Cirese de mai-iunie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut livada!
Imi dau si eu cu parerea in legatura cu "operatiunea" olita: la noi pentru Sofia a mers pur si simplu pusul des la olita/WC dar asa presupune csa va scoateti din rutina cateva zile( o saptamna poate si ceva mai mult). Pur si simplu in prima faza cam la fiecare ora - ora si jumatate o duceam pe Sofia si o asezam pe olita Imi puneam alarma si asa nu uitam nici eu. Uneori protesta dar nu avea ce face ca era musai,de multe ori nu facea nimic si stateam langa ea si 10-15 minute degeaba. Cand facea ceva o laudam, cantam, aplaudam de parca era cine stie ce. Primele zile au fost cele mai grele( pentru nervii mei recunosc) dupa care a fost mai usor. Nu zic ca gata dupa o saptamana a iesit din pampers dar s-a obsinuit sa mearga la baie si asa usor usor am reusit.
Mult succes.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ramona sa sti ca nu e acelsi lucru sa stea in scutec murdar si sa stea in chilotei murdari.....cu chilotei e ud pana la talpi....pe cand cu scutec nu simte senzatia de ud si lipicios si flescait tot....sigur nu-i va placea...

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Buna dimineata, Livada!

Am ajuns si eu acasa, Andrei e la cresa, de-abia astept sa-l iau.
La noi merge bine operatiunea "olitza". Numai kk refuza sa faca, sau face doar daca are kef. Altfel asteapta sa-i pun scutecel seara, s-atunci face... iar dimineata, daca n-a facut in scutecel, nu mai face.

Cu pipi a mers foarte usor, si cere fara probleme la olita.

Ramona, si eu zic sa-l lasi fara scutecel, macar cand sunteti acasa. Face pe el, il lasi cateva minute, apoi il schimbi. Fara cearta. Doar "aualeu... ai facut pe tine, hai sa te schimb de pantalonasi. Dar sigur data viitoare o sa faci la olita, ca doar plange olita... etc"
Fara cearta, suparare, ridicat tonul.... ca si cum nu te-ar interesa pe tine prea mult.

La noi a mers asa. A mai fost si puterea exemplului de la cresa, e adevarat.

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Abandon total la cirese

Am trecut sa va salut.

Vad ca vorbiti de olita. Noi tot in pampers, cu nerusinare... nu mai zic ca ieri si alaltaieri musiu a facut kk pe el dupa baia de seara...

Am fost azi la baby expo. Este ultima oara cand merg acolo, va jur. A fost o mare dezamagire.

In rest, toate-s bune, crestem sanatosi, ceea ce va dorim si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare!
Vad ca va mai plangeti de operatiunea pampers. E frustrant, dar trebuie sa astepti momentul potrivit. Si atunci invata in cateva zile sa faca la wc sau olita. La unii se intampla mai repede, la altii mai tarziu. Unii la un an si un pic altii la 3 ani. Ca si mersul si vorbirea. Cu Timi m-am tot chinuit dupa 2 ani s-o fac sa renunte la pamers si nu reuseam. Facea pe ea fara nici o jena. Am renuntat s-o mai chinui, si in toamna a renuntat ea singura. A inceput sa ceara si din momentul ala cand o puneam facea si nu mai protesta ca mai inainte. Bineninteles au fost si accidente, cu caca a mai durat o luna dar pana la urma a mers.
Un prietenut al lui fiu-miu a renuntat cu cateva zile inainte de a implini 3 ani. Simplu si fara scandal. Deci aveti rabdare, toate se rezolva.

Timeea merge la gradi cu fratiorul ei si-i place. N-a plans nici o secunda. Dar e la program scurt. Noi ne chinuim s-o mutam pe soacra-mea aici sper saptamana asta (de fapt musai!) si de luni incep stagiul de baza la Timisoara. O sa fac naveta zilnic cu un coleg.
Am scapat si de tzatza, fara scandal. Am lasat-o la ai mei cateva zile impreuna cu frate-su (pe Timi, nu pe tzatza am recitit si am vazut ce-a iesit). Atunci n-a avut nici o treaba. Cand am luat-o inapoi a incercat ea sa mai traga sa mai scoata din sani lapte ca inainte, dar mie imi scazuse dramatic lactatia. Mi-a facut ragade!!!! si atunci i s-a facut mila. Si gata, le da numai pusi. Si eu in 10 zile am scapat si de lapte, usor si fara medicatie.
Am fost la munte cateva ture, am invatat sa schiez si m-am indragostit de zapada si schiuri. Abia astept sa mai mergem iarasi! A invatat si Vlad f usor (mai usor ca mine, ca de la el frica nu exista!!!) Il puteti vedea aici.

Lacri, ce mai faceti voi? Mi-am tot propus sa te sun, trebuie sa ma mobilizez!

Cami, Arleena si restul fetelor va pup!

Nu uitati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">pagina 10
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Superba poza cu Timi, Diana!

Un martisor virtual pentru mamici si pentru ciresele din dotare

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

primiti si de la noi un martisor??

lacri, diana ce bine ca mai dati pe aici...si cel mai important ca sunteti bine...
diana iti doresc multa energie la programul de naveta ce-l vei avea...

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Oana, Arleena superbe martisoare!! Multumim!

Lacra, Diana ce bine-mi pare sa va citesc!!
Lacra pune si tu vreo doua poze cu Razacila scump.
Diana tinem pumnii sa mearga totul bine!Am admirat pe micul schior si pe Timeea-dulcineea..

si cum nu ne lasam: de 1 Martie primiti in dar de la noi un martisor

PS: acu' daca tot a venit primavara ies si pomii din amorteala iernii si vedem si noi ceva activitate mai sustinuta in livada, nu?

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

cami super martisorul..... la fetite, asa de dragalase sunt....ce mare e si sabina deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Buna dimineata, mamici de ciresici!

Gataa, vine primavara! Deja copacii vad ca au inmugurit pe la noi... a fost si cald iarna asta. Numai iarna nu s-a prea numit.

Andrei e la cresa, azi, dupa weekend a facut nazuri, si s-a lasat grau imbracat. Dar acolo n-am mai avut probleme.

Ca de obicei, e mucios, dar fara alte probleme.

Alta e problema noastra. De vre-o 2 saptamani, a inceput sa se ascunda cand face kk... in scutecel. Nu vrea, dom'le la olita! Nu vrea, si gata!
Cu pipi n-avem probleme. Cere si face cu placere la olita. De kk nu vrea sa se desparta asa usor. Adica prefera sa faca in scutecel. Acum cateva zile a facut pe el, pentru ca n-a vrut la olita.
Sa mai am rabdare? Cat sa-l mai las?
Nu de alta, dar observ ca e stresat, daca-i zic "hai,mamy, sa facem kk la olita" cand observ ca ar vrea sa faca, devine imediat nervos,
ma impinge, loveste, sa plec de langa el.

Va

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput