Pepenasi de iulie - august 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 11
Gabriela82 spune:
Anka tu ai femeie care face curat de la o firma, ma intereseaza ptr sor-mea din Buc si cam ce preturi sunt.
am pus poze noi pe picasa
pup!
Gabi
de printesa
Gabriela82 spune:
ana_a multumim ptr jocoteca, am comandat si eu niste jucarii ptr nepot si nasii mici, sper sa fie seriosi 
Gabi
de printesa
gallyb spune:
Am si eu o intrebare la voi? Dupa cununia civila:
-cat timp ai la dispozitie sa schimbi buletinul pe numele sotului.
-pentru cei 200 euro trebuie sa fie buletinul deja schimbat? sau se pot depune actele si cu numele dinaintea casatoriei. Am inteles ca sunt doar 30 de zile de la incheierea casatoriei.
Xenia (9.07.2008)
Gabriela82 spune:
Cris multumim, i-am luat canuta si o testam doar cu putina apa 
Flo multumim
Gabi
de printesa
Tecky spune:
Am vazut poze frumoase cu printesa Gabrielei si cu Ioana si Andrei care si-au dat intalnire pe ascuns.
Ioana o eleganta ca de obicei si Andrei un cavaler cu gene lungi si ochi superbi.Mamicile arata traznet,parca nici nu au nascut.![]()
A fost nasa Ralucai pe la noi si i-a adus un costumas frumos de iepuras,dupa ce-l spal ii fac poze ca tot a venit Mada cu ideea sa facem si un filmulet cu copii costumati in diferite animalute.
Chuny spune:
Va multumesc de primire.
Am iesit oleaca din butoi, sa vad cum e aerul pe sus.
Cu Anna am trait un week-end cam greu pt ca are otita dubla, apoi nu a tolerat antibioticul si si-a vomitat si fierea saraca timp de 2 zile. Acum i l-am schimbat si vad ca il tolereaza. Deci noi : 6 luni imediat, 6 kile si un pic si 2 otite.
Vladimir: din pacate are nevoie de recuperare psihomotrica. E un copil destul de destept, adorabil, extem de comunicativ, dar nu prea il asculta corpul. Probleme destul de mari cu motricitatea globala, echilibru cam fragil. Si evident frustrari din cauza ca isi da seama ca nu poate face chiar tot ce isi doreste. Eu m-am speriat foarte tare pt ca au spus ca ar putea avea DISPRAXIE, e o boala destul de pacatoasa, numita si handicapul invizibil. Dupa a doua intalnire cu medicul a spus ca putine sanse sa fie totusi dispraxie si oricum dupa ce incepe recuperarea vom vedea ce evolutie va avea. la dispraxie nuprea exista recuperare, deci dupa un an, doi de exercitii vom sti mai bine cum stam. Intre timp trebuie sa cautam si cauzele acestei probleme de motricitate. Aici e buba: ne dorim, evident, raul cel mai mic. Cand ma uit la el cat e de frumos si de bun, sociabil, nu vreau sa cred ca ar putea avea o problema fara rezolvare. evident : e al meu si mi-l iubesc de nu am aer! Ca orice mamica. Ieri s-a plimbat cu niste prieteni de-ai nostri intr-un sat medieval unde era muzica pe strada : asa ca s-a pus omuletzul meu pe dansat, molcom ca un ardelean ( ca nu e el deloc agitat) si se oprea lumea pe strada sa-l admire.
In alta ordine de idei: cu o prietena incercam sa vedem daca nu putem face livrari punctuale in Romania ale comenzilor de pe LA REDOUTE. Avem ceva doritoare si ne-am gandit la ceva in sistemul babystuff. Nu stim inca daca punem in aplicare planul, e destul de lucru pt a face bine treaba. Insa important e ca am planuri
si am cu ce sa imi ocup timpul ca sa nu ma mai gandesc la drobul de sare. Sotul m-a certat ca sunt asa prapastioasa si ca nu sunt optimista in privinta lui Vladimir.
Narcisa, acu mi-am reamintit ca esti din Timisoara .... cand ai zis de Brebu si Garana ... pe acolo mergeam si eu vara ... si la 3 Ape. Ce locuri frumoase, nu ? Te cred ca ti-e dor de ai tai.
Anka, nici mie nu-mi plac fumatorii ce-mi fumeaza in nas. Si am unul in casa, dar fumeaza putin ... In fundul curtzii ![]()
Mai vin!
Sibylle
Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
moni_or spune:
Fetelor, v-am citit, tare as vrea sa raspund da n-am timp acum.
Lamuriti si voi va rog o mama proasta rau: cerealele pe care le dati voi seara se dau sau nu cu biberonul??? Si se amesteca numai cerealele cu apa? Adica nu mai trebuie si lapte praf? Ca eu nu mai inteleg nimic. Adica eu inteleg ca diversificarea implica mancat cu lingurita, da eu imi imaginam cerealele cu lapte ca pe un lapte ceva mai gros, care se da cu biberon cu tetina pt. lichide mai groase. Da vad ca pe toate scrie ca se prepara in farfurie etc. Pai atunci nu ma grabesc, sa invete prima data sa manance cu lingurita cu sucuri si pireuri, ca daca m-oi apuca eu sa-i dau peste 100 ml cereale cu lingurita cred ca ne apuca dimineata....
Ca el momentan tot impinge lingurita afara cu limbuta, ca nu stie sa manance.
MICHELLAB, tu parca spuneai ca ii pui la toate mesele cereale in lapte. Cum mai exact? Ca ma gandesc ca nu stai sa-i dai cu lingurita.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
Caprioara spune:
Sibylle, sanatate celei mici si sa dea DD sa fie raul cel mai mic la Vladi.
Si io eram client LaRedoute.fr, dar luam doar la reduceri. Jasmine de pe DC face o baza de date cu clientii din Romania la subiectul de la Femina intim. Esti si tu implicata?
EDIT: baza de date e cu fetele care vor sa comande in continuare pe .fr, si nu vor sa cumpere de pe .ro, unde e mai scump si sunt mult mai putine produse.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Chuny spune:
Nu,nu sunt implicata. La noi e o idee separata de ceea ce se intampla acolo si o vom demara doar daca sunt persoane interesate sa continue comenzile pe laredoute.fr.
Sibylle
Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
vias spune:
Mada 

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei