Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

fetele salutari din departari

vreau s aurez

tutoror nicoletelor si niculitelor si derivatelor si bbilor nicolae si derivatele precum si bbilor nascuti intr-o zi de 8
va doresc multa sanatate si bucurii

in alta ordine de idei...suntem inscrisi si noi de 2 zile in clubul plangaciosilor......nu mai suportam sa stam singurei..vrem numai leganati in brate, ce e drept noaptea e ok, dar ziua adormim leganati, altfel tipam....fetelor al meu a ajuns de tipa...........nu mai plange...e normal? a si ragusit..
am inceput si noi sa mai bagam o leguma sau un fruct...suportabil. si la voi nea nelu kknelu e verzui? la mine e si cam tare ca bobitzele...ma gandesc ca e normal?
eric plange si isi baga pumnul in guritza, cred ca il supara gingiile si poate dau dintii....cam devreme la 5 luni si o sapt...il dau cu ceva orajel, ca sa ii calmeze durerile
un scort conspect
daria ioana frumosi bb tai... ce ai facut cu piciorusele lui darius? ai facut exercitii? sau i-ai dat papuci?
gabitzam frumoase ppoze cu copii tai de mos...
vianne noi suntem in illinois
missp merci pt mailuri esti o dulce

poate s a imi zica cineva cum pun jos in mesaj mami de...sau un text sau o adresa de poze?

revin cu conspect ca plange bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Ma mai tineti minte,

Am intrat putin,nu am reusit sa citesc nimic in urma,sunt fff bolnava,am facut enterocolita acuta!De sambata sunt groaznic!Nu pot manca nimic,ca vomez,azi noapte am sunat la salvare si nu au avut ce sa-mi faca ca eu am luat de toate ce se pot luat cat timp alaptezi,iar azi dimineata la 6 abia mai ma tineam pe picioare ca nu am dormit de sambata aproape deloc si am ajuns la urgente la 7 si numai la 9 m-au luat inauntru ,sunt tare dezamagita de tara asta!Am mers cu bunica mea,ca sotul a stat cu Eric ,si saraca s-a certat cu asistentele ca ne-au tinut la usa,eu abia ma tineam pe picioare!Si la urgente ,dupa ce m-a consulatat au vrut sa ma interneze,dar nu am vrut si mi-a dat antibiotice ,dar nu pot sa le iau ca Eric nu i-a nici un tip de lapte praf ca imi vomeaza de oricare i-as da(si mi-a zis dr nesimtita ca ce are daca nu manaca o zi copilul!!!Nebuna!)!!Am sunat pediatra lui si mi-a dat ea ce sa iau ca sa pot alapta in continuare!!!Rugati-va va rog sa nu imi pierd laptele ca numai ceai de menta pot bea si ceva saruri sa nu ma deshidratez!Va rog sa-mi tineti pumnii!!
Sper ca toate si toti bebeii sunteti bine,nu am reusit nimic sa citesc ca abia pot sta pe scaun,doar in pat mi-e mai bine!!Si LA multi ani tuturor sarbatoritilor!!!
Va imbratisez cu drag!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Iulia, vii miercuri la intalnire, da?

Si sa raspund Adrianei, da despre Iulia din Ramnicul VAlcea era vb.

Andree, insanatosire grabnica si ne rugam sa nu pierzi lapticul si sa alaptezi in continuare!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Iulia, vii miercuri la intalnire, da?

Si sa raspund Adrianei, da despre Iulia din Ramnicul VAlcea era vb.

Vlady

ati inteles gresit as vrea sa vin, am zis ca s-ar putea sa am drum dar nu stiu exact in ce zi voi ajunge in Buc. sper ca nu v-am incurcat cu ceva. habar n-aveam ca m-ati pus si pe mine in calcul. nu va suparati va roooog imi cer scuze daca v-am incurcat, nu va suparati pe mine

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Fetelor sunt tare suparata...
Simt ca o iau razna...
Vad ca puiul meu imi da una calda una rece...nu stiu ce sa ma mai fac cu el.
De cand a fost in spital parca s-a schimbat complet. E un rasfatat si un alintat de numa numa.Cel putin asa cred eu.
Daca inainte se juca fara sa aiba nici o nevoie de noi acum urla cat il tin rarunchii. Nu zic ca nu se joaca deloc singur, dar parca nu asa de mult cum se juca inainte. Se plictiseste repede, vrea repede in bratze, si nici aici nu e cuminte. E intr-o continua miscare cu sirena dupa el(adica maraiala de rigoare). Nimic nu-l satisface uneori. Plus cand imi tine concert de vreo ora -doua simt ca innebunesc. Ma lasa puterile. Nici cu somnul nu e bine.
Eu cand aud de altii ca dorm de n-au treaba si ma uit la al meu ca ma trezesc la fiecare 3-4 ore maxim(chiar si acum) simt ca o iau razna.
Cum sa fac sa nu se mai trezeasca noaptea???
Am incercat ceai, apa, lapte diluat nimic nu a mers.
Cred ca pana la urma o sa iau calea radicala(adica o sa ii sistez toate mesele de noapte...ieri de exemplu au fost 3!!!) ...chiar daca asta inseamna nesomn total pentru nici unii din noi timp de o saptamana. Cred ca deja s-a intrecut cu gluma si nu mai pot. Simt ca daca mai continuam in ritmul asta juma' de an, culeg astia epavele noastre de pe jos. Iar el va fi bine-mersi.
Stiu ca mesajul asta cam contrasteaza cu ce am zis acum cateva zile, dar azi chiar m-a facut sa plang...de nervi, de neputintza si frustrare. Iar el, banditul cand m-a vazut ca plang a inceput sa rada...atunci m-a podinit mai rau plansul.
PE bune, uneori mi se pare de-a dreptul cinic copilul asta.Dupa ce m-a facut sa plang, el se simtea bine mersi, chiar incepuse sa se joace singurel....sa mor de nervi.
Offf, turbez, m-as duce undeva sa dorm si eu macar 6 ore legat...nu mai mult...macar 6.

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Fetelor sunt tare suparata...
Simt ca o iau razna...
Vad ca puiul meu imi da una calda una rece...nu stiu ce sa ma mai fac cu el.
De cand a fost in spital parca s-a schimbat complet. E un rasfatat si un alintat de numa numa.Cel putin asa cred eu.
Daca inainte se juca fara sa aiba nici o nevoie de noi acum urla cat il tin rarunchii. Nu zic ca nu se joaca deloc singur, dar parca nu asa de mult cum se juca inainte. Se plictiseste repede, vrea repede in bratze, si nici aici nu e cuminte. E intr-o continua miscare cu sirena dupa el(adica maraiala de rigoare). Nimic nu-l satisface uneori. Plus cand imi tine concert de vreo ora -doua simt ca innebunesc. Ma lasa puterile. Nici cu somnul nu e bine.
Eu cand aud de altii ca dorm de n-au treaba si ma uit la al meu ca ma trezesc la fiecare 3-4 ore maxim(chiar si acum) simt ca o iau razna.
Cum sa fac sa nu se mai trezeasca noaptea???
Am incercat ceai, apa, lapte diluat nimic nu a mers.
Cred ca pana la urma o sa iau calea radicala(adica o sa ii sistez toate mesele de noapte...ieri de exemplu au fost 3!!!) ...chiar daca asta inseamna nesomn total pentru nici unii din noi timp de o saptamana. Cred ca deja s-a intrecut cu gluma si nu mai pot. Simt ca daca mai continuam in ritmul asta juma' de an, culeg astia epavele noastre de pe jos. Iar el va fi bine-mersi.
Stiu ca mesajul asta cam contrasteaza cu ce am zis acum cateva zile, dar azi chiar m-a facut sa plang...de nervi, de neputintza si frustrare. Iar el, banditul cand m-a vazut ca plang a inceput sa rada...atunci m-a podinit mai rau plansul.
PE bune, uneori mi se pare de-a dreptul cinic copilul asta.Dupa ce m-a facut sa plang, el se simtea bine mersi, chiar incepuse sa se joace singurel....sa mor de nervi.
Offf, turbez, m-as duce undeva sa dorm si eu macar 6 ore legat...nu mai mult...macar 6.

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !

Simplicity is the key to excellency

draga mea, nu te nelinisti! copilul a fost putin mai rasfatat de voi pt ca a stat in spital si a vazut ca e bine. si mie mi s-a intamplat de multe ori sa plang in timp ce scriam, de frustrare,nervi, etc. nu-ti face rau singurica. in primul rand, nu-i mai da sa pape noaptea. am inteles eu bine, sau i-ai dat din 3 in 3 ore azi-noapte? fa un ceai, sa-l ai caldut la indemana si atat! prima masa din zi sa fie la 6-7 dimi! oricat ar oracai. incearca pe cat posibil sa revii la programul de dinainte de a intra in spital. si intelege-l ca e mic. ahaa de cate ori plangeam eu si fata mea radea in hohot iar eu ieseam din camera sa n-o mai vad ca muream de nervi. o sa treaca. si multa bafta si rabdare iti doresc

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Iulia, nu ne-ai incurcat cu nimic, imi pare rau de tine si de celelalte fete care nu mai pot ajunge.

Eu am zis ca aduc ceva dulce, aduce cineva ceva sarat?

Adriana, esti os cumpa ca te deranjezi asa mult pt noi

Vlady

Mergi la inceput

fata mea tuseste si e ragusita. l-am trimis pe sot sa-mi ia alt ambroxol ca ala il deschisesem in 5 nov (noroc ca am mania sa scriu pe ele cand le deschid) si are numa 30 de zile garantie de la data deschiderii. maine cred ca mergem si noi la vizita de 6 luni iar vaccinul il vom face in ianuarie.

aveti aici poze cu fatuca si socrii facute alalteieri, aici poze cu noi la brad in centrul nostru mirific si aici poze cu mufi tolanita in pat facute azi...

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

vreau s ava spun-asa citind in diagonala- ca eu am folosit in cursul sarcinii vopsea de par cu plante, care dupa 28 d espalari se duce....cica...28..ma rog dupa o luna maxim o luna jumate mi se vedeau firele albe...asta e inbatranesc
stiu ca sunt fara amoniac si sunt ok pt organism
nu m-am suvitat pt ca mi-a fost teama sa nu ajunga vopseaua la piele si apoi la bb
cleo si la mine fii miu e tot ca a ta , tot ce prinde trage sa vada..lingutitza cu care manaca, pe care reuseste sa si-o puna pe el, pe langa el sau pe mine, castronelul din care ii dau vesnic e luat in suturi , e tras, zdruncinat , impins....deh..si al meu e curios...babetica e vesnic motottolita ca vrea sa o bage in gura..cand nu nimereste guura e probabil pusa in cap, asa ca am ce spala...

Mergi la inceput

alra
felicitari pt bebelina

Mergi la inceput