Cirese de mai-iunie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Fetelor,
Multumim pt martisoare ! Am si uitat ca suntem in luna martisoarelor.
Sunt superbe!

Oana-ce frumoasa e Ana! Din nou m-au izbit ochii lui Paul.

Arlena-ce mare s-a facut Alex. El intotdeauna a aratat mai mare.S-a maturizat mult.E un scump.

camiM-ce frumoase cirese ai tu acolo.Si cit sunt de diferite.Parca nu ar fi surori

Diana- ce frumos schiaza Vlad.La anul am sa incer sa il pun si pe Mihai pe schiuri.Sa vedem...

toata livada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui neda

Fetelor,
Multumim pt martisoare ! Am si uitat ca suntem in luna martisoarelor.
Sunt superbe!

Oana-ce frumoasa e Ana! Din nou m-au izbit ochii lui Paul.

Arlena-ce mare s-a facut Alex. El intotdeauna a aratat mai mare.S-a maturizat mult.E un scump.

camiM-ce frumoase cirese ai tu acolo.Si cit sunt de diferite.Parca nu ar fi surori

Diana- ce frumos schiaza Vlad.La anul am sa incer sa il pun si pe Mihai pe schiuri.Sa vedem...

toata livada

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Multumim pt martisoarele frumoase! Copii superbi am vazut!

Andreia, eu am hotarat sa nu ma strofoc cu chestia pamper. Daca-l tine pana la 4 ani, asta e....Eu vroiam de fapt sa-l fac sa renunte fiindca mie mi-e greu sa-l tot spal, schimb...dar nu asta conteaza. Important e sa fie el pregatit pt o noua faza. Cand s-o duce la intalnirile cu fetele n-o mai purta pemperasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

o primavara plina de bucurii va dorim.

noi ne-am revenit. speram ca de luni sa reluam cresa. desi se pare ca nu cu prea mare placere dupa o pauza de circa o luna.

Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Buna dimineata!

L-am dus pe Andrei la cresa, cam marait, pentru ca nu facuse kk, si stia ca acolo ii pun chilotel.
Ramona, n-as putea spune ca ma stresez. Am inteles ca stie unde se face kk, dar pur si simplu nu vrea. Nu vrea, si pace!
Vorba lu' ta-so : "trebuia sa aiba si copilu' asta ceva pe creierash, nu?"
Adica e cuminte, intelegator, doarme, mananca, etc.... dar nu vrea KK la olita....so, nimeni nu e perfect, adika, nu?

Alalta-seara ii facusem baita, imbracat in pijama, cu scutecel... hai la masa!
Da' Andrei avea alte planuri... se ascunsese in sufragerie, pe intuneric, dupa perdea. Stiti voi de ce. Pana n-a terminat, nu s-a lasat atins... Si se lasa greu convins sa fie spalat si schimbat.

In fine, dupa replica lu ta-so, ajunsesem sa radem toti trei in bucatarie, ca apucatii , noi de Andrei si situatie, Andrei cu noi asa, ca radeam noi... eram buni de filmat...

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

muuuuulte la toata lumea si de 8 martie din partea noastra....

sapt viitoare am sa pun niste poze surpriza

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Dragele mele, intru dupa mult-mult timp sa va spun ca voi avea un baietel la sfarsitul lunii iulie, o sarcina care s-a lasat mult-asteptata si care a venit in momentul cel mai neasteptat, in prima luna dupa ce ma re-angajasem. Saptamana asta am fost la spital pentru doua ecografii speciale, una cea de 18 saptamani, generala, pentru toate organele bebelusului si una pentru inimioara. Vestea buna e ca totul pare sa fie normal, si am incredere pentru ca ecografiile au fost facute de doua doctore specializate in domeniu. Sunt atat de fericita, mi se pare ca renasc. Danut e si el fericit, m-a intrebat de vreo 2-3 ori ce o sa facem daca si bebelusul asta o da fie bolnavior ca Maria, sau daca o sa moara in burtica mea. I-am dat si lui vestile bune si e tare fericit ca o sa se poata juca impreuna. La inceput zicea ca vrea sa fie fetita si sa o cheme Maria neaparat, apoi, ingrijorati ca s-ar putea sa fie necajit daca nu vine fetita, i-am prezentat avantajele daca va avea fratior si voia fratior, ma gandeam ce ma fac daca e fetita :-) asa ca acum e fericit ca va avea un fratior, da oricum nu cred ca avea vreo problema daca era fetita. Eu intru extrem de rar si mai dau cu nasul pe la voi, ma bucur sa vad ca au mai aparut bebelusi noi in grup si ca cireselele cresc frumos, imi pare rau cand citesc de probleme de sanatate, dar de scris chiar nu apuc. Lya mi-a scris un mesaj la un moment dat pe care eu abia l-am descoperit, si m-a invitat sa va mai dau vesti despre noi, asa ca am zis ca macar cateva cuvinte din cand in cand cand apuc o sa scriu.

Pupici la toate si la puii vostri scumpi
Irina

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Irinel, draga mea, ce surpriza grozava!!! iti doresc sa duci sarcina pana la capat fara probleme si baietelul sa fie sanatos si sa va insenineze zilele. Felicitari.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Felicitari Irinel, sa ai o nastere usoara la termen
La multi ani pentru ieri

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009

Mergi la inceput

La multi ani!!!

1 martie 2009

Mergi la inceput