Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza si de la noi :)

Cu o cafea pe aici, inainte de servici

Getutza - bine ai revenit :)

Fecian - imi pare rau sa aud de bebe rasfatzila. Cleo are dreptate, cred, si pe mine m-a avertizat pediatrul in legatura cu perioada 7-8 luni: cica se strica somnul, sunt mai agitati piticii, au nevoie de mai mult contact cu mama/tata/bunica etc. Am vazut-o si la Robert, el care e un cumintel altfel, adormea singur, nu ne baga in seama etc - acum se mai scoala noaptea, are nevoie sa ma simta langa el cand adoarme, are nevoie sa ne vada pe langa el cand se joaca. Si parca e mai marait, in general.

Daria - ma apuca ameteala numai cand citesc despre programul tau ! Of of ... sa vina odata primavara cu tati al vostru cu tot, sa te odihnesti un pic Iti doresc sa ajungi acolo unde vrei tu, cu carti cu tot si mai ales cu soztul tau si cu ei doi copii frumosi pe care ii aveti impreuna :)

Pai... cam asta avui de spus deocamdata Ma duc sa mai fac niste docomente ceva ... si revin.

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Dragele mele, Vladi e indragostit! A vazut-o pe Cleopatra Stratan la tv si a inceput sa tipe si sa se agite...s-a linistit cand a atins ecranul televizorului.

Pe de alta parte, mama e suparata pe el. E drept ca dintisorii lui sunt ca doua fire de paie pe gingiuta, dar credeti-ma ca simt bine de tot cum ma "composteaza". Si nu stiu cum sa ii explic faptul ca ma doare si ca il deranjez si pe el de la masa. Ce sa fac???

Adi si Vladi
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele! Sper ca nu ne-ati uitat de tot, dar de cind am inceput serviciul nu mai pot sa ma tin de voi nici macar asa putin, cum o faceam cind eram acasa...
Sper insa ca toata lumea e ok si bebei cresc ca din apa!

Noi suntem bine - Tudor s-a acomodat repede cu noul program cu bunicile - eu oricum plec de la servici la 4 si ma duc sa il iau pe Stefan de la gradinita asa ca ajung acasa cel tirziu la 5.30 si atunci incepe haiul zilnic... Ariciul mic maninca bine - i-am introdus si galbenusul de ou si ficatelul de pui asa ca are doua zile pe saptamina ou, una ficatel si restul carnitza de pui - acum maninca cam 130-160 g/zi asa ca ma declar foarte multumita - kg nu mai stiu cite are, cred ca a atins deja 8 kg, dar e lungut ca vad dupa hainutze. A fost deja la o petrecere de Mos Craciun - cea de la mine de la firma - unde pot sa spun ca a fost cel mai cuminte copil - a mincat, a ris la toata lumea asa ca Mosul i-a adus deja cadouri!

In rest ce sa va mai spun - am luat deja cadourile la copii, sunt ambalate frumos si asteapta Craciunul, in weekend cred ca mergem sa luam si bradutul - vreau sa-l impodobesc mai devreme intrucit noi plecam in concediu pe 29 decembrie si atunci nu am avea prea multe zile sa ne bucuram de el...

Daca vreti sa ne mai vedeti, gasiti poze aici:
http://good-times.webshots.com/album/568488435yumiFw
si aici:
http://good-times.webshots.com/album/569132536pjUskT

Va pup pe toate si promit sa mai revin cum am cite o clipa libera!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata si de la noi.
Adreea, sa te faci bine repejor si sa-ti pastrezi si lapticul. Augumentin puteai lua fara probleme in timp ce alaptezi..dar cred ca ti s-a prescris altceva totusi pt enterocolita.
Inais, ma bucur ca te-ai vindecat si tu. Felicitari pt Iasmi cumintica!
Ralu, WOW, BB 2...nu pot sa spun decit felicitari pentru decizie. Uite eu care nu am avut probleme ca ale tale pina sa ramin insarcinata, mi-au trebuit totusi 8 luni sa reusesc sa ramin insarcinata cu Matei, deci s-ar putea sa treaca ceva timp pina vei ramine iar, asa ca e mai bine sa te apuci din timpSi dc va fi si bona cu tine sigur va veti descurca cu 2 copilasi destul de apropiti ca virsta.
Despre intilnire, multumim inca o data pentru intentia de a ne lua cu tine.Daca nu reusesti sa termini pina la 10.00 cu cauciucurile da-mi un semn si ne descurcam (eu si ELenuca) fara probleme
Fecian imi pare rau sa aud de bb rasfatzila. Trece si perioada asta. Culmea e ca bble meu daca ma aude plingind (m=am prefacut odata cind m-a muscat de tzitzi) plinge si el. Sau initial schiteaza un zimbet sa vada daca ma jos sau nu si daca vede ca nu-i intorc zimbetul il apuca plinsul si pe el. Nu-ti spun ce plinge cind il aude pe frat-su plingind...
Iulia, nasol ma cu banutii aia, imi pare rau pt voi. Oof cum pot unii sa fie asa, eu nu suport sa am nici o datorie cit ar fi ea de micutza.
Daria, mi-a placut tare poza cu strumfii tai.Dar stii ce nu inteleg? Cum de se poate sa nu vrea sa doarma si sa nu doarma.Nu exista asa ceva. Sa stii ca nici David nu vrea sa doarma la prinz cind e acasa (ca seara nici nu se dicuta la 9 e in pat eventual chiar doarme deja). Totusi nu exista, nu se misca de acolo daca nu spun eu. Protesteaza, protestez si eu, mai primeste si o palmuta ca asta e, dar in final adoarme.Trebuie sa incerci sa preiei controlul.(ca sa vorbesc mai plastic asa) Tu stii ce e bine pentru ei. Incearca intii sa o faci ca pe o joaca, apoi dc nu si nu chiar pedepsiti. Uite David doarme cu masinuta preferata in pat(asta e concesia pe care i-o fac ca sa nu i se para ca cedeaza doar el)si nu renunta asa usor, pina la primavara cind vine sotul mai sunt luni bune.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa

adidana, mie mi s-a parut mai ok dupa ce i-am dat jucarii de ros. Dar sanii ma dor...ca ma ragade.

despre angoasele lunii 7, scrie si aci:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=LUNI7
daar cu termenu- teama de despartire. Asta e, avem si un martisor agatsat de noi.

fug la piatza - am intalnire cu Noemi .

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Adidana, Leeloo, superbi baietii vostri

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Adidana - si al meu s-a benoclat la Cleopatra Nu zicea nik nik, statea cu ochii in laptop si asculta Ce fetitza frumushika... mi-a deschis pofta sa am si eu o papushika

Ralu - welcome back si tie, am uitat data trecuta
Si Leeloo - nu te-am uitat, ai un baietzel

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Acum fix 6 luni venea in viata noastra o minune care ne-a invatat sa fim fericiti si sa iubim si mai mult, si mai mult si mai mult! La multi ani si sa cresti mare Robert a lu' mami (hai si-a lu' tati)

La multi ani si celorlalti pui care se sarbatoresc azi!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andree multa, multa sanatate si sa dea Doamne Doamne sa nu pierzi lapticul preferat a lui Ericut!

Fecian imi pare rau ca treceti prin perioada asta, poate nu e neaparat rasfat, poate e angoasa aia, oricum in mod clar bebe nu rade ca tu plangi, no way... stiu ca e greu, chiar stiu, dar e doar o faza n-o sa tina 6 luni. si fii barbata Zoe!

Daria emotiile au legatura cu statele? Bafta multa!

Leeloo adorabili baietii tai! Iar cel roscat, pletos ma termina de fiecare data!

Nu mai stiu ce voiam sa spun, ca era din amitiri...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Lorich, ieri ii dadeam sa pape si ma uitam la el si ma miram de numai-numai. Ce baiat mare are mama...cat a fost si cat a ajuns. Si cat o sa mai ajunga!!!! Minunile noastre cresc din dragostea si afectiunea pe care le-o dam, mai presus de laptic, legumele si fructisoare. Sa iti traiasca flacaiasul si sa te bucuri in fiece zi de el.

Adi si Vladi
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput