Pepenasi de iulie-august 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
AnnaBaby spune:
Fetele, v-ati pregatit cizmulitele?![]()
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
boticelina spune:
Observati la al catelea mesaj sunt azi, daa? Se vede ca e vineri, sunt la munca si incerc sa nu ma gandesc la ce-i acasa...
Flori, in urma cercetarilor extensive facute pe oferta de lactate (Moni_or fii pe faza), a compararii proprietatilor organoleptice
a tuturor sortimentelor, am concluzionat: laptele Cedra de 3.5% rules, iaurtul danone si tnuva sucks (au lapte praf adaugat cu chintalul), cele mai bune pt noi, astia mari, sunt alea de Big Panda, 100% naturale, dar sunt cam acrisoare pt cupii, Milli sunt acceptabile, Covalactul bate la iaurt natural bun si dulce pt puii mici.
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
MissJJ spune:
Uff acu nu-mi mai merge messengerul.
ba netul ba laptopul ba messengerul, uff toata tehnologia asta imi scoate peri albi cateodata.![]()
Boti multumim mult de complimente.
Mai nu ma grabesc tocmai nu vreau sa o fortez o intreb mereu daca vrea sa stam pe toilet daca zice nu nu o pun ca nu e graba oricum la gradi merge numai 2 ore jumate asa ca daca e ceva poate sta cu pampers ca nu face ea tare mult in doua ore jumate ca nu mai e bebe mic. Oricum nu vreau sa fortez nota sa ajung sa nu vrea deloc sau mai stiu eu ce, la cati pmapersi am schimbat nu mi-e greu sa mai schimb pampersi o perioada.
Anna, Narcisa multumim.
Boti mama da ce doxa esti.
Pacat ca la noi nu sunt din astea ca in ro ca mergeam pe mana ta.![]()
Anna ale mele nu-s pregatite ca nu primesc nik ca suntem prea in minus cu banii, contul nostru n-a mai vazut demult ceva cu plus.
Da macar fetele sa primeasca.
Boti macar bine ca te asculta la a mea Doamne Feri sa ii dau eu indicatii ca sigur face pe dos dupa cum vrea ea si numai ce zice ea e bine.
Mie imi place mult ca scrii asa des.
Mi-era dor de tine.
Mai vroiam sa zic ceva, aaa am pus poze noi pe picasa, cred ca nu v-am mai zis daca ma repet scuze da netul meu merge prost si scriu fara tab cu mesajele ca se blocheaza de tot as aca scriu din amintiri.
dma2007 spune:
am mai pus si eu ceva poze
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
Mitzi76 spune:
Am admirat cei mai frumosi pepenasi pe care i-am vazut vreodata in viata mea! Astia sunt pepenoi, ce mai! Unul e mai falcos si mai ochios decat altul! Pupe mama pe ei! Mi-am permis sa ne etalam si noi.
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
AnnaBaby spune:
Vazut pozici noi - Moni or ce fain e caruselul cu bebelusi, si ce tare e Luca la laptop!!! Eu am zis ca in curand bebelusii or sa ne ia locul la calc
; Mada eu acu am observat cat de bine seamana Ami cu Ari, si amandoua cu tine
; Dma e super tare Andreea calare pe crocodil!!!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
dma2007 spune:
anna , pai nu vezi ca dam si noi in mintea copiilor?

M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
irolf1 spune:
Admirat si eu fumuseti de bebelusi, pardon pepenasi, care mai de care mai frumos. Acu' am si eu o problema nu reusesc sa-mi fac si eu album colo, zice ceva de forma datei si am incercat fel si fel de variante da nu iese
imi spuneti si mie?
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
violeta29 spune:
Salutare. In sfarsit mi-am rezolvat problema cu calculatorul,avea nevoie de un windows nou[ dar am 3 capitole restanta din motive de bebe maraici
Asa ca deocamdata citesc din umbra,, apoi imi dau cu parerea.
Pup gasca
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Irda spune:
Salutare dragele mele!
Boti....pupicei Gargaritei sa se faca bine...imi pare rau ca a racit ufff!
Mitzi...am vazut baiat frumos Toma....mi se pare ca seamana cu Tonina a mea....punem de-o incuscreala?:D
Pupicei puiului...sa-i treaca repede raceala!
Narci....saru'manaaaaa.....Imi creste pipota cand mi se spune ca seamana cu mine bebelina...ca la DAri parca nici n-am trecut pe-acolo cand am conceput-o...e Tac-su intreaga!
Am vazut pozele noi cu pepenasi.....sunt super....cand oi avea o tzara de timp o sa detaliez ca tare sunt dulci si mamaicile inventive la pozitii de fotografiat puii!
Pupicei tuturor fara discriminare:D!
Ma duc sa pun de-o ciorba ceva ca am un frigi secsyyyy de gol!