Pepenasi de iulie-august 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Vreau sa ma laud!!! De ieri Ioana a descoperit ca poate sa se rostogoleasca, chiar imi faceam griji ca inca nu facea asta! Culmea e ca a sarit peste etapa rostogolirii de pe burta pe spate si a trecut direct la cea de pe spate pe burta!!! Doar ca ii ramane o manuta prinsa sub ea si nu poate s-o scoata Si de ieri intr-una exerseaza, nici la schimbat pampersul nu mai sta, face ca burghiul!!!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele cu legumele...
Ia ziceti daca gandesc bine:
- aburit legumele de mai multe culori
- blenduit separat, pus in casetele speciale de la tavitele Annabel, in ordine... una verde una galbena....
- facut "harta" cu ce am pus si unde am pus.
Intrebari:
- pot sa combin cum vreau (cand oi combina)? adica verde plus galben sau galben plus galben de exemplu? - ei gandesc ca da
- daca papa bine legume, are ceva daca ii dau doua mese diversificate pe zi, si anume legume plus inca ceva (in speta fructe) - iar gandesc ca da
- daca ii dau inca de la inceput doua legume plus lapte are ceva? Ca azi vreau sa ii dau morcov+conopida dar sa pun niscaiva lapte. - si aici gandesc ca e ok

Da' mai bine intreb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Off ca in sfarsit a adormit si fata meaMai fetelor , oare e posibil sa-i iasa dintii de la trei luni, ca urla de numa, baleste de spui ca nu-i adevarat, si isi roade mana pina o inroseste.Nu spun cand imi prinde mie degetele, sau ce mai nimereste, efectiv le roade de ma doare. M-am tot uitat in gurita ei si gingiile de jos par a avea doua semnulete asa albe, oare am innebunit eu de tot sau ii ies dintii?Sa va spun cum doarme acum?In bratele mele, in pozitie semisezanda cu fata inspre calculator si cu mana mea in gura.
Una peste alta ieri am inregistrat doua victorii majore:am iesit la plimbare cu carutul si am stat o ora(dupa doua luni de rupt bratele lui mami), si a adormit singura singurica, fara tzitzi, fara leganat fara nimic,in conditiile in care era lumina aprinsa, mergea televizorul si un vecin isi facea de lucru cu o bormasina Ca a dormit doar juma de ora asta-i partea a doua.
Sa incerc si eu sa recuperez capitolele alea cat o mai dormi ea(sper ca nu doar jumatate de ora ca ma impusc)

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Fetele cu legile... Ia ziceti aici...
Daca eu vreau sa imi iau o zi de concediu fara plata pot? Ca eu cred ca pot. Adica am nevoie de aprobarea cuiva? De ce sa imi trebuiasca aprobare??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

fetelor va multzumesc mult pt urari

eu sunt obosita,probabil dupa atata agitatzie este si normal

intru cand o sa-mi revin

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Anka al tau a vazut ca nu te da inima ghes cu legmagicul, da-aia nu ti-a lasat masina poti sa combini legume exact cum vrea muschii tai, dar la inceput da-i separat sa inteleaga ceva de gustul fiecareia. poti pune si lapte daca altfel nu ti le accepta, eu n-am pus la inceput ca am piticul ca dupa aia va vrea gust de lapte in toate mincarurile, asa macar simte ca e alt gust cel de leguma. da nu e vreo regula batuta in cuie. pai asta ziceam, ca eu i-am bagat a doua masa de fructe la mic dejun. initial planuiam la gustarea de la 10, da nu prea mai are timp sa-i fie foame la prinz si eu vreau prinzul sa fie masa principala.

Mada vazut si eu filmulete, taaare scumpe ... chiloti din aia prestam si noi. a mea face pisu la toilet da tre sa stau cu ea acolo pina-i vine, si mi-e greu, uneori stam si o juma de ora, ca ea nu se plictiseste, are carticele

Boti sanatate! deci si voi tot la 2 ore mai prestati noaptea? ma apuca groaza ca acusi incep serviciul si tre sa fiu in stare sa tin ochii deschisi acolo

Vio
felicitari pt victorii, la mai multe!

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

BIRI - multam Eu ma gandeam sa ii pun nitel lapte ca am incercat sa ii dau piure simplu asa, de test, sa ved ce reactie are, si nu am reusit sa o fac sa inghita nici o picatura.... Incerc azi, intai ii dau simplu, si daca nu, pun niste lapte...
Cu masa principala... eu o sa incalc regula asta... O s ama straduiesc sa pun masa diversificata pe la 3, dar nu imi prea reuseste, uite azi de exemplu s-a culcat...
La 12 nu pot deocamdata, ca ori e 11.45 ori e 12.15... ca la 12 o iau pe Eliza, deci nu pot sa stau sa o vrajesc pe ea cu lingurita....
Vedem mai incolo, daca ne-om intra in ritm....

In ultima vreme mi s-a mai intamplat un lucru grozav - Erika nu se mai trezeste noaptea... Doarme de la 8 juma' la 8 juma' sau de la 9 la 9....

Mergi la inceput

Da ma BIRI cu Leg Magicu.... pai cand sa prestez la el daca bat orasul??? Ca dupa pranz prestez "pun'te masa - scoala masa", bvase, culcat copil mic, povesti copil mare, culcat copil mare, eheeee...."
Iar acuma am o febra musculara de la atata mers (mi-am pus si tocuri azi, da' lui sa nu ii spuneti!!!) incat 100% nu am sanse de Leg Magic pana luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Ankule pai 12 era asa un reper,nu-i batut in cuie. de ex ai putea sa incerci sa le dai la amindoua prinzul concomitent, ca tot ii pui Elizei, stati frumusel toate in bucatarie si hranesi si bble.
cam asta e ideea, una ca se indeamna la mincare amindoua si doi ca tot aicea va trebui sa ajungeti, cu masa impreuna, asa ca incepe-o de pe acum.

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Irda na ca vazui ca si fetele vin in petzit! Sa stii ca asta am vrut sa zic si eu, mi s-a parut ca seamana intre ei. Daca vrei incuscreala sa spui ce zestre dai la fata. Cea mare cat are, ca eu mai am baieti de dat!
Edit: Hai ca am vazut ca e nascuta in 2005, ia zi vrei unul de 2003 sau unul de 2004?

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput