Pepenasi de iulie - august 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

DANA81 noi tot Sanoasan foloseam si avea cojite pe cap, dar de curand am trecut pe Mustele si parca au disparut.

FLO1980 multumim.

SERBANICA noi am fost constipate aproape 2 luni, facea numai cu supozitor. Cand am inceput sa papam si formula facea o data la 2 zile singurica,iar de cand am inceput diversificarea face c-am o data pe zi.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Moni_or poti lua si cereale cu lapte si le faci mai subtiri, folosesti la bibe o tetina cu orificiu mai mare sau orez de la Nestle sau ce firma vrei si ingrosi laptele.

Al meu nu se mai trezeste noaptea, pe la 7 - 7.30.

Hai ca mi-am facut de cap azi, dorm amandoi, am terminat si mancarea

V-am plictisit destul....v-am pupat!!!

Absente nemotivateeee la chiulangioaice (se stiu ele)

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Salutare! Uff ca urata vreme mai e afara! Si ca sa vedeti mama nebuna, am iesit afara cu copilul asa pe ploaie, ca era musai sa platesc o rata la banca
Acum astept sa ma sune sotul sa vad ce a rezolvat cu aia de la Metro, ca s-a gasit factura e de pe data de 15 si a ramas sa verifice aia camerele.Oricum clar produsele de pe acea factura nu-mi apartin:acolo era parizer, iar noi nu cumparam asa ceva, o bucata ananas, 2 kg kiwi, 2 kg portocale, iar fructe niciodata nu cumpar din Metro.Carne tocata, care iar eu iau doar de la macelarie i alte ciudatenii. Mor de curiozitate sa vad ale cui unt de fapt cumparaturile.
FLO, pe mine ma tot streseaza fina-mea, care are doi copii si nu ricepe in ruptul capului de ce nu-i dau fetii ceai!Cica las fata sa moara de seteCred ca cel mai bine e sa dai ignore la parerea celorlalti.
CRISTINA, am pus doar o poza pentru ca nu stiu sa fac resize, dar am pus mai multe la smnatura
NARCISA, e tare rau sa fii departe de parinti , mai ales acum, cand vin sarbatorile. Eu ii vad cam la o luna si tot ma apuca cateodata un dor!
STRULUTA, ce haioasa faza cu stetoscopul, poate vrea sa se faca si el medic
DANA,eu zic ca stai foarte bine cu mancatul noaptea, la mine sunt nopti cand se trezeste mult mai des, nu neaparat ca sa manance ci doar ca sa foloseasca tzitzi pe post de suzeta
MONI_OR, si eu eram furioasa ca sotul nu ma ajuta cu fata, dar mi-am revenit repede cu picioarele pe pamant, cel putin face curatenie, face mancare, face piata, pe cand altii nici macar atata lucru nu fac. Deci priveste si tu partea buna a lucrurilor, macar te ajuta la altele. Ieri sotul meu a stat aproape toata ziua cu fata, bine, de doua ori a iesit cu ea afara, si ea dormea, si i s-a parut epuizant,si mi-a promis ca o sa stea mai des cu eaAsa si soacra ta seamana leit cu a mea, norocul meui este ca sotul nu e in relatii prea bune cu ei , si ne vedem la un an odata
BUFI, mi s-a intamplat si mie treaba asta saptamana trecuta, nici la wc nu ma puteam duce, si-a revenit singurica dupa vreo trei zile. Poate si la tine o fi la fel.
ANKALAURA , super beton reteta ta pentru sot, desi deocamdata nu am nevoie de ea, e bine de avut in vedere, nu se stie niciodata, nu?
Ma opresc aici ca s-a trezit fata, poate mai intru diseara putin, Pupici ptr toata lumea

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

DMA,Vio multumim tare...e rau,intr-adevar...Dar incerc sa vad si partile bune...De exemplu, nu mi s-a intamplat sa merg cu Anais la o terasa sa bem o cafeluta eu si biberon ea si sa nu-mi ia ospatarita biberonul sa mi-l spele si sa mi-l sterilizeze...Si nu o data...Asa ceva cred ca in Ro mai rarutz...de ex...

Serbanica pai uite si Dianami, nasica...dr i-au spus ca nu poate avea copii never ever...si are doi acu, unul mai rumos ca altul.Vezi poate gasesti la Artima niste prune uscate sa le pui in apa sa-i dai la bb se bea dupa aia apa...Sau supozitorul cu glicerina in cele din urma...

