Cirese de mai-iunie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 3
OanaRusu spune:
Cami
, asa e cum zici cu cu 2 bebei, incepem sa iesim la liman
daca Ana n-ar fi asa mare fan tzitzi cred ca ar fi fost mai usor mai devreme, vad acuma de cand si cu mese solide, iar Paul a inceput incetisor sa-si intre in rolul de fratior mai mare - hm, parca-mi pare rau ca n-am fost si eu sora mai mica
sa ma pazeasca frate-meu... macar ca si el s-a "infoiat" pe langa mine dupa ce am crescut amndoi, in rol protector desigur![]()
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
andruskandu spune:
| Citat: |
azi am avut primul examen dupa atata vreme, am stiut, desi nu a fost un examen cu care eram obisnuita...toate cele 10 puncte iti solicitau gandirea la maxim, puteai sa ai cursurile in fata ca daca nu te duce capu nu stiai ce sa scrii.....chiar imi zicea frate-mio(el e prof la univ din oradea) ca tre sa ma obisnuiesc cu genul asta de examene ca asa is la doctorat, nu tre sa tocesti, ci tre sa intelegi si sa gandesti. de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete nasterea |
Felicitari!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
26octombrie spune:
Arleena, ce misto, ce mare s-a facut fiul tau cel albastru!
pe mine chiar ma enervati, toate mamele de baieti din livada!! pai pana unde merge nedreptatea asta? dupa ce ca armata nu se mai face la noi in tara, dupa ce ca 1 si 8 martie au ajuns o gluma, nimeni nu mai ia un martisor, deja baietii aveau toate atuurile in mana, au scapat de singurele doua stresuri (cele mai sus pomenite).. acum au luat si toti ochii aia mari si albastri?? pai?! io intru in greva.
m-am consolat cu gandul ca, ce daca Hora n-are ochii mei (verzi!), ii are cacanii, da e un kkniu frumos, nu-i asa? da sa vad numai lacuri de munte mirate pe-aici, deja ma enervati! asa!
m-am suparat si ma duc sa ma joc cu cadourile de craciun pentru hora, le-am pitit si n-am apucat sa ma holbez si io (verde, sac!) la ele.
relelor.
andruskandu spune:
Lasa, Luana, ca Andrei are ochii caprui, maaari si frumoooosi! Sac!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
abibrinza spune:
Luana, si ai mei au ochii cacanii
! Dar din parintii cu ochii cacanii ce sa iasa?Bunicele nu au vrut sa arunce cu putin verde si nici tatal lor nu a vrut sa le dea parul brunet si cretz.Iar Mihai are niste urechi in vant...
Eu imi dau demisia din functia de infirmiera.De-abia l-am pus pe Mihai pe picioare dupa bronsiolita si diaree si Victor s-a gasit sa-mi faca febra de duminica incoace fara alte simptome.Facem o urocultura si in seara asta asteptam ceva bubitze.Daca apar s-a dus naiba plecarea la Dorna.Si Victor are saniuta si schiurile pregatite.
...
Roxana si eu tot asa stau cu somnul.Sper sa dorm in masina cand plecam la Dorna.Baietii mei dorm numai alternativ, noaptea la fel se trezesc, o placere.
Oana, victor acum de-abia incearca sa-l altoiasca pe frate-su doar ca sa-l bag in seama.
S-a trezit si vrea renul...
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">2008
26octombrie spune:
arleena, stiu ca nu e ceea ce cautai tu, insa, ca backup, uite aici:
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Plusuri-si-Animale-30/Wall-E-2136/
26octombrie spune:
poate imi dati si mie o mana de ajutor, o informatie, ceva, pliiz:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130933
ioanaradu spune:
buna fetele!
vin la voi cu o rugaminte.
noi am cumparat din exces de zel 2 proiectoare disney. daca sunteti interesate, va rog sa ma contactati. are si 3 role incluse.
www.librarie.net/jucarii/102426/Proiector-Disney-Carte-si-rola-Mother-Goose-rime-pentru" target="_blank">Aici puteti sa vedeti despre ce e vorba.
o zi buna!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abibrinza Eu imi dau demisia din functia de infirmiera.De-abia l-am pus pe Mihai pe picioare dupa bronsiolita si diaree si Victor s-a gasit sa-mi faca febra de duminica incoace fara alte simptome.Facem o urocultura si in seara asta asteptam ceva bubitze.Daca apar s-a dus naiba plecarea la Dorna.Si Victor are saniuta si schiurile pregatite. ...Roxana si eu tot asa stau cu somnul.Sper sa dorm in masina cand plecam la Dorna.Baietii mei dorm numai alternativ, noaptea la fel se trezesc, o placere. Oana, victor acum de-abia incearca sa-l altoiasca pe frate-su doar ca sa-l bag in seama. S-a trezit si vrea renul... Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">2008 |
Sanatate

Asta cu dormitul... ma tot consolez ca 34 de ani am dirmit cat si cand au vrut mushii mei, acuma insa... Paul a dormit destul de bine, dar de cand a aparut Ana, e gata... si combinat cu trecerea la chilotei - el a decis, noi ii punem si acuma noaptea pampers, desi el refuza sa mai faca in el, are 2-3 pishu' pe noapte... asa ca se trezeste cand unul cand altul.
Despre altoit... asta e, faptul ca Ana nu plange usor daca si-o capata de la Paul face egala cu zero teoria care i-o tinem noi
adica ce tot ziceti voi, uite ca fata nu se supara 
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4Priveste partea buna a lucrurilor