Pepenasi de iulie-august 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 8
ladymina77 spune:
Salutam si noi in prag de seara,
Am avut azi iar musafiri si bineinteles ca de ce imi era frica n-am scapat.Urlete.La un moment dat mi-era jena de oameni asa plans scotea.In fine,sper sa se obisnuiasca cu strainii curand.(Eram toata apa pe spate).
Ana,felicitari pt rostogolirea micutei!
Mada,super filmuletul cu pitica.
Anaxe,e beton salonul,sa-l stapanesti sanatoasa si la cat mai multi clienti!
Anka,cred ca e bine gandita treaba cu legumele si la fel si putin lapte in piure.La urma urmei tre` sa aiba si mancarile lor un pic de gust ca doar nu sunt purcelusi sa le dam doar sa fie satui.
Parerea mea ca si Boti de altfel,ca trebuie sa ne placa si noua ce le dam lor.
Ideal ar fi sa pui cate o leguma la inceput,dar daca tu simti ca merge 2,fa cum iti dicteaza creierasul.
Am vrut sa scriu mai multe dar sunt cam rupta.
Din februarie mergem si noi la bebe balaceala.O fundatie care face lucruri bune.
Noapte plina de daruri sa aveti!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Tecky spune:
Seara buna si de la noi!
Maine avem 2 sarbatoriti in familie:socrul si cumnatul meu asa ca azi am fost sa cumparam cadouri,eu am fost la coafor sa arat bine maine cand o sa ma analizeze soacra din cap pana in picioare.![]()
Anaxena superb salonul.Tu arati traznet ca intotdeauna si ti-a crescut si parul,imi amintesc ce scurt il aveai cand ne-am intalnit.
Moni am vazut poze frumoase cu Luca care cred ca seamana cu tine.
Mada felicitari pt prima vizita a Arianei la toaleta.
Super filmuletul si pozele cu Ami foarte haioase.
Boti imi pare rau ca Nancy este racita.
Flo sa ai spor la curatenia de sarbatori.Ce fac puiutii tai?
Mitzi super pozele.
Carmenela am admirat pozele cu Alle si imi place ca are parul lung si des.
Dma frumoase pozele cu Andreea care este o eleganta.
Fug sa-mi fac unghiile si mai revin
Mitzi76 spune:
Fetele care vreti sa intrati in CIC, mergeti pe forum la probleme legislative, a scris o mamica despre proiect, a facut ea cumva rost de ce scrie in norme!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
Irda spune:
Mitzi....in petzit venim, ca noi suntem fete moderne care stiu ce vor si o spun tare si clar...hi hi !
De dat dam ca-s ale noastre si pana la nunta mai sporim ca suntem in plin avant si dezvoltare!
Sa inteleg ca-ti place de Dari?:D
Pe cei mari i-ai facut la 1 an diferenta?!!? wow.....cum te-ai descurcat?
Pe mine ma termina Tonina.....se cearta cu bradul de craciun...ca noi am "comis-o" astazi.....n-am mai scapat de Dari!
Cica...da-da-da....ga-ga, yeah-ha...si de la capat!
Am zis ca nu aud bine, dar mi-a confirmat si al meu.....Tonina zice "Daia" cand o vede pe sor-sa:O
Adica....mama- ioc, tata-ioc....(e mai aproape de tata cu da-da ala), dar zice foarte clar Da-i-a....e haioasa rau!
Mitzi76 spune:
Precoce rau fetele astea! Intre David si Luca e dif de un an si noua luni.
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
kamelya spune:
boti insanatosire grabnica lui garga
AnnaBaby felicitari ptr rostogolire
anaxena foarte frumos salonu, bafta
mada mxm
printzesele
Tecky d9istractie placuta maine
ankalaura ai pute sa-i dai masa la ora 13,13:30 sau 14
mi-am pregatit si eu si buburuza ghetutele ; ma duc sa impachetez cadoul ptr taty ca luni e ziua lui si sa il dam de dimineata
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
dia_filipas spune:
Salut fetele!! Missed us?
Va multumim pt. complimentele la adresa Mirunicii (acu' 3 capitole ce-i drept
)! Sper sa vi le pot intoarce si voua cat de curand!
Nu am avut timp de loc sa citesc din urma pt. ca am reusit sa storc din mine ultimul strop de vointa si ambitie si sa ma apuc de sport, fac bicicleta acasa. Sper sa ma tina cat mai mult!!
Sper sa ma organizez si sa am timp si de sport si de forum!
Noi suntem bine, crestem, suntem tot mai active si mai neastamparate. nu sta deloc locului si deja nu o mai pot lasa nesupravegeata...
Vroiam sa va intreb: pot sa-i dau fasole verde, broccoli si conopida, bostan din ala cu miez portocaliu (care e bun de bagat la cuptor)? Ca nu mai stiu ce legume sa-i dau. Nu-i prea place nici morcovul, nici patrunjelul nici telina...le scuipa si plange...
Distractie placuta de Mos Nicolae!! Sa va aduca Mosu tot ce doriti!!
Fug ca plange, va
si sper sa intru cat mai des!
Dia
mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
vias spune:
eu azi-noapte l-am visat pe Darius...am visat ca am mers la Tg Mures la Institut, stiam ca Darius e mort, dar am mers acolo...si am visat ca l-am gasit viu...era mare...adica asa cum sunt bebelusii vostrii..
..acum merg la Dariusica la cimitir sa-i duc flori...va fi multa lume acolo, pt ca moastele Sf Andrei sunt toata noaptea la biserica unde este inmormantat ingerasul meu.
Sper ca Sf Nicolae sa fie bun cu voi, sa va aduca multe cadouri, sanatate si multe bucurii!
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
ankalaura spune:
BIRI ai dreptate mama, teoretic as putea... Numa' ca maimuta asta mica e numa' cu ochii dupa maimuta asta mare si nici laptele din bibe nu il mai bea daca e Eliza in preajma...
Faza cu 12 e valabila acuma la inceput ca sunt pe fuga cu pusul mesei, pe asta mica o apuca mieunatul fix cand sunt eu cu polonicul in mana... etc.. Cand ne intram in ritm si vom folosi congelatele din tavita, asa o sa fac.
Pana una alta, azi am mosmondit vreo ora la aburici sa prepar legume colorate. Fraiera de mine trebuia sa pun amandoua etajele si sa pun mai mult morcov, dar nu stiu ce am avut in cap, dar una peste alta am 12 cubulete de piureuri.
Testul zilei de azi a fost UN SUCCES! Dar nu cu lingurita, daca asa credeati. Nici cu bibe, daca asa credeati. Ci cu "traiasca seringa gradata de la Nurofen!" Acest instrument numit "traiasca seringa de la Nurofen" a fost un esec numai in cazul Nurofenului, dar un mare succes in administrarea altor chestii, printre care si piureul de azi. Si a halit fie-mea vreo 60-70 ml de piure de morcov cu conopida (asa mi-au ramas de la congelare
) indoit cu apa, ca fara apa a facut urat nene, se ineca precum in filme...
Maine ii fac morcov simplu. Si o sa iau si dovlecel, sa il prelucrez si pe ala.
Ce am pus deocamdata in tavite mai las, ca in afara de conopida, restul sunt cam yack... broccoli, pastai...
VIO - chiar ca succese la voi! Cu bormasina ca fond sonor?? 
MITZI - cand in 2003 e nascut Luca? Ia sa facem nene club... Si a mea 2003, si a lu' Yael 2003.... ![]()
MINA - Sa stii ca eu nu mai agreez musafirii! Sunt galagiosi, tre' sa stau in bucatarie sa gatesc, sa servesc, sa strang, sa spal vase. Ei fumeaza, fac galagie, si nu pleaca atunci cand am eu chef. ![]()
Nu stresa fata. Ia imagineaza-ti sa fii tu intr-o incapere cu vreo 5-6 indivizi de 5 metri care hahaie la tine in cap ![]()
IRDA -
ce te-ar mira sa spuna Daia??
Si la noi... vedeta este Eliza... Ce ma-sa, ce ta-su...
CAMY 

MissJJ spune:
Noi acuma am intrat in casa am fost in oraselul vecin sa ii luam ceva lui tati de mos niculae si a prins si reduceri.
Erau multe si pt fete da m-am abtinut ca a zis tati ca le-a luat el la printese cate ceva micutz de mos niculae.
Of course cand venea spre casa s-a pus pe o ploaie deasa de ne-a facut fleasca.
Ma rog, acuma merg sa impachtez cadoul sa il pregatim de pus in ghete si la hranit/schimbat/imbaiat/hranit/culcat copii asa ca revin dupa ce dorm printesele si am si eu timp liber.![]()