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut

sunt cu Matei in brate si nu pot sa scriu mult.
am vrut sa va salut si sa va dau un celor care mi-ati laudat bulanele manzului

bufi, este normal sa planga cand nu te are in vizor! Pentru ea e ca si cum nu te mai vede niciodata, bebelusii nu au notiunea timpului. Nu poti sa o cari cu tine pe unde umbli?eu il mai pun pe al meu in carucior

gata ca vrea tzitzi....
dulce pepenasilor pe care i-am admirat azi!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor. Azi am fost in vizita la Diarux si la micutul Andrei si ne-am simtit tare fain impreuna, amandoua cu bebeii mieunatori in brate , cand dormea unul era celalalt treaz si tot asa. Am facut un album pe picasa ca sa vedeti poze de la intalnire. Enjoy
Diarux va asteptam sa ne intoarceti vizita

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

KAMY - depinde ce filosofie o sa adopti Eliza a baut sucuri de fructe ZILNIC pana pe la 2 ani jumate, 3... Intr-un timp ii luam Tedi si Santal Kids, da' ustura rau la buzunar. Copilul e copil, nu merge sa crezi tu ca o sa ii dai numai apa sau ceai. O sa vrea suc. Evident, cel mai mult ii va placea Coca Cola Prigatul e o mizerie. Mai de soi sunt Pfanner si inca cateva, la care marcezi suta de mii pe o cutie...
Asa ca eu consider storcatorul de fructe o necesitate.
In afara de fructe, eu il folosesc si la sfecla de exemplu.
De ce sa ii dau copilului fier, cand pot sa ii fac un suc de sfecla?

NARCI _ rarut?? Cre' ca nu ai sa vezi asa ceva! Da' te intrebi.... ai avea tupeu sa intri cu ea la o cafea?? Depinde unde nene, ca mai peste tot e ceata de la fumul de tigara...

Daca ma enerveaza ceva la maxim, e cata lume fumeaza pe strada. Ce sa zic, s-a intamplat si la Paris sa vad oameni fumand pe strada, dar nu atatia nene! Nici unul nu fereste tigara cand un copil trece pe langa el. Eliza are radar, cand ne apropiem de cineva cu tigara, grabim pasul si depasim rapid tinandu-ne respiratia. Nu in putine cazuri ar fi putut chiar sa fie arsa cu tigara, ca oamenii nu tin cont de nimic, inainteaza ca vitele, desi trotuarul are numai 20 cm... Daca nu te dai tu la o parte, trece prin tine, femeie, gravida, copil.... orice ai fi!
Sper sa nu supar nici o fumatoare pe aici, ca si eu am fost fumatoare pana anu' trecut pe vremea asta, dar zau daca mi-a facut vreodata placere sa fumez pe strada Cat despre cafenele sau baruri, ei, acolo, aia e... daca nu iti convine, nu intri... Desi ar fi fost civilizat sa aiba zone separate pentru fumatori si nefumatori, plus filtre de-alea in tavan care sa traga fumul de tigara... Dar cate de-astea sunt la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Poi Ankule aici e interzis fumatul in locuri publice.Numai acasa mai ai vreo sansa sa fumezi...Si cu ospataritele, cum sunt eu mai figuranta din fire, nu vreau zahar nici rafinat nici brun, nici indulcitor, imi trebuie miere...Una nu mi-a spus ca nu au miere...Chiar daca n-au avut atunci, au trimis pe cineva la supermarket si au cumparat si mi-au servit cafeluta cu miere...Chiar ma gandeam ca ospitalitatea aia cu care ne tot laudam noi e taaaaaareeee taaaaareee departe de ce-i pe aici

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

fetele cu mai multi copii...pls help...sau care mai patiti asa...alexandra are vreo 3-4 zile de cand nu mai vrea biberon decat prin somn. eu ce fac? tre sa o pandesc cand adoarme ca sa o hranesc si de cele mai multe ori se trezeste si nu mai mananca mai departe...sa ii dau cu canuta? am vazut ca cei de la vent au cani pt de la 6 luni in sus...

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pai NARCI, teoretic si la noi e interzis fumatul in locuri publice
Si zici ca nu se incrunta ospatarita la tine ca vrei miere???

Cre' ca e responsabil de asta carnavalul.... cre' ca datorita lui, lumea e mai fericita. Clar, ne trebuie si noua carnaval. Noi n-avem decat circ

Mergi la inceput