Pepenasi de iulie-august 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buun, sa vedem ce-am retinut ca am citit cam pe diagonala
MADA, imi place filmuletul ptr primul craciun al pepenasilor, sper sa ne gasim si noi costumas sa facem poze. A fost fratele meu in seara asta la Braila in Carrefour dar nu a gasit decat o rochita cu gluga dar nu era soi. Mai cautam.
LADYMINA, si noi avem circ cand vin musafiri sau cand mergem in vizite,e penibil, si toata lumea spune "vaaai da asa rea e? "
TECKY, sa-ti fie de bine look-ul, petrecere frumoasa maine
ANABABY, felicitari pentru intoarcere
BIRIBU, multumim
ANKALAURA, mama ce te invidiezi, nici nu mai stiu cum e sa dormi legat atatea ore. chiar ieri vorbeam cu vecina mea care are o fetita de 9 luni si imi spunea ca si acum se trezeste de 4-5 ori pe noapte si papa tzitziMai si dupa ce ieri a adormit cu bormasina pe fundal acum am pasat-o in pat si are o ora jumate de cand doarme, sa n-o deochi
IRDA, MITZI, sa va fie de bine incuscreala
BOTI, ATB , m-ati omorat cu ciorba de burta,hai ca am balit tastatura
DANA, sa te destrabalezi si pentru mine, pleeeease, ca eu nici o sansa prea curand,tre sa fiu tot timpul cu tzitzi la atacDistractie placuta la shoping
DMA, mai da ce vis ai avut si tu, cosmar de-acuma nu alta
ANA_A , deci tu erai anaadam77? Hm eu eram sigura ca e vorba de nepoata mea care e din Com adam jud Galati, si ma tot intrebam oare de ce si-a pus 77 in coada?si eu m-am intrebat cine e Ion Ion
DIA, la cat mai putine kilograme,
CAMY
DIARUX, vreau si io neaparat filmuletul ala cu cada, ca si eu am maaaare nevoie.e ultima mea sansa sa-i fac fetii bAie fara concert Daca nu stii unde sa pui poate imi trimiti pe mess. ID-ul mei e vio_dreams2005@yahoo.com
ANAXENA, felicitari ptr noul salon e beton!La cat mai multa clientela!

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Pai, da, Anka.....ce ma-sa si tat-su.....surioarele sa traiasca....ele fac show-ul:D
Felicitari pentru reusita cu legumele!

Pana la urma bradutul nostru a iesit auriu cu un pic de rosu.

Antonia...dintzeste(ii dau dintii) si e jeleeeee.....asa ca mos Nicolae o sa-i aduca un inel gingival:D

Anaxena....arata super salonul si tu la fel! Succes in continuare!

Mai..... nu era suficient ca ma bateam cu Daria pe tastatura si pe soarece....acuma si Tonina vad ca atenteaza la ele...ufff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Rapid cat se incalzeste papa lui Ari am pus niste poze de azi. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, va pup pe toate .
Am citit si am vazut poze , filmuletze , dar nu mai am energie sa scriu. Sunt FRANTA .Asa ca o sa raman in umbra o perioada.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

He, heee.....MAda.....super dulci printesele tale!
Ami seamana cu Ari...in cativa ani probabil o sa te intrebe lumea de sunt gemene frumoasele tale!

CAmy.....daca-l visezi bine pe DArius inseamna ca e in pace si va vegheaza de-acolo din lumea ingerilor! Pup fata!

Mai dau o tura de ordonat diverse prin casa ca o sa vina sor'mea pe la mine cu al ei!

Sper sa intru mai tarziu cand ne-om linisti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MITZI, e un scump Toma, iar tu ai niste ochi superbi. Speram macar noaptea asta de Mos Nicolae sa va fie mai usoara.

MADA, ce totala e Ami cum sta ea pe burta cu manuta sub ea...

DMA, ce falcute are Andreea!!! Cate kg are? Ca mi-e lene sa ma uit in tabel.

FLORI, vezi ca sus de tot scrie "upload" (nu upload date ci mai la stanga si mai sus) dai click acolo si te intreaba daca vrei in albumele existente sau create new album si alegi varianta asta.

ANNA, felicitari pt. rostogoliri!

VIOLETA29, e posibil si sa-i iasa dintii, da e posibil sa aveti si voi un lung "preludiu" ca sa zic asa, ca si noi de la 3 luni balim intr-una si roadem pumnul de numai si suntem superagitati si acum avem aproape 5 luni si tot nici urma de dinte...

ANKA, ai grija ca eu stiu ca daca ai si o singura zi de concediu fara plata in ultimele 12 luni nu-ti dau astia indemnizatia de CIC...

CAMY

IRDA, ce precoce e fetita ta!! Draga de ea.

Pupici, sa va aduca Mosul muulte cadouri, mai ales la pepenasi!

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

am vazut mai multe pozici, nu nominalizez ca mai am de scris ceva si ma tem ca se trezeste Sofia si nu mai apuc... dar concluzia este aceeasi intotdeauna: avem super pepenasi!

astazi am sarbatorit un picut, asa in 3 . i-am facut o prajitura dar tare pe fuga. la inceput am pus-o in scoica si stateam intr-un picior si cu altul o leganam, dar dupa 10 min nu a mai functionat si am luat-o in brate si a urmat partea si mai distractiva ca a trebuit sa finalizez tortul cu o mana. a iesit cam chestia asta
am pus mai multe pozici cu sarbatorita pe picasa

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Multumim pentru urari si va pupam si noi. Mosul Nicolae sa va aduca numai bucurie in suflete si in case!
Ankalaura Luca e nascut pe 19 februarie 2003, prima zi din pesti.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

daca domnul sot a incurcat pungile si in loc sa cumpere spanac , a luat varza de bruxelles (benevol nu as fi cumparat asa ceva in vecii vecilor..), a trebuit sa scap cumva de ea si am mai gasit o reteta, care, surprinzator pentru mine, a iesit foarte gustoasa si m-am hotarat sa v-o impartasesc si voua

PUI SOTE CU VARZA DE BRUXELLES

ingrediente:
- 400 g varzuta
- 500 g piept de pui (sau orice alta parte carnoasa)
- jumatate pachet de unt
- 300 ml lapte
- 1 lingura faina
- 150 g smantana
- sare
- piper

Intr-un vas se oparesc varzutele si carnita de pui , taiata in bucati potrivite, se pune la fiert. dupa ce a fiert puiul, pe o tigaie topim putin unt, punem carnea peste si apoi turnam putina apa. lasam pe foc mic ~10-15 min.
Intre timp, amestecam intr-o craticioara, faina cu laptele si smantana. Punem craticioara pe foc si punem si restul de unt si le lasam sa fiarba pana se mai ingrosa sosul.
Cat se face sosul se inmoaie si carnea mai bine.
Acum faza finala:
- intr-o cratita punem varza peste care turnam sosul
- peste ele se toarna compozitia din tigaie

Se lasa la fiert, la foc mic, cca 30 de minute, amestecand din cand in cand. Cu vreo 10 min inainte de a inchide focul, se condimenteaza cu sare si piper

in loc de paine am servit cu
BETEGASE DE PARMEZAN

ingrediente:
- 170 gr faina
- 100 gr unt
- 80 gr parmezan sau pecorino
- piper
- paprika iute
- 2 galbenusuri
- 1 lingura mustar
- 1 albus batut pt uns

Am pus toate ingredientele intr-un castron si le-am amestecat pana ce am avut o bila de aluat pe care-am dat-o 40 min la rece. apoi am intins o foaie pe masa si am taiat fasii.
Le-am pus in tava cu hartie si le-am uns cu albus.
Le-am copt la foc potrivit la 185 grade cam 15 min (reteta zice 20 min dar mi s-au parut deja facute la suprafata) si apoi le-am intors ca la fund erau cam palide...si le-am mai lasat 5 min

(aceste betegase, sincer, pe mine nu prea m-au impresionat, probabil din cauza mustarului ca eu nu sunt DELOC fan mustar, dar m-am gandit ca in aluat o sa-i dea alt gust, totusi nu prea m-au incantat. In schimb sotului i-au palcut f mult).

poze cu bucatele

AICI

-nu am mai facut poze in detaliu ca nu m-a lasat bebe

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mada ce manusi super are Ami.
Marina ce tort delicios i-ai facut micutei tale...vreau si eu.
Ankalaura mi s-a parut ca l-am vazut ieri pe sotul tau la televizor.Cand i se lua interviu lui Basescu.
Va pup,ma uit la Dansez pt tine

Mergi la inceput