LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (159)
Raspunsuri - Pagina 14
rlc_sandor spune:
Of ,Silvia asta fac dar tot creste...,iar daca ma duc la dr acum iar ma interneaza o sapt degeaba(dana)am mai patit-o acum 2,3 luni
Am chemat-o pe mama din sat sa vina la noi sa satea cu ea sa pot face si eu ceva prin casa ca sotu lucreaza si azi pana tarziu

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Shose spune:
Multumim pt urarile de ieri fetelor.
Nici nu mi vine sa cred ca Pip a facut 10 luni. Va prindem din urma cu aniversarile!!!
Happy BDay Stefan, Matei, Alessia, Patrik, Yannis! Inca putin si vine prila aniversare si la voi
.
Pt ieri 
Daria, Mara, Nicole,Maia si Pipetum meu drag Happy BDay coloptzici!
Si tot pt ieri LA Multi Ani zuzici Stoisor, Eladea2005, Cynthia! Sanatate si tot ce va doritzi pt voi si intreaga familie.
Fetelor nu am apucat sa citesc tot, dar am vazut pozicile Cretzulinei mici care e
, frumoasa si dragalasa ca un ingerash.
pupa Shose muult, muuult fetele mele dragi.
Vazut pozici cu Domnisoara Ozi, Dudu mik si Gratzi care vba aceea, `isi fac toti banii`. Cat sunteti de frumosi era si pacat sa nu va faca un profi poze. Imi place Dudu poznas si blondutz de`as papa, dar io mamica de fetitza, as sta minute in sir sa o admir pe Ozi.
all
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
Buna ziua si de la noi ![]()
La multi ani fericiti sarbatoritilor de azi ! 
Ieri copilul meu cel nazdravan si catarator si-a spart buza rau de tot
, era plin de sange, noroc ca nu urla/ plange cand face buff si ca eu nu ma speri usor ![]()
Oricum asta va face sport extrem ca frati-su , clar ![]()
Mai nou suntem in faza in care isi cara cutiile mari de plastic de la cuburi sau masina winnie si se urca in picioare pe ele sa ajunga pe masa calculatorului sau pe la alte rafturi mai sus puse ori la tv 

Idee de jucarii care au avut/ au un succes rasunator la Andrei :
- puzzle de lemn cu buton
- cuburi moi de la Clementoni , este absolut inebunit dupa ele, toata ziua le cara, le roade, incearca sa le puna unele peste altele , sunt un deliciu , moi, frumos colorate si parfumate .
http://www.toyshouse.it/index.php?main_page=index&cPath=107_209
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
gattasalvaje spune:
Hello , hello !
In sfarsit am un pic de timp sa mai intru si eu pe la zuze...
Sunt in urma rau de tot , n-am citit decat capitolul asta , dar sper sa recuperez.
In primul rand , vreau sa urez La multi ani ! clopotzeilor care au implinit un an de cand n-am mai intrat :
[s]

Eric ( Eladea )
Adela ( Ginette )
Ioana Ecaterina ( Iepuruta )

si mamicilor care si-au serbat ziua de nastere 

Ralluca
Creata
Ella 12
Eladea
Stoisor
Cyntia

Sa fiti sanatosi cu totii , sa aveti parte numai de bucurii si impliniri
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Ioanact spune:
Buna.
LA MULTI ANI! IOANA (4 anisori..MULTI INAINTE)
SA FII SANATOASA, CUMINTE SI FERICITA ALATURI DE PARINTII TAI!
Am vazut pozele..
foarte frumoase..de mult asteptam sa le vad.
ALESSIA, MATEI, STEFAN, MATEI PATRICK, YANNIS
LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI FEIRICITI!
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 29 ZILE 
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
creata2008 spune:
Ma crezi ca acum juma' de ora ma gandeam la tine??? Si la Saratica mica? Te-am visat azi-noapte si te intrebam, in vis, ce s-aintamplat cu surubul de la jucarie...
PS: Multumesc de urari!
PS2: Spune-ne de voi, ce face galusca? Poze noi, filmulete, ceva?
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje [blue]Hello , hello ! In sfarsit am un pic de timp sa mai intru si eu pe la zuze... Sunt in urma rau de tot , n-am citit decat capitolul asta , dar sper sa recuperez. |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
gattasalvaje spune:
Acum , din ce-am citit ...am cateva raspunsuri :
Am vazut poze noi cu Ozi si Dudu la studio ...superbi ca de obicei , Mariuca cea vesela care vrea laptop-ul , Conrad care s-a facut un adevarat barbatel de cand nu l-am mai vazut , Buburuza Adela la petrecerea aniversara ...o domnisorica frumusica si eleganta. Toti clopoteii sunt absolut superbi si se fac mai frumosi pe zi ce trece.
Miri , am inteles ca nu mai poti veni la aniversare
, imi pare tare rau....imi doream sa te cunosc. Poate rezolvi repede cu job-ul si ne vedem.
Mada si Creata , si noi am avut zilele astea probleme cu pasarica iritata...a iesit cel de-al 4-lea incisiv si s-a lasat cu kkceala la greu , de 7 ori pe zi...si de-aici iritatia. Am dat cu violet de gentiana si a doua zi nu mai avea nimic. Merge bine si mercurocromul , este un preparat de farmacie rosu , cum e carminul de unghii.
LalaD , pupam pletoshelul neastamparat sa treaca repede buzita sparta
. Ai zis mai demult ca Andrei a primit o masinuta de care e indragostit...ai putea sa pui poze ? M-am uitat in pozele voastre de la 11 luni , dar n-am vazut-o. Nu stiu ce sa-i iau Sarei de ziua ei...as vrea ori o masinuta , ori un premergator din-ala gen geanta postasului , care se transforma in masuta de joaca.Imi place cel de la V-tech , Primii Pasi - premergator si centru de activitati http://www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-interactive-24/VTech-95/861/Premergator-multifunctional.html, dar nu-l gasesc pe net , peste tot este indisponibil.
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
hellloooo
acu am aterizat si eu la job .. am venit mai tarziu si am fost cu eva si tati la petrecerea de craciun data de firma unde lucreaza sotu'. eva a fost tare cuminte, a alergat dupa baloane, a dansat, a "desenat", a primit cadouri si a plans cand l-a vazut pe mosu' .. dar cred nu cred ca mosu a fost de vina ci faptul ca atunci cand a luat-o in brate, s-a zgariat tare pe obraza de la coada de matura pe care avea pe post de toiag .. poze pun maine ca aparatu si camera au ramas la razvan. de mentionat ca am mers separat (cu 2 masini) si eva a fost cumintica cu tati in masina .. trebuie neaparat sa-i iau scaun de masina ... saracuta era tare inghesuita in scoica .. cu geaca pe ea .. abia statea ..
aseara am fost la un restaurant si ne-am intors la 12 noaptea, eva a fost fata cuminte s-a trezit la 8, a baut laptic si s-a culcat la loc pana la 10.45 .. 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
creata2008 spune:
Sunt disperata, nu stiu ce sa mai incerc... referitor la pasarica. Pana acum am ulei si violet. Voi incerca cu violet, ca il am in casa si nu ma supune la "gatit". Sa vedem ce o sa iasa!
Mariuca a reusit sa imi scoata o tasta de la laptop, am crezut ca rupt-o, dar a pus-o Dani la loc.
Am gasit aici http://www. jucariidejucarii . ro/jucarii-educative/jucarii-de-jucarii/premergator-multifunctional/ premergatorul pe care il vrei tu. Si se pare ca il au pe stoc. Si aici http://www. newbabymilk .ro/produs71/VTech-First-Steps-Baby-Walker---Premergator.htm
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje Acum , din ce-am citit ...am cateva raspunsuri : Am vazut poze noi cu Ozi si Dudu la studio ...superbi ca de obicei , Mariuca cea vesela care vrea laptop-ul , Conrad care s-a facut un adevarat barbatel de cand nu l-am mai vazut , Buburuza Adela la petrecerea aniversara ...o domnisorica frumusica si eleganta. Toti clopoteii sunt absolut superbi si se fac mai frumosi pe zi ce trece. Miri , am inteles ca nu mai poti veni la aniversare , imi pare tare rau....imi doream sa te cunosc. Poate rezolvi repede cu job-ul si ne vedem.Mada si Creata , si noi am avut zilele astea probleme cu pasarica iritata...a iesit cel de-al 4-lea incisiv si s-a lasat cu kkceala la greu , de 7 ori pe zi...si de-aici iritatia. Am dat cu violet de gentiana si a doua zi nu mai avea nimic. Merge bine si mercurocromul , este un preparat de farmacie rosu , cum e carminul de unghii. LalaD , pupam pletoshelul neastamparat sa treaca repede buzita sparta . Ai zis mai demult ca Andrei a primit o masinuta de care e indragostit...ai putea sa pui poze ? M-am uitat in pozele voastre de la 11 luni , dar n-am vazut-o. Nu stiu ce sa-i iau Sarei de ziua ei...as vrea ori o masinuta , ori un premergator din-ala gen geanta postasului , care se transforma in masuta de joaca.Imi place cel de la V-tech , Primii Pasi - premergator si centru de activitati http://www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-interactive-24/VTech-95/861/Premergator-multifunctional.html, dar nu-l gasesc pe net , peste tot este indisponibil.Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ellenuta spune:
ceska ce frumos v-ati distrat voi la restaurant .. si benji, un scump!!
roxana si eva a mers cu premergatorul si inca o mai pun in el cand sunt singura cu ea si trebuie sa fac cate ceva, dar nu o las mult timp .. 10 - 15'.
cretzule vai ce dulce e mariuca si cat i-a crescut perisorul, pupa mami pe ea de frumoasa!
grati ce sa spun .. fara cuvinte am ramas .. sunteti niste frumosi! ozi e o superbitate de fetita iar dudu ..
si au o mami pe masura!
mada evei i-a mers foarte bine diaper rush de la sebamed .. si nici nu e scump .. ![]()
laurici torturile alea se fac aici in bucuresti la piticot si nici nu sunt asa scumpe ca pe situl ala ..
http://www.piticot.ro/t3D/poze3dcopii.htm
http://www.piticot.ro/tbotez/pozebotez.htm
gabriela ce frumos a fost la serbare .. si ioana tare frumusica in costum de mos, vad ca si ionut s-a distrat bine .. da' pe ionut nu l-ai dus la mosu, ca parca nu vad pozute .. ce frumos au facut in mall .. super ..
lala imi pare rau pentru incident .. acum cred ca trebuie sa ne asteptam la d-astea, nu??
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun