Pepenasi de iulie-august 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Buna ziua si de obositi! Eu am facut iar noapte alba. La 12,30 am reusit sa-l adorm si de la 4,30 pana la 6,30 am tinut-o tot intr-un leganat si plimbat. Era lac de transpiratie, era super agitat... Acum doarme si mi-a mai facut un puseu de 38,3 si stare de maraiala. In fine, sper sa fim spre bine. Eu cred ca slabesc pe zi ce trece. Nu ca nu mi-ar trebui, dar nu asa.
Pupam aniversatii de azi!
Dumnezeu sa o odihneasca pe Anca Parghel...
Boti imi pare rau de puisoara ta!
Ma duc sa vad si eu pepenimea ca toata lumea se lauda cu poze noi. Eu cred ca zic pas cu costumasele traznite ca nici la piata nu pot sa ies. Asteptam si noi mos bogat, dar avem cam multe cizmulite!
Vazut una bucata salon bestial!

Va pupa mama

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mada, felicitari pentru pishulica!!!!!

Vicky, trimite Narci pm cu toate datele printzesei

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

ana a daca nu e cu suparare te-am trecut si eu in lista mea de mess eu sunt babymeumyk

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Vazut Luca la laptop , frumoasele lui Clabur, grasuica Carmenelei , zambareatza Irina (bobitamica) ce treningutz frumos are..., printesa Alexandra (vio29)mai mai ce rochita frumoasa aveti voi! scumpica Daria (kamelya), Andreea (dma2007) cu uriasul prieten , frumoasa Clara (dana81)cu grasanul Stefan Bogdan de (struluta) de la varsta asta mey??!! lasa-o moaleee , Denisa (dara_d) moamaaa ce tortttt!!! si ce mamica frumoasa ai!, atb ce fata ai!!!pfuiiii cand o vedea el pozele astea mai tarziu...Amy ce ochisori senini areeee ...ca ai surioarei..si ea ca ai cui oare???

sarbatoritilor de azi!

Anka ce de peripetii! Sa nu cumva sa scada adrenalina

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

flori, iti eram datoare cu un raspuns, eu fac branzica cu lapte Cedra de3,5 de la napolact, o canita de 200 ml in care pun pe fund un deget de lapte batut de la milli, din ala la 500 gr. Bag melanjul 2 minute la micounde, strecor branzica si gata.

Adriana tin sa te informez ca sunt maitre in ciorba de burta, stiu s-o fac si ca de carciuma, si cu adidas dosit, si mai regimoasa. Nu ma intreba ce perioada de antrenament am necesitat dar acum... . Doar ca uneori mi se pare fortat sa fac o oala mare pt o portie si atunci ma arunc aici in port la o cantina (bine, tre sa conduc 20 de km, dus-intors) da' merita toti banii (putini de altfel).

Flo l-am primit si io pe ion, dar am declinat elegant

Ankule crede-ma ca mi-era la fel de mila si de fii-mea si de mama de dimineata. Era ca un caine batut, si-a frant mainile pana am ajuns acasa de la doc si am incercat sa fiu cat mai ne-acuzatoare la adresa ei, i-am zis ca e clar o chestie la care nu se putea astepta ( vezi sa nu...) si ca o sa se rezolve, n-am vrut sa-i imprim un sentiment de culpabilitate ca sa nu ma lase cu curu'n balta si nu numai. Iti dai seama ca n-a facut-o cu intentie, nici faza cu infoofoleala nici cea cu masa. Ieri cand am certat-o pe motiv de mese bramburite s-a otarat usor la mine, dar cand a vazut azi ca e groasa... n-as vrea sa fiu in locul ei, sigur se simte groaznic de vinovata. Ceea ce in avantajul meu de acum inainte (din pacate cu pretul unei raceli la pui)

Va multumim pt sprijin fetelor si pt urarile de bine!

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Boti mersi frumos, s-a notat, eu la Alex faceam cu Fulga si iaurt la fel, acum nu stiu o sa vad ce iau

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Madutz luati-o catinel cu trainingul, las-o sa aleaga daca vrea pampers sau trainers, arata-i doar chiloteii cei noi, eventual cumparati-i impreuna, las-o sa s-ii doreasca. Toilet trainingul, ca si intarcarea se face cu cel mai mare succes primavara spre vara, deci aveti tot timpul. E o etapa importanta rau in dezvoltarea fizica si mai ales psihica. Se lasa cu enurezis daca te grabesti. Pupa printesele de la noi, sunt minunate amandou si au acel "je ne sais que" in zambet luat de la tine, sunt adorabile

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Citat:
citat din mesajul lui flo1980

Vazut Luca la laptop , frumoasele lui Clabur, grasuica Carmenelei , zambareatza Irina (bobitamica) ce treningutz frumos are..., printesa Alexandra (vio29)mai mai ce rochita frumoasa aveti voi! scumpica Daria (kamelya), Andreea (dma2007) cu uriasul prieten , frumoasa Clara (dana81)cu grasanul Stefan Bogdan de (struluta) de la varsta asta mey??!! lasa-o moaleee , Denisa (dara_d) moamaaa ce tortttt!!! si ce mamica frumoasa ai!, atb ce fata ai!!!pfuiiii cand o vedea el pozele astea mai tarziu...Amy ce ochisori senini areeee ...ca ai surioarei..si ea ca ai cui oare???

sarbatoritilor de azi!

Anka ce de peripetii! Sa nu cumva sa scada adrenalina

noi
un fulguletz
un pepenash

Multumim de aprecieri, dar nu ai vazut ce fata obosita aveam, de fapt si acum sunt la fel de obosita. O sa imi treaca cand o creste Denisa mare.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Boti deci asta era secretul, am inteles, mersi mult.

Mada felicitari pt folosirea toaletei si multi printeselor frumoase si jucause...am vazut cum se joaca Ami cu pestisorul si cum danseaza Ari, sunt superbe

Xena mult succes cu noul salon, arata super tare, ai facut o treaba buna! Sa mai spun si eu ca arati criminal? Oricum o stii deja si au mai spus-o si celelalte fete! Felicitarile mele!!!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Boti...la noi iezista scutece de alea de zise Mada?de training?
Pupam Garga mica,sa se faca bine tadinha...si mai fa un training si cu bunica Garga...

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput