Cirese de mai-iunie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Despre noi, numai bine! Andrei s-a acomodat super bine la cresa, ii place, ca-l iau greu de-acolo La somnul de pranz nu le mai pune scutecel, si vad ca de vre-o luna n-a avut accidente. Dar mie mi-e frica acasa... si-i pun.

M-a innebunit cu calculatorul, deja i-am bagat cateva programe, Poisson Rouge, si desene, programul cu Mickey Mouse, intra pe ele alternativ, depinde ce doreste... asta ca sa nu-mi mai intre in ale noastre.

Vad ca in ultimul timp nici n-a mai racit, doar ceva mucisori, care au devenit o obisnuinta - sau nas infundat - dar fara alte complicatii.

Altfel, e vesel, sociabil,vorbaret, razacios, pupacios (toata ziua ma pupa pe unde nimereste), iubaret, si dulceeeee

la toata livada cam absenta

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu

Dalina, daca petreci mult timp la gemeni precis ca acolo ai auzit asta ca gemenii sunt altfel decat copii "singuri" - stiu doar ca gemenii din fam noastra au iesit din pampers la 2 ani si 10 luni intr-o saptamana - fara accidente ulterioare.
Rabdare si noroc

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor

Da, stiam ca gemenii sunt speciali.
Dar nu si din punctu asta de vedere..
Mersi, oricum, pentru incurajare! Hai ca m-am mai temperat.. Mai, avem deci, vreo trei luni. (Numa' bine, vine vara!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu

Dalina, io te stiu de la "gemeni". Lasa fetele in pace ca sunt deosebite! Mai la vara poti incerca tactica cu facutul pe ele si schimbat (fara cearta, suparare, lacrimi...).

Andreea, esti o scumpa! Mersi pentru ideea cu "programul de olita", uite ca se poate sa avem solutii si pentru "ceata" Ca eu alergam dupa cate una si normal ca cea care statea pe olita se ridica repede sa faca ce face si cealalta.. Si n-o certam, ca stiu si eu ca, sub nici o forma, olita nu trebuie asociata cu sentimente de ura si respingere, ba dimpotriva! Si eu le-am lasat sa-si duca singurele olitele la wc, atunci cand se-ntampla... (cat de rar se poate! ), ba chiar sa traga si apa, ca e una din bucuriile lor! (la capitolul asta mai e de povestit ca, dupa ce le-am spus de 10 orica nu tragem apa daca nu am aruncat hartia igienica acolo, au avut o perioada pana acum vreo doua luni cand au aruncat vreo 3-4 suluri de hartie in wc, bucatica cu bucatica.. si trageau apa! "nimiceau" cate unul intreg o data, nu toate intr-o zi! )
Pupicei pentu Andei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mamici

Imi cer scuze ca dau buzna(iar) in topicul vostru, multe dintre voi stiti deja ca este deschis un bazar pentru Sonia si Andrei. Vrem sa va spunem ca am mai deschis un bazar pentru Mihaita, care a fost diagnosticat cu autism. Puteti citi mai multe despre el aici .Costurile terapiei sunt mari, iar parintii nu dispun de acesti bani.

Aici este topicul dedicat bazarului pentru Mihaita.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.

Orice ajutor, oricat de mic, ii aduce pe acesti copii mai aproape de sansa lor la o viata normala!

Multumim mult de tot pentru sprijin!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Buna fetelor!

La noi e nebunie mare, ne mutam, Mihai se ridica de tot ce prinde, cade, urla, Victor le are si el pe ale lui.De fapt o problema foarte mare avem cu Victor.Nu vrea la cresa.De cand s-a intors din vacanta la schi petrecuta cu taica-su, ne innebuneste dimineata ca nu vrea la cresa, miorlaie de iti vine sa o iei la goana.In plus la cresa sta aproape tot timpul pe un scaun, mai mare decat cele ale copiilor si care este vizavi de intrare.Pazeste usa in asteptarea mea.Pur si simplu refuza sa se joace cu copiii desi acasa, in parc, o face.Stim ca nu trebuie sa-l certam, il ignoram, dar chiar se miorlaie ori de cate ori vrea ceva.Probabil, cedam cate o data si nu trebuie sa o facem.Ne pune toate puterile si rabdarile la incercare.

Dalina, rabdare caci toate se vor rezolva.

Viviana, te descurci, nu-i asa de greu.

Cocutica, nu am facut nici un vaccin.Eu nu sunt de acord cu imunizarile fortate.Cred ca mai trebuie si organismul sa munceasca un pic.

Yulip, bine ai revenit.

Arleena, felicitari pentru sesiune terminata!

Andreea, bine ca lui Andrei ii place la cresa.Noua nu...

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

a inceput votarea la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">clipe de viata
pozele oa1 si oa2

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

cu o restanta http://video.google.com/videoplay?docid=-4700805909941378640 scuzati calitatea dar filmul intreg are vreo 2Gb si a trebuit sa mai tai din el...sa-i scad din calitate sa-l pot pune pe net....dar asa per ansamblu veti prinde idea cum a fost prima serbare a lui alex

arabela saracutu victor, nu ati incercat sa vb cu el, sa va zica de ce nu-i place la cresa???eu cu alex am succes asa...am ajuns sa-l santajez dimineata ca daca nu se trezeste nu-l mai duc la gradi NICIODATA, lui ii place f mult, s-a acomodat f bine dupa ce am reinceput anul asta.....si cred ca a prins bine pauza si faptul ca am mers tot asa pe sarite. are un coleg de care zice ca e prietenul lui cel mai bun din lume....toata ziua ne povesteste ce o facut el cu radu la gradi....

dalina tre sa le motivezi mai tare pe fete....si cel mai important....nu le pune scutec...pare dur ce-ti voi spune si unii nu sunt de accord cu abordarea asta dar functioneaza...mai ales ca sunt fetite nu cred ca le place sa fie murdarele....asa ca daca fac pe ele nu o se le placa si azi asa, maine asa si repede isi vor da seama ca nu e bine sa faca pe ele si se vor cere la olita sau wc. daca nu le place olita schimba staregia....cumpara reductor la capacul de la wc si pune-le acolo ca pe oamenii mari....o sa le placa;...alex al meu nu a vrut pe olita dar wc l-a acceptat din prima. pe la 1 an a inceput sa se ceara la wc pt kkuta si pe la 2 pt pipi...noi am renuntat la scutec demult....nici nu mai stiu de cand....cand mai facea accidental pe el il lasam asa vreo 5 min si plangea de numa...si imi promitea ca imi va spune data viitoare, ca e baiat mare dar a uitat(evident accidentele s-au intamplat cand se juca si era prins). face seara inainte de somn pipi si dimineata cand ne trezim.....

andreea fi mai curajoasa....cum adica ti-e frica?>?ca doar nu face pipi radioactiv....se spala, si in pat pune-i sub cearseaf paturica din aia de unica folosinta care absoarbe.
mai mai copii mari si cu scutec la fundulet....
ahh, o masura extrema....care e si mai naspa, mai ales la copii mai maricei....e sa-i dojenesti de fata cu altii.....o vecina de lui cumnatu-mio are o fetita care si pe la 4 ani facea tot in scutec, era toata ziua cu scutec, f rasfatat, cum nu-i convenea ceva se punea pe urlat si plans...si parintii cedau in sec 2...si nici la gradi nu o primea. ne-am nimerit odata acolo si alex avea vreo 6 luni....si mama ei, disperata, i=a spus ca uite alex nu are scutec si ce mic e, ca face pipi si kkuta la wc....si chestii din astea....si i-a fost rusine la fetita...mai ales ca si eu am incurajat cele spuse de mama-sa ...si la o sapt fetita facea la wc....so....se poate....tre sa fi ferm ca altfel copii te joaca cum ei

v-am pupat si weekend placut si cu zapada multa de sanius si bulgareala
http://flickr.com/photos/49551753@N00/

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor si eu incep sa-mi fac probleme in legatura cu olita. O refuza pur si simplu si daca incerc sa fortez nota, urla din rasputeri. WC-ulk nu-l intereseaza cu toate ca incerc sa-l amagesc cu tot felul de exemple. Nu merge nici cu "e rusine, esti baiat mare deja, copiii rad de tine, nu-i frumos" La el totu-i "nu" si daca ii spun eu ceva el spune pe invers adica "nu-i rusine, nu sant baiat mare, ba-i frumos...." si chestii din astea. Nici nu am mai incercat in ultimul timp olita. Ii mai spun din cand in cand despre WC...dar il lasa rece..pur si simplu. Sant sigura ca nu ar merge cu cearta si batai....deci deocamdata mai astept dar incep sa-mi fac probleme.

In rest, merge bine, vorbeste in Romaneste bine, formeaza propozitii lungi. Deja cunoaste literele din alfabet si isi recunoaste literele din numele lui, a lui taica-su si al meu. Daca vede ceva scris undeva imi spune literele. Il mai confundsa pe I ci 1. Cifrele le stie dar nu asa de bine ca si literele. Vreau sa spun ca eu incurajez numai ce vad ca il intereseaza pe el. Povestile nu-l intereseaza deloc. Masini, BOB de Bouwer (dvd), alfabetul, puzeluri, cifre, planete.
Am avut si noi virusul aceal de bronsita care a doborat toata familia in afara de mine. Ai mei au fost aici si au fost bolnavi cum nu i-am mai vazut, tata a facut pneumonie si l-am dus la urgente si l-am internat. Kailan a stat o saptamana acasa cu tuse uscata foarte urata. Acum suntem mai bine si sper sa ma ocoleasca boala in continuare. La noi inca ninge, e iarna si m-am cam saturat, vreau caldura si soare...
Pupam livada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ramona dar ai incercat sa-l lasi fara scutec si daca face pe el sa-l lasi asa cateva minute...sigur il va deranja si daca refuzi sa-l schimbi de cateva ori poate poate o sa accepte sa faca la olita sau la wc. nu cred ca nu poate sa-si controleze vezica la varsta asta.
azi am fost la cumparaturi si alex incepe mami vreu la pipi...i-am tot zis sa astepte pana ajungem acasa ca nu-mi plac toaletele publice....mai ales pt el ca vrea sa puna mana peste tot...in fine, a reusit sa se obtina cam 15-20 min pana am ajuns acasa....asa ca....incearca si tu ce ti-am zis mai sus

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Arleena, nu stiu daca ar merge. Ma gandesc ca daca nu-l deranjeaza sa stea cu kk in pamper, nu-ll va deranja nici in chiloti. I-am cumparat chiloti cu masinute, special pt a-l amagi, dar nici ca-i pasa. I-a luat pe el si i-a dat jos pt ca nu i-a placut cu chiloti pe el. A zis sa-i dau pamper.... Am sa incerc si chestia cu facutul pe el...cine stie.

Mergi la inceput