina, vrei mami?".
In concluzie, Craciunul la noi s-a terminat. Incarcam sa plecam cateva zile pe undeva in apropiere de anul nou, si gata.
virgi spune:
Arabela - multa sanatate puiutilor. Cum mai sunt cei mici? A trecut febra?
Mihaela - Craciun Fericit si tot ce va doriti. Sper ca Mosul a fost darnic cu Marc.
Ella - multumim pentru poze! So, i-a placut Anei de Mos? Luanei ii place doar numele,ca pana acum n-a reusit niciun Mos s-o ia in brate!
Bravo Anei!, fetita curajoasa.
Amonar spune:
Virgi, figura mare-i Luana! Smechera foc.
Carmina, stiam ca si Mihnea are talentul asta cu puzeelul. Parca ai mentionat odata ca facea asta de cand era mai mic. Cred si eu ca e vorba de pasiune, hooby si acest lucru ajuta la o anumita performanta. Nu cred ca este o problema sa incerci puzzelul cu 100 bucati. Daca el are placere in a-l face, il face daca nu, nu
Asa face si Kailan, l-a facut pe cel cu 100 aproape tot dar s-a plictisit la ultimele 2 randuri, adica cerul din puzzel...daca nua re chef nu-l face. Vad ca s-a reprofilat iarasi pe masinute...Felicitari cu victoria obtinuta la mancare pt Mihnea! Sa speram ca acum santeti pe drumul cel bun.
Ella, Kailan e topit dupa grupul Miracol! Imi tot cere muzica! E adevarat ca e f. frumoasa. Inca nu le-am download pe toate dar cred ca ma pun pe treaba azi. E enervant ca merge numai unul cat unul.
Fetelor, am citit la toate ce planuri aveti de Craciun sau cum ati sarbatorit la gradinita! Am vazut poze frumoase si am auzit de cadouri frumoase. Noi cadouri am primit mai mult de mos Nicolae, aceasta sarbatoare fiind mai importanta in Olanda. Am primit o gramada de cadouri de la familia din Olanda si acolo am sarbatorit mos Nicolae. Este mai importanta decat Craciunul...sau pot sa spun pt copii este mai importanta. Conceptul de mos Craciun nu prea este marketingzat (
).Se face brad, dar nu au cantecele si nu prea se obisnuieste sa se faca mosi Crauciuni
In Germania este ca in ROmania. Craciunul este mai important.
Arlena, sanatate la puiut! Sa speram ca acum e mai bine dupa operatie.
Amonar spune:
Mikiiom, multumim pt felicitari! Frumoasa felicitare digitala! Cum ai facut-o? Ai un program, ceva? Ma gandesc sa fac si eu una tot digitala cu Kailan si sa o trimit la familie.
mikiion spune:
Am facut-o cu Office publisher si am salvat-o la sfarsit in JPEG pentru ca ofera si posibilitatea asta. Exista si alte programe dar asta e singurul pe care-l mai aveam in calculator.
Eu sunt in vacanta pana pe 12 ian, am sa incerc sa mai scriu. Dar incerc sa fac tot ce n-am reusit de 6 luni
in casa, sau prin oras...Asa ca timpul in fond e foarte limitat....
Plus ca noi suntem ingropati in casa din cauza zapezii si a frigului
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
camelia.t spune:
Fetelor, nu stiu daca zilele astea voi mai avea timp sa intru, asa ca vreau sa va spun de acum SARBATORI FERICITE!!!. Mai mult decat bradutul si beculetele, decat prajiturile si cozonacii, decat sarmalele si orice altceva ce am putea asocia cu notiunea de Craciun, va doresc ca Dumnezeu sa va lumineze vietile, pruncul Isus nascut la Betleem sa va aduca pace in inimi si adevarata bucurie a Craciunului, bucurie pe care in aceste vremuri o asociem din ce in ce mai des cu surogate fara valoare.Sa va dea Dumnezeu sanatate voua si familiilor si multe binecuvantari in anul care ne sta in fata.
Va pupam, Adela &Co.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/" target="_blank">Andrei
andruskandu spune:
Sa ne
pentru sanatatea Emmei!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA, in 24 Decembrie, ora 13.00!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
neda spune:
Amonar, Carmina- ma uimiti! Ai vostri fac puzzel-uri asa de complicate? Ce copii destepti aveti!!Felicitari!
Eu am incercat sa ii arat si lui Mihai mai simpliste, dar habar nu are ce sa faca cu ele.
Un mic detaliu-puzzelul il construieste pe imaginea/foaia data sau direct pe masa cu imaginea in fata? Intreb pt ca avem si noi doua tipuri de puzzel.