Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 16
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ca_eric vreau s ava spun-asa citind in diagonala- ca eu am folosit in cursul sarcinii vopsea de par cu plante, care dupa 28 d espalari se duce....cica...28..ma rog dupa o luna maxim o luna jumate mi se vedeau firele albe...asta e inbatranesc ![]() ![]() ![]() stiu ca sunt fara amoniac si sunt ok pt organism nu m-am suvitat pt ca mi-a fost teama sa nu ajunga vopseaua la piele si apoi la bb cleo si la mine fii miu e tot ca a ta , tot ce prinde trage sa vada..lingutitza cu care manaca, pe care reuseste sa si-o puna pe el, pe langa el sau pe mine, castronelul din care ii dau vesnic e luat in suturi , e tras, zdruncinat , impins....deh..si al meu e curios...babetica e vesnic motottolita ca vrea sa o bage in gura..cand nu nimereste guura e probabil pusa in cap, asa ca am ce spala... |
babetica nu isi mai are locul. Am 10 -stau deoparte- intoarce capul in semn de NU, si ii fac o dunga de mancare de la ureche la ureche, plus ca apoi rade, si ii curge totul pe umar. Acum fol. nishte fetse de perna mai vechi, cu care practic o acopar. oricum masa e un proiectil. asta e. Bine ca mananca - dupa o luna in care cea mai serioasa masa era cea de cereale: cam 50ml, cu tot cu scuipat.... acum sunt fericita.
fecian - da-i suzeta. Poa merge. Fiica mea se joaca noaptea cu ea, o trage, o suge, o mushca; o cauta prin pat(noi lasam bec pe hol, si la lumina mai se vede ceva); vezi si de dinti, poa nu e numai rasfat. De la dinti, fiica mea din ora in ora s-a trezit. tremuram de oboseala...noroc ca alaptez, am luat-o in patu mare, i-am bagat o tsatsa si mai dormitaceam si io. Incearca si cu apa; poa e de sete - in camera nu e prea cald? eventual lasa-i un bibe in pat cu apa, cu tetina cea mai mica, curgere lenta sa nu curga aiurea decat cand trage - si sa scapi de sete; la noi acand e mai racoare, parca doarme mai bine fiica mea. Nu pot sa iti dau o solutie, zic din experientsa mea ce a functionat.
a, masa serioasa seara ai incercat? ceva care sa ii tina de foame mai mult timp. Povestea cu cerealele pe la 18-19. La unii functioneaza, poa si la voi.
Fetelor, nu mai am timp si nici chef sa vaz in ce carti scrie, dar cica pe la 7-8 luni apare angoasa de nu stiu care, prin care se atasheaza enorm de mama, si de fusta ei, si nu mai vrea nici chip sa stea fara ea. Undeva dupa asta, incepe si sa ii fie rushine...de straini se va ascunde. Nu mai stiu ce si unde ceteam. Hai ca mai studiez cartsile mele. Candva.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
ralu_t spune:
aoleuuuuuuu...n-am mai scris nimic de un car de ani
. n-am timp, cat sta bona cu bebe eu sunt plecata dupa diverse, sau fac treaba restanta de vreo 9 luni prin casa(io si in ultimele luni de sarcina am stat in pat, deci nu am facut nimic) si dupa ce ma intorc compensez lipsa prin statul si iubitul cu bebe, adica nu fac altceva decat sa stau cu el: citim, dansam, ne iubim, radem, gadilam...the stuff.
al meu cica e alintat, si bona vrea sa-l dezvete drept pt care miercuri dupa intalnire, voi sta cu ea acasa s-o dezvat eu pe ea de intentii, ca ei i se pare ca ar trebui sa stea mai mult timp neluat in brate. culmea e ca eu nu-l iau mereu in brate insa il stmimulez si ne intelegem f bine. si alterneaza perioadele de stimuli intensi cu mami cu cele de liniste si pace in pat cu jucariile-pana si el se plictiseste sa-mi vada fata in continuu![]()
sa va zic noutatile noastre. eu momentan m-am hotarat ca la vara purced la bb 2, sa ne ajute DD sa ne mai iasa o data. azi am fo la dr. sa vad daca nu s-a intors ligheoana aia de boala and everything looks clear!
s-a speriat dr. cand m-a vazut si mi-a zis: doar nu-mi spui ca esti gravida din nou
. i-am zis ca sunt, dar in visele mele...ideea e ca o fi greu, mai ales daca ne pricopsim cu bebe dificil, ca noi suntem invatati cu binele, dar macar cresc odata...sper si eu, oricum am zis ca astept sa vad cum o fi cand merge tudor. azzi la dr. era o gravidutza in luna a 5 cu bebe de 11 luni super mergacios si o fugarea in tot cabinetul
de 2 zile -sa se inteleaga ca vb in soapta- tudor mananaca cate o jum de banana pe zi![]()
![]()
...ma bucur tot in soapta, sa nu ma auda sa se razgandeasca!!!
dupa ce epuizasem orice solutie, am citit forumul in lung si-n lat, si nu numai formul noastru, l-am lasat o vreme doar pe lapte si seara lapte cu cereale din biberon, si duminica, dupa ce am petrecut 2 zile calde in familie(formatie completa) am zis ce-ar fi sa-i dau lapte cu linguritza. si a papat bebe, cu draci ca nu ma miscam destul de repede, ca el vroia sa curga ca la biberon...dupa care m-am gandit sa pasez bine bine o banana, si am turnat muuult lapte peste ea. si o jum de lingura de cereale. am parasit scaunul de masa, am stat in sufragerie unde si tati era inarmat cu lingura lui, si unde l-am lasat pe tudor sa-l observe pe tati cum se infrupta din mancarea campionilor. ce credeti ca s-a intamplat? a vrut si el![]()
si a papat de i-au pocnit falcile. bine, consistenta era tot laptoasa, dar foarte intens aromatizata. sunt mega , ultra, extra fericita. am incercat shmecheria si cu cartof dar m-a refuzat
nu-i nimic, mancam banane,au magneziu, buuuuune. azi am incercat din nou dar cum tati era absent a avut mama lingura ei, n-a mai mers la fel de bine dar tot a mers. oricum, i-am schimbat orarul de mancare. eu incercam sa-i dau fructe la ora 11 cand manca el pe vremurile cand inca il mai alaptam dimineata(probabil f putin) ca noi de cand l-am intzarcat-la dorinta lui-am inceput diversificarea. e, am remarcat ca de cand ii dau numai lapte, el mananca fix 170ml dimineata la 8 si pana la 12, 12:30 nu mai vrea sa vada mancare. asa ca o sa incerc piureul-cand il va dori la 12-13- si abia la masa de la 5, neaparat dupa un somnic bun, cand e binedispus, dam fructele. m-am intins cat o zi de post cu problema asta, dar nu stie nimeni ce era in sufletul meu![]()
![]()
cu intalnirea, simona e valabila oferta,cum sa nu, si locul din fata (numai cel al soferului e rezervat
) si e loc si pt elenuca, eventual cu tot cu scaunde masina daca vine cu baza, ca incap 2 scaunele si un adult in spate. e o singura problema, exista riscul sa intarziem un pic(maxim jum de ora zic eu) fiindca la 8 dimineata avem programare sa schimbam rotile de iarna si poate nu e gata pana la 10 cand ar trebui sa plec spre voi-eu sper ca nu e cazul dar oricum...daca vreti va sun din timp si va spun cum evolueaza treaba sa stiti daca vin eu sa va iau sau luati un taxi, ok?
adriana multam de adresa. sa stiti ca eu m-am dotat cu costum de mos din carrefour care desi nu e extra, face banii. am fost si la mothercare si costa 125roni
nesimtitii...am zis ca-i iau mai bine altceva de banii aia. si i-am luat un scaun de baie, din ala cum zicea miss si eu ziceam ca nu-i bun
, din cora, la 890mii, care era tot felul de jucarii de apa pe el si tudor nu ca e incantat, e in extaz total.
andreea, mie mi-au dat cand am avut probleme cu burtica si alaptam ercefuril. daca inca n-ai auzit de el poate iti foloseste. hidrateaza-te bine ca lapticul nu se pierde, chiar daca scade cantitativ, revine-eu mai aveam cam 125ml pe zi dupa care s-a reintors la normal. incearca sa-i dai laptic praf lui bebe cu linguritza, cu cereale, fructe, cu orice. si sa-l hidratezi si pe el, e mai important decat sa manance. sanatate multa!
felicitari alra! sa-ti traisca printesa mica, sa se inteleaga cu cea mare si sa fiti o familie fericita toti 4!!!!
si tudor a fost cu toane in ultima saptamana, s-a mai sculat noaptea plangand, ma gandeam daca n-o fi vreun puseu dar ma gandesc ca poate fi si o forma de protest ca l-am lasat mai mult timp cu bona, habar n-am! incerc sa-i fiu aproape si sa-i vorbesc cat de mult pot despre ce i se intampla. offff, numai maine nu-i poimaine si incep serviciul
ralu-
de bebe albastru
tudor ![]()
![]()
15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra 
inais spune:
Scriu si eu la ceas de noapte. Copilul doarme...eu nu! 
In primul si primul rand, va multumesc din suflet pentru urari! Tuturor!! Va stiti voi, nu va enumar pentru ca tare nu as vrea sa omit pe cineva. A fost asa frumos sa vad ca mi se scriau si mie 2 vorbe, 3 cuvinte acolo.
Sunt ceva mai bine. Am reusit sa imi dau stomacul peste cap de la doza mare de antibiotic prescrisa. Acum o trag pe partea asta. Insa oricum, este spre bine totul.
Andree iti doresc sanatate multa si Doamne-ajuta sa ramana lapticul pt puiul mic! Te inteleg fff bine cu subiectul laptic, asa ca-s alaturi de tine! 
Alra draga, Sophie e nume de printesa! Ii doresc printesei mici sa aiba parte de tot binele din lume, sa fie sanatoasa si voioasa...ca mamica ei! Te asteptam cu vesti...! 
Doloress si Stefany...vai de mine si de mine cu temperaturile de acolo! E sinistru dom'le!
Eu urasc frigul!
(asta este conspect din amintiri, deci sunt incoerenta 
)
Andreap cum mai sunteti??
Fetele cu bebei cu probleme de somn, de luat in brate sau de ne-papat....shhhhhhhhhhhhhttt sa nu va auda fiica-mea! Mai multe nu zic! ![]()
Ce sa va spun despre noi...suntem mobile...pe sub mobile!
Cu alte cuvinte..se rostogoleste burta-spate-burta, apoi surub in cap pentru schimbarea pozitiei...si ajunge in fix 2 minute din centru camerei in coltul diametral opus...oricarui centru! ![]()
![]()
Pe scurt azi era fie sub servanta din sufragerie, fie cu mainile sub canapea...etc!
Punctul numarul 2, dintzishori inca nu avem...nu ne grabim! Sa fie la altii...
! A propos, vazut strumph scumpic...alias Raducu dintzos! Gabi sa-i dai un
de la Iasmi.
Punctul numarul 3...ne place sa mancam de toate...a revenit la sentimente mai bune si cu fructele. Insa astept pediatra sa-mi spuna ce sa-i mai introduc ca m-am plictisit de supa din morcov, albituri, dovlecel si cartof. Copilu' nu, insa! ![]()
Punctul numarul 4...merg la somn!
Va 
PS Am mai vazut poze simpatice cu copilasi de Simonix si Adidana! 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
monik16 spune:
hello!
Felicitari mamica Arla!!! 
In seara asta am ramas singure pt. 3 nopti ca tati a plecat intr-o delegatie...
Am crezut ca a dat fericirea peste mine ca Sara s-a culcat la 10 fara un sfert dar pe la miezul noptii s-a trezit... N-am avut ce-i face sa o adorm... Acum se joaca in centrul ei de activitati si nu da semne ca i-ar fi somn. Cu putin noroc poate se culca pe la 2.
De la o vreme doarme asa prost noaptea... Si ea mananca de cel putin 2-3 ori noaptea dar eu sunt asa obsedata ca mananca putin ziua si ca nu pot stii cat mananca exact incat nu ma mai deranjaza. Oricum doarme cu mine in pat. I-am scos zabrelele de la patutz si l-am lipit de patul meu. Asa simbolic ca ea tot gramada pe mine e.![]()
Acum ce sa fac?!?! Stiu ca nu e ok ca doarme asa dar macar n-o iau razna de oboseala ca de multe ori ma culc cu ea in dreapta si ma trezesc cu ea in stanga; o mut sa o mufez si la celalalt san asa prin somn ca nu-mi aduc aminte cand.
Am vazut multe poze cu bebici frumosi
.
la toata lumea.
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
monik16 spune:
Zilele astea am in plan sa fac si eu reteta de prajitura cu mere sau branza (nu m-am hotarat, poate juma - juma) data de gabitzam pe contul comun. Arata asa bine in pozele alea ca de o saptamana numai asta visez... Mi-am cumparat o tava mai mica ca nu aveam, macar sa nu stric prea multa materie prima daca nu-mi iese...
Acum iar mi s-a facut foame de ceva bun...la ora asta... off
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
iulia83 spune:
neatza
nimeni?!?
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

gabitzam spune:
Eu, cu o cafea amortita in mana, mai citesc pe aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
iulia83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Eu, cu o cafea amortita in mana, mai citesc pe aici. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
parca as bea si eu o cafea. da nu-mi place cum imi iese asa ca pas! ma duc sa spal fata la fundulea ca imi facu o placinta surpriza
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii