Pepenasi de iulie-august 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 10
bobitamica spune:
Buna ,fetelor..
ANKA...STIU CA NU E BINE SA ITI IEI CONCEDIU FARA PLATA. STIU CA ERAM LA ODISEE SI BUJO AVEA PROBLEMA ASTA...AVEA O ZI CFP SI S-A DUS LA HR SA REZOLVE PROBLEMA. POTI SA TE INTERESEZI...DAR EU ASA STIU.
FLO..multumim...
CAMY..
MADA..scumpe foc fetele tale..
BOTI...saraca mama ta,mi-e mila de ea. Asa e si maica-mea...cand impinge carutul ii transpira palmele de emotii ce are cu fata. Sigur nu a facut intentionat,desi stiu ca te doare sufletul pentru GARGA...
Eu sunt franta de oboseala...
sa va povestesc ce excursie am facut azi?
Am fost la city mall unde ne-am intalnit cu tati care e in concediu,ne-am plimbat,am papat si apoi am fost la OBI ca s-a deschis de curand...si am zis sa ne uitam si noi de parchet. Am plecat la ora 13 de acasa si am ajuns la fix 17.56. LA 18 suricica mea cere papa...
Ne-am incadrat perfect in timp.
Si fata mea doarme toata noaptea. De la 21 la 6..papam si apoi ne trezim la 9.
Va pup
noapte buna la toata lumea
MissJJ spune:
Pfiuu gata cu programul de seara Ami abia a adormit cu urlete of course uff dintii astia mama lor de dinti, Irda ne luam de manutza cu dintii
, Ari am pus-o la nani da acuma daca o sta la ea in camera ca are obiceiul sa mearga la noi ca deh noi de ce sa dormim cu bebe si ea nu, si na nu ma deranjeaza da ea nu se duce si se pune cuminte in pat se joaca sau si mai si merge la Amira si o trezeste.
Asa ca is geana pe aparatul de ascultat daca scartzaie podeaua.
Noroc ca-s podelele scartzaitoare.
Marina wow ce bunatati, eu nu ma omor dupa varza de bruxelles da am sa incerc sa vad ce iese. Am salavt retetele si pozele cand apuc le pun.

Multumim mult de tot 
tuturor care ne-au vazut filmuletzul/pozele. Si eu am admirat toti pepenasii cand apuc printre bibe si fete si baitza si spalat bibe si etc asa ca nu mai nominalizez da cum stiti si voi avem niste pepenasi unul si unul. 
ooka spune:
salutare
am vazut si eu poze cu bebelusi frumusei frumusei tocma buni de vizitat de Moshu N
Mitzi76 noi cred ca am fost colege de nascare la giulesti, eu cum am stat o sapt in spital ca avea bebelu icter, am prins mai multe serii, da sigur te-am vazut ca te-am recunoscut din poze, tin minte ca ai spus ca tu nu il botezi pe bebe..
Marina tare frumos mai gatesti, bravo tie
seara buna si mosh darnic
mami de Sofi
dma2007 spune:
are 6 kile 800 gogosica
sunulicu iar ai disparut?
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
ileanna spune:
Citit pe ULTRA - diagonala.
Nitriti si bisfenol vad ca majoritatea nu sunteti stresate. Eu mi-s foarte afectata de aceste noi informatii si nu merg pe principiul ca oricum totul e plin de chimicale asha k ce mai conteaza. La nitriti e clar, cat pot il feresc cu borcanase. La bisfenol ... inca mai meditez pt ca Aventul nu are bibe de sticla (as far as I know) si mi se pare cam periculos sa schimb tipul de biberon dupa atata amar de timp ... offf.
Anaxena FE-LI-CI-TARI!!!!!!, a meritat toata nebunia ... esti o formidabila ...
Boti imi pare rau pt stangaciile lui buni ... dar cred ca ear de asteptat sa apara mici brobleme, nu? Cred ca are nevoie si buni de o perioada de adaptare ... Sper sa nu iti pierzi rabdarea, eu zic ca tot esti supernorocoasa, don't forget 
Si moamaaa, cum rezisti la job cu noapte de alaptat la 2 ore? Wow, esti super woman.
Biri sar'na de iesplicatii ... sