LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (159)
Raspunsuri - Pagina 12
ceska777 spune:
Asa........
intai Stoisor, Cynthia,Eladea LA MULTI ANI! Multi si fericiti alaturi de clopoteii vostri!
Apoi... ajung la post-ul Cretei ca incarca poze, apoi la link, dau "open in new window" si imi aluneca privirea la anuntul lui grati.ela.
Stiu ca nu se suparata Creata ca ardeam ne nerabdare sa vad "produsul" lui Dani, adica cat de bine a reusit sa redea frumusetea legendara a lui Ozi si dragalasenia lui Dudu. Am ramas gura casca! La Ozi, la Dudu si la tanara lor mamica!
Iar mariuca e ......n-am cuvinte, blonda cu ochi albastri, creata, pe gresie in bucataria-regat e superba!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 11
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Creata,
am reactionat pe blog! OK?
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 11
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
creata2008 spune:
Curiozitatea m-a macinat si pe mine, iti dai seama!! La fel de tare ca si pe tine. Deci, esti iertata!!! ![]()
Saru' mana de aprecieri, de asemenea si celorlalte fete zuze-treze la ore tarzii din noapte!
Mi-am dorit asa de mult o fetita, sa fie creata, dar in niciun caz nu ma gandeam ca o sa fie asa de scumpica, amuzanta si haioasa! Bine, si ondulata, deocamdata, nu creata, dar progresam.
Chiar ma uitam pe screen-saver-ul de la webshots, la 6 luni aproape ca nu avea par pe cap, acum deja ii intra in ochi! ![]()
Am citit post-ul tau, dar asta ti-am spus si pe mess, hehe!
Multumesc inca o data tuturor care s-au implicat si au lasat un comentariu sau au postat pe blog-ul propriu, precum si prietenei noastre, Larisa, care a zis, pe scurt, aici, care e parerea ei.
Va imbratisez pe toate!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Apoi... ajung la post-ul Cretei ca incarca poze, apoi la link, dau "open in new window" si imi aluneca privirea la anuntul lui grati.ela. Stiu ca nu se suparata Creata ca ardeam ne nerabdare sa vad "produsul" lui Dani, adica cat de bine a reusit sa redea frumusetea legendara a lui Ozi si dragalasenia lui Dudu. Am ramas gura casca! La Ozi, la Dudu si la tanara lor mamica! Iar mariuca e ......n-am cuvinte, blonda cu ochi albastri, creata, pe gresie in bucataria-regat e superba! LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! AMR = 11 Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Laura Ioana spune:
Saluti, fetele
Creata
foarte frumoase pozele, ai o minune de fetita carliontata si veselaaa...o scumpa, ce sa mai! Pozele sunt facute cu aparatul pe care l-ai primit anul trecut de Craciun? Esti la fel de multumita si acum de el? Ma intereseaza si daca declansatorul merge uns (adica ai apasat si a si facut poza?), ca aparatul meu e criminal: pana face poza are timp sa plece toata lumea din cadru, chiar unul cate unul
De asta nu reusesc sa-i fac poze Theei zambind
Aparatul tau stiu ca era si fainut si nici f scump. Poate-mi reamnitesti modelul, pliiiz!
Grati
si tu ai doi copii....sa-ti traiasca!!!! Cat sunt de frumosi si cat sunt de dragalasi impreuna...imi vine sa fac si eu bb2![]()
Madalina, Creata, ati incercat sa folositi ulei fiert si racit? Eu asta folosesc cu mare succes pe toata pielea Theei si f rar se inroseste pasa si o dau cu un pic de bepanthen.
Fetelor, uitati ce torturi frumoaseee
: http://www.bebecurier.ro/index.php/cPath/83_91
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Eliza spune:
Wow Creatza mica chiar e creata
!
Ozi si Tudor doi copii superbi, pozele au reusit sa surprinda foarte bine puritatea si inocenta lor.
Honey din pacate aici medicina e tot o afacere. Nu va vad bine deloc cu atatea antibiotice si stii ca aici la moda e sa se puna tubulete in urechiuse la copii , asa ca mare grija. Sfatul meu: incearca picaturi cu usturoi luate de la magazinele naturiste si du-te cu el la chiropractor(cauta recomandari pentru unul bun de la voi). La noi au mers ambele nu i-am dat deloc antibiotic si nici alta infectie nu a mai facut. Daca vrei mai multe detalii da-mi PM si-ti scriu.
Noi traversam o perioada mai neagra pentru ca ai mei au plecat si Emma e cu o noua bona cu care inca nu s-a obisnuit si inca plange f mult dimineata cand plecam. Ea plange acasa, eu pe la job. Sper sa depasim si perioada asta. Va pup si scuze ca nu am apucat sa citesc sau sa vad poze din urma.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii
rlc_sandor spune:
Fetelor... nu va miroase
?
Dupa o seara cu urlete si tipete(nu am mai patit asa ceva),am parte de o dimineata gri

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
danonique spune:
Buna dimineata!RALUCA multumim pt cafea si imi pare rau de noaptea pe care ai avut-o.Eu m-am delectat de dimineata cu pozele GRATIELEI.Superbe pozele,superbi copiii si superba mamica.
Am admirat-o si pe MARIUCA cea creata si cu ochi albastri.Doamne ce frumoasa e!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
23+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
Ieri am sunat dr pt tusea Vanessei si mi-a dat un tratament cu recomandarea de a chema un kineziterapeut acasa sa o ajute sa elimine mucisorii.Acesta nu a gasit nimic anormal si se pare ca totul e din cauza aerului prea uscat din casa asa ca trebuie sa cumpar un umidificator.Ce model imi recomandati?Aseara nu a mai tusit decat foarte putin dar trebuie sa continuam tratamentul timp de o saptamana si sa ii supraveghez temperatura.Eu pana acum am folosit termometrul pt ureche dar se pare ca nu indica temperatura exacta asa ca trebuie sa il folosesc pe cel pt fundulet.Voi cat de adanc il introduceti?Pupici tuturor!
23+
poze albert
rlc_sandor spune:
of facem febra,deja mi se urca tensiunea cand ma gandesc la dr ,iar antibiotic sau spitalizare ca aici atata stiu...ca asta nu e de la dinti
am vazut ca si alti clopotei sunt bolnaviori
sa treaca repede sa avem parte de sarbatori cu sanatate
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
danonique spune:
RALUCA poate nu e nevoie de spitalizare iar daca e sa fie antibiotic asta e,nu prea ai ce sa faci.Si eu am panicat cand am vazut ca in decurs de 4 luni de cand Vanessa merge la cresa le-am dat ambilor copii de 3 ori antibiotic si am fost la dr de mi s-a acrit dar acum incerc sa privesc partea buna a lucrurilor si sa nu ma mai supar.
23+
poze albert