Cirese de mai-iunie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 19
andruskandu spune:
Irina, felicitari! Sarcina usoara in continuare, cu nasterea usoara si bebe sanatos!
Un buchet maaare de 

pentru toate mamicile!
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
vivighe spune:
La multi ani fetelor!
Mai intru si eu pe aici...din urma n-am citit ca am stat mai mult in pat.Sarcina asta m-a cam terminat psihic, dar sa zicem ca in ultimul timp am fost ceva mai bine...si vestea buna...maine se termina
si facem cunostinta cu domnisjorul care m-a chinuit atat.
Voiam sa va intreb despre alaptat...pe veterane.Eu pe Ingrid am alaptat-o 3 luni(apoi n-a mai vrut ea nici in ruptul capului) in care eu n-am mancat mai nimik de teama sa nu aibe copilul colici.Acum sper sa alaptez macar 6 luni,dar in acelasi timp sa nu mor de inanitie.Peste tot scrie ca trebuie sa mananci sanatos si variat , multe legume si fructe proaspete dar NU: fasole,varza,conopida,brocoli,cruditati(cum sa nu mananc acum primavara o salata verde,o ridiche,o rosie...si ce mai apare?),fructe aromate(presupun ca se refera la capsuni)
vinete,piersici,pepeni si lista poate continua...Pai atunci ce sa mananc?raman doar lactate si carne...doar atat
?
Eu sincer mi-am propus sa mananc de data asta orice(mai putin fasole,varza...),dar ce ma fac daca-i fac rau lui?
Sau sa tin oareshce regim vo 3 luni cat se zice ca sunt colicii si apoi liber la orice?
CamiM spune:

Salut livada si la multi ani de 8 Martie!!

Irinel felicitari!!

Trimitem multe ganduri bune sa fie totul ok cu sarcina si la sfarsit sa tii in brate pe bebe mic si drag, sa fiti cu totii sanatosi si sa va bucurati de micuti.
Vivighe din experienta mea( am alaptat pe Sofia 18 luni si pe Sabina 10 luni and counting
) zic ca nu e chiar asa dramatic cu dieta in timpul alaptatului.
De fapt la Sofia nu am avut nici o problema si am mancat de toate fara discriminare si nu a avut colici nici macar o ora. Sabina a fost ceva mai sensibila si in primele luni avea gaze daca mancam de pilda castraveti. Eu zic sa ai putin grija in primele saptamani si apoi papa linsitita ce vrei, daca vezi ca ceva anume ii face rau micutului atunci il scoti o vreme din dieta.
Tinem pumnii sa ai nastere usoara si bebe sanatos, necolicos, papacios si somnoros..![]()

te asteptam in livada sa ne dai de veste cat poti de curand.
pe Ingriduta cu ochi frumosi.
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
CamiM spune:
Va mai amintiti ce mici eram: www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae" target="_blank"> primul 8 Martie al cireselor![]()
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Amonar spune:
Nastere usoara Vivighe
Eu de colici stiam ca la baieti e mai rau....asa am auzit. Noi ne-am chinuit 4 luni cu colici din alea severe. Si eu am incercat sa elimin cat mai multe "cauze" din alimentatie, dar la Kailan a fost intoleranta pt lactoza si probabil alergia la laptele de vaca. Deci, incearca sa vezi ce alimentatie vi se potriveste voua.
Succes maine!
OanaRusu spune:
Vivighe, eu una am mancat cam orice, fara fasole, varza si mazare la inceput, cand a mai crescut Ana orice, laptic papa numai tzitzi (are aproape 9 luni). Cruditati am mancat orice, fructe si legume.
Nastere usoara si laptic in tzitzi 
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
arleena spune:
irinel felicitari !!doamne ajuta sa ajungeti la final cu bine si bb sanatos.
vivi nastere usoara si lapte mult....defapt banui ca deja iti tii in brate micutul. nu vei muri de foame stai linistita cat timp vei alapta....eu am facut0o vreo 18 luni iar Diana cred ca acum a intarcat-o pe timi asa ca fi optimista.....eu tin minte ca am mancat si in maternitate capsuni si piersici si alte fructe proaspete si nu cred ca l-a afectat pe alex prea tare....sau nu mai tin eu minte bine!??!?
revin mai tarziu cu niste poze surpriza...
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
DianaR spune:
Irinel, felicitari ptr bebitul din burtica! Oh ce ma bucur! Doamne ajuta! Pupici lui Danutz si George!
Vivi, probabil ai nascut deja. In privinta regimului, dupa mai bine de 4 ani jumate de alaptat
pot sa spun cu mana pe inima ca important e sa manaci tu bine. Daca vei tine un regim strict ca-i face rau aia si aia te vei scarbi de mancare si n-o sa ai destul laptic. Asta a fost greseala mea la Vlad, la inceput pana m-am desteptat (mai precis sotul m-a desteptat) si am inceput sa mananc de toate, cu mici exceptii gen usturoi, ceapa, ardei iute, varza, fasole, citrice si fructe care dau alergii (capsune, fragute etc). Bineinteles observi si copilul, daca ii ceva ce-i face rau eviti. Unii n-au treaba nici cu usturoiul si ceapa, pe altii citricele nu-i deranjeaza, o sa observi prin tatonare. Si mancarea o prepari cum iti face tie placere. Sa bei multe lichide!
Arleena, esti graviduta cumva?![]()
Oana, n-am stiut ca ai nascut natural dupa cezariana! Brava! Ce mi-as fi dorit si eu!
Am fuuugit!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete