Cirese de mai-iunie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 20
arleena spune:
dianaR naaaaa, inca nu....mai asteptam un pic...dar sper ca anul asta sa mearga cum ne-am propus si atunci poate prin dec vom incerca sa-i facem si la alex o surioara.....pana la urma ati incheiat capitolul supt, nu?
pozele sunt de la 2 intalniri...cu 2 ciresele dragalase
http://picasaweb.google.com/arleena/PozeAlex# (vedeti ultimele poze....)
nici nu stiu cum sa va spun dar paul si alex cand s-au intalnit prima data parca se stiau de o viata....s-au jucat frumos,na, au mai fost si momente tensionate in legatura cu impartitul excavatoarelor si picoanelor....s-au despartit cu greu....alex a vrut sa mearga la tg mures si eu sa ma duc acasa singura....in tot cazul il tot pomeneste pe paul si surioara lui mica....
oana, apropo....maine merg la tg mures dar fara alex si cu treburi multe....asa ca nu ne vedem randul asta...dar cu siguranta o sa mai venim incolo.
cu ana nu ne-am mai vazut demult, si din lipsa de timp a noastra, mamicilor, si din cauza de diversi virusi avuti de copii...la alex i-a fost tare dor de ana si mi-a placut cum ii zicea "draguta mica".....
la toata lumea
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
OanaRusu spune:
Cine face capitol nou? Cami, ce zici? 
Diana, am avut un medic super - cu el am nascut pe amandoi, mi-a zis de Ana ca-i la dimensiuni numai buna de natural si ca dc am travaliu bun, fara probleme.
Am nascut la spitalul judetean din Tg Mures, personalul stia ca eu incerc naturala dupa cezariana, da' nimeni nu parea mirat pe-acolo, asa ca multumesc mamei natura ca mi-a dat un travaliu foarte bun, am nascut foarte bine
si refacerea a fost de nota 10.
Dupa ce m-a iesit nasterea, mi-a iesit si alaptatul - la Paul n-a prea fost, macar ca am insitat cu doza aia mica pana la 6 luni, bine am facut ca mi-a ajutat la Ana.
Simona, Paul periodic imi cere sa mergem la Alex
asa ca e iubire mare de la el la Alex 
Macar la telefon tb sa vorbeasca, mea culpa, nu reusesc seara sa-mi gestionez timpul in asa fel incat sa pot suna la ore decente...
livada.
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
arleena spune:
la paul de la alex......sa sti ca nici eu nu reusesc seara sa ma oragnizez...numa ma trezesc ca e 10 jumate- 11 si la ore din asttea nu mai dau telefoane....
hai ca fac tot eu capitol nou...
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea