LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (159)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Multumesc si fetelor carora nu le-am multumit pana acum, va multumesc mult de tot la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Cretzule sunt atat de incantata de poze incat i-am bagat tzitzi in gura lui Tudor, l-am adormit ca sa pot sa ma uit in liniste...si fac asta iaca de vreo ora...stii ce-i ciudat? pe Ozi o vedeam si eu frumoasa dar acum nu-mi vine sa cred ce flacau frumusel am! Mai e si haios rau!

fetelor pentru aprecieri...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

clopotei fotogenici(creata,grati),pozele din studio sunt superbe,iar mariuca o scumpa foc

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Irlandeza am aruncat un ochi si in pozele voastre ca am vazut ca scrie new.Foarte frumos!!!!!!!!Si in mall si acasa.Si ce bine ii sta Patriciei de Craciunita

Multumim.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni new

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

creata2008, grati.ela am vazut si eu pozele voastre sunt SUPERBE.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 31 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Aveti un spor la scris nu am intrat o zi si deja ati umplut juma' de capitol.

LA MULTI ANI!ELADEEA,STOISOR SI CYNTIAsa fiti sanatoase alaturi de cei dragi!

Miricule nu ne suparam pe tine fata curajoasa care o va scoate la capat cumva.

Sanatate muulta Claritei si lui Dudu!

Gratzi nu pot spune decat wooow pozele sunt absolut minunate!

Am vazut ca au revenit Mitshu si Matgravidutz poate ne scrieti mai des fetelor!Ce mare si frumos a crescut bb C!

Ema multumim, ieri scriam ca doar sta nesustinuta nu ca merge, dar se pare ca ai presimtit acest lucru azi a facut 4pasi singuricasper la cati mai multi.

Ginnete eu am transportat vaccinurile la sf lui mai de la MateiBals pana la Ploiesti in lada frigorifica,cu o escala de cateva ore prin herastrau,dr de la spital mi-a zis ca e ok atata timp cat stau la temp indicata.

Noi am fost ieri la dr suntem ok,dr a zis sa nu-mi fac griji daca nu mananca Sofia arata ca pt un bb de 1.5ani,ne luptam in continuare cu iritatia de la pasa pe care o are de luni bune si nu-i trece cu nimic,mai nou mi-a zis sa-i pun scutec de bumbac sau bucati de bumbac in pampers,am "scapat" iar un mil pe creme care nu-si fac efectul deja pot deschide o farmacie.....Hai ca v-am lasat ma chinui sa scriu un mesaj de juma de ora...

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Grati, te inteleg perfect! Cand mi le-a aratat Dani, am avut reactii de genul "oau, ce frumoasa e Ozi in poza asta", "aaaa, si aici e frumoasa", "ia uite, ce mutrita haioasa are Tudoras aici", "vaaaai, ce frumos ai prins-o pe Ozi cu parul in vant", "ce frumusel e Dudu in camasa"... El tacea si asculta. Ca asa face, e modest! Adevarul e ca au iesit fotografii care va reprezinta pe toti si care exprima multa afectiune si iubire.

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Noi am fost ieri la dr suntem ok,dr a zis sa nu-mi fac griji daca nu mananca Sofia arata ca pt un bb de 1.5ani,ne luptam in continuare cu iritatia de la pasa pe care o are de luni bune si nu-i trece cu nimic,mai nou mi-a zis sa-i pun scutec de bumbac sau bucati de bumbac in pampers,am "scapat" iar un mil pe creme care nu-si fac efectul deja pot deschide o farmacie.....Hai ca v-am lasat ma chinui sa scriu un mesaj de juma de ora...

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

A avut si Ioana iritatie.., am dat-o cu CUTADEN, ti-o recomand si tie, e foarte buna pt iritatii.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 30 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

Dragele mele,
va invit la un pahar de sampanie si o prajiturica,imi pare rau ca doar virtuala dar sper sa mearga ,va multumesc pentru urari ,va sarut si eu si va daruiesc

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

ALIIII LA MULTI ANIIIII!!!!SA FI FERICITA MAMI SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI!!!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

IDEM!

Cu ce ii dai?? Ca Mariucai ii trece, ii reapare, iar ii trece. Iar cremele miraculoase nu par sa ii faca nimic bun. Si tot milionul aproape l-am dat si noi. Am sugerat sa ii schimb Pampers-ul, sa ii iau Happy sau altceva, dermatologul a zis ca nu e cazul. Ca nu materialul scutecului e de vina, ci faptul ca nu respira pielea si nu apuca sa se refaca. Si ca ar trebui sa o mai las in funduletul gol, la aer, cateva ore pe zi. E o idee buna, chiar ar trebui sa se tarasca pe gresie si sa se aseze in fundul gol pe ea. Cnad era mica, o lasam in patut goluta, ii puneam o paturica absorbanta si gata. Acum este imposibil!!!!!!

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput