LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (159)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Peste o saptamana puiutul meu va implini un anisor.Vor veni nasii de botez si am putine emotii pt ca nu prea stiu ce meniu sa pregatesc.Ei sunt italieni si foarte bogati si le-as pregati ceva romanesc.As face si cozonac de casa si vreau sa cumpar o masina pt facut paine.Ce model imi recomandati?Astept si niste idei pt meniu.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 23+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Lala_D, ceska777, creata2008, ref premergator am auzit fel de fel de pareri si povesti de la mamici, dar aceeasi parere de la ortopezi, asa ca fiecare face cum crede. Si eu si fratele meu am fost pusi in premergator si mergem perfect. Habar nu am. Cred intr-adevar ca depinde de copil...
ceska777, avem aceeasi problema cu legumele si noi. F rar mananca bine la masa de pranz si numai daca nu contine legume; adica ii dau pilaf, ciulama... si pe astea le papa bine. Ieri am facut fasole pastai cu pui si a mancat destul de bine, dar seara a fost cam marait. Ma gandesc ca nu i-o fi picat bine, nu stiu...

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna fetelor!
Am cam ramas in urma, ieri am avut o zi foarte incarcata, printre treburile casei, dimineata ma fost la Ioana la gradinita cu tort pentru copilasi ca azi e ziua ei, dupa masa ne-am intalnit cu mosu', iar azinoapte am stat la mama la spital.Am reusit sa pun niste poze:

poze de la serbare

poze de la intalnirea cu Mosu'

party la gradinita

POZE RECENTE

poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Daca faci cu blitz, intre 2 poze si la al meu astepti o vesnicie sa se incarce blitz-ul. Iar Mariuca a invatat de vreo cateva luni sa isi ia fata de poza. Adica asta http://family.webshots.com/photo/2808647060035809717LVlDQe cu ochii inchisi si cu un zambet larg. Restul pozelor in care rade, ori sunt instantanee (mai greu, ca se misca mult), ori sunt fara blitz, dar sunt miscate ele.

Oricum, eu sunt extrem de multumita de el si acum, filmeaza bine. e super ok. Si da, e cel pe care l-am primit anul trecut. Modelul e Canon Powershot A460, adica asta http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=183&modelid=14825

Tiza fetitei tale iti multumeste de aprecieri!!

Nu am incercat cu ulei, ca nu e iritatie, gen eritem fesier. Este o pata rosie, pe deasupra, nu stiu cum sa-ti explic, si nu m-am gandit, dar uite o s-o incerc si pe-asta!

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Saluti, fetele
Creata foarte frumoase pozele, ai o minune de fetita carliontata si veselaaa...o scumpa, ce sa mai! Pozele sunt facute cu aparatul pe care l-ai primit anul trecut de Craciun? Esti la fel de multumita si acum de el? Ma intereseaza si daca declansatorul merge uns (adica ai apasat si a si facut poza?), ca aparatul meu e criminal: pana face poza are timp sa plece toata lumea din cadru, chiar unul cate unul De asta nu reusesc sa-i fac poze Theei zambind Aparatul tau stiu ca era si fainut si nici f scump. Poate-mi reamnitesti modelul, pliiiz!
Grati si tu ai doi copii....sa-ti traiasca!!!! Cat sunt de frumosi si cat sunt de dragalasi impreuna...imi vine sa fac si eu bb2
Madalina, Creata, ati incercat sa folositi ulei fiert si racit? Eu asta folosesc cu mare succes pe toata pielea Theei si f rar se inroseste pasa si o dau cu un pic de bepanthen.
Fetelor, uitati ce torturi frumoaseee: http://www.bebecurier.ro/index.php/cPath/83_91

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Am avut eu niste informatii, cand am inceput sa ma semnez Creata 1 cu Creata 2, hehehe!

Sper ca Emma sa se adapteze usor si repede la bona... si tu la fel!

Citat:
citat din mesajul lui Eliza

Wow Creatza mica chiar e creata !

Noi traversam o perioada mai neagra pentru ca ai mei au plecat si Emma e cu o noua bona cu care inca nu s-a obisnuit si inca plange f mult dimineata cand plecam. Ea plange acasa, eu pe la job. Sper sa depasim si perioada asta. Va pup si scuze ca nu am apucat sa citesc sau sa vad poze din urma.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Albert e petit? Ca Mariuca ar putea fi interesata de o eventuala intalnire de gradul 3 in viitorul apropiat!!!

Citat:
citat din mesajul lui danonique
Am admirat-o si pe MARIUCA cea creata si cu ochi albastri.Doamne ce frumoasa e!

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Pana nu se mai vede capul argintiu, ca doar partea aia e flexibila la al meu.

Rezolvi usor cu umidificator si toata lumea va respira mai bine, dar nu stiu ce model sa-ti recomand.

Citat:

Ieri am sunat dr pt tusea Vanessei si mi-a dat un tratament cu recomandarea de a chema un kineziterapeut acasa sa o ajute sa elimine mucisorii.Acesta nu a gasit nimic anormal si se pare ca totul e din cauza aerului prea uscat din casa asa ca trebuie sa cumpar un umidificator.Ce model imi recomandati?Aseara nu a mai tusit decat foarte putin dar trebuie sa continuam tratamentul timp de o saptamana si sa ii supraveghez temperatura.Eu pana acum am folosit termometrul pt ureche dar se pare ca nu indica temperatura exacta asa ca trebuie sa il folosesc pe cel pt fundulet.Voi cat de adanc il introduceti?Pupici tuturor!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 23+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Nurofen si Panadol, alternativ si poate ii scade. Nu te ingrijora, te rog. Incearca si sosete cu otet.

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

of facem febra,deja mi se urca tensiunea cand ma gandesc la dr ,iar antibiotic sau spitalizare ca aici atata stiu...ca asta nu e de la dinti
am vazut ca si alti clopotei sunt bolnaviorisa treaca repede sa avem parte de sarbatori cu sanatate

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Aperitive: zacusca, vinete cu/fara maioneza, icre, ciuperci + ton + porumb dulce + salata de varza sau salata verde + usturoi + maioneza

Fel principal: ciorba de pui taraneasca, cu smantana, acrita cu bors

Fel doi: sarmale normale sau in foi de vita, mamaliga si ardei iute (pentru vita, evident smantana sau iaurt)

Fel trei: friptura la cuptor cu cartofi taranesti si muraturi

Desert: prajitura cu visine, tort de biscuiti si tort normal

Cafea

Imi ploua deja in gura!!!!

Citat:

Peste o saptamana puiutul meu va implini un anisor.Vor veni nasii de botez si am putine emotii pt ca nu prea stiu ce meniu sa pregatesc.Ei sunt italieni si foarte bogati si le-as pregati ceva romanesc.As face si cozonac de casa si vreau sa cumpar o masina pt facut paine.Ce model imi recomandati?Astept si niste idei pt meniu.

poze albert

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, IOANA! SA CRESTI MARE, CA FRUMOASA AM VAZUT DIN POZE CA ESTI DEJA!!!

Totodata, urez "La Multi Ani!" si clopoteilor nascuti intr-o zi norocoasa de 13, Matei de Cati si Stefan de Anca!!! Sa fiti sanatosi, sa va bucurati parintii si sa fie mandri de voi!!

Citat:
citat din mesajul lui ploscariu

Buna fetelor!
Am cam ramas in urma, ieri am avut o zi foarte incarcata, printre treburile casei, dimineata ma fost la Ioana la gradinita cu tort pentru copilasi ca azi e ziua ei, dupa masa ne-am intalnit cu mosu', iar azinoapte am stat la mama la spital.Am reusit sa pun niste poze:

poze de la serbare

poze de la intalnirea cu Mosu'

party la gradinita

POZE RECENTE

poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput