Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 14
Getutza81 spune:
Buna fetele !!!
Am fost tare ocupata zilele astea si nam mai intrat... mai nou de la 1.30 pana la 3.00 urmaresc un film si am vazut fiecare episod, si imi place tare tare mult, e pe kanal D si se numeste anii pierduti... e cu orfani....turcesc... in fine.... am iesit si eu putin in oras de niculas cu al meu sot si fratele si cumnata (viitoarea) si mam mai distrat si eu oleaca la un biliard....a fo distractiv dar si scump.... uitesem cati bani cheltui prin oras.... aproape cami pare rau de cati bani sau dus, dar pe de alta parte meritam si eu umpic sa ma simt mai libera ca altfel capiam in casa....Acu nu am timp sa stau mai mult, dar o rog frumos pe felicia sami trimita si mie backgroudurile, framesurile si toate cele pt wondershare, daca poti felicia te rog frumossssss de tot 

Va pup pe toate si sper ca ati avut un niculas fericit... poate mai intru maine sa va mai povestesc de comoara mea care e tot mai scump pe zi ce trece, se maturizeaza ce mai !!!
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
belleane spune:
Adriana multumesc pentru adresa!
Intru din nou pe fuga sa va spun ca a mea nici nu doarme nici de brate n-am scapat si nici dinti nu se vad.
Ce-o fi oare?
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
mihaser spune:
Wow a nascut Alra bebelina frumoasa! Sa le traiasca! 
sarbatoritilor de azi!
Adidana ce micut Brad Pitt ai tu acolo! ![]()
Fetele vor sa deschida Medlife si in Timisoara...Nici mie nu mi s-a spus sa fac aerosoli never...tot cu siropele, picaturi si antibiotice daca era cazul.
Getutza bine ca ai iesit! Mama ce as mai iesi si eu undeva, dar nu prea am cu cine!
Va pupam!
iulia83 spune:
buna seara!
nu v-am citit aproape deloc! sunt varza, suparata, nu reusesc nicicum sa scot banii de la aia, azi am aflat ca tipa a plecat in Anglia cu copilul, tac-so are tel inchis..deci, cucu bani. sunt cam suparata pe tema asta.
in fine.
gabitza, felicitari pt puiutul dintos, ai grija sa nu te capseze.
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

stefany_p spune:
salutare si de la noi..friga taica, frig.. au fost -21grade iar cu factorul vant s-a simtit ca -32
.stam in casa la caldura, inca nu avem ninsoare dar vine ea.
va rog s afaceti multe, multe poze la intalnire sa va putem admira si noi.ati stabilit cine vine cu aparat foto, camera?
Iustin tipa, si-a desoprit partea muzicala si nu se mai opreste cat e ziua de lunga![]()
bun venit pe lume Sophiei!!!!!
Doloress spune:
Adidana ce baietel frumos! Are niste ochisori de te pierzi in ei! Cu cine seamana?
Cleo al meu cateodata papa mai bine borcanelele. Bine, si alea sunt bio, insa ma cam feresc sa-i dau ca mie una nu-mi prea place gustul lor. Insa de exemplu cartoful dulce facut de mine, care intr-adevar e dulce tare nu l-a papat. Ala de la borcan care era putin acrisor l-a papat pe nerasuflate, nici nu am avut nevoie de babetica. Dar el e fan gust acrisor, dulce - asa si asa. Ii plac mult fructele.
Nici eu nu-i dau ceai. Numai apa si tzitzi bineinteles, si inainte de masa si dupa masa. Am ajuns numai la o sticla de formula pe zi in sfarsit! 
Getuta foarte bine ca ai mai iesit sa te distrezi putin, avem toate nevoie de un respiro din cand in cand.
Iulia
imi pare rau de patania ta! Of, ce oameni!
Lilly79 spune:
Buna fetelor.
Intru scurt sa nu ne uitati.
Eu sunt zombie ca m-a trezit Julia azi-noapte de n ori, unde n >=5 (nu am mai contorizat ca nu mai eram in stare).
Probabil sunt de vina dintii, desi in timpul zilei n-are probleme. Noua ne ies cei doi dinti de jos sincron
Se simt si se vad, dar presupun ca mai avem de asteptat pana vom avea dinti de pozat.
Vroiam sa-mi laud fata. Ia uitati aici ce-a invatat de ieri sa faca.
Felicitari gabitzam pt baiat dintos.
O seara faina.
Poze
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
iulia83 spune:
alra felicitari! ce nume frumos i-ai pus! Sa-ti traiasca Sofia si sa fie cuminte sa va bucurati de ea!
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Adidana13 spune:
Doloress, e o corcitura (zic eu reusita) intre mai mult mine si mai putin tati (ochii si nasul ale lui). Acum pregatim ceva la bucatarie de papa (o budinca cu macaroane si branza) pentru tati, cand o veni acasa...el e in scaunelul de papa si e uimit de cum se sparg ouale, de zahar care curge din punga, de stafide ca-s mici si aurii. Doamne, ce frumos e sa ai bebe!!!
Adi si Vladi
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
iulia83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 Vroiam sa-mi laud fata. Ia uitati aici ce-a invatat de ieri sa faca. Poze Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
suuuuuuperrrr!!!

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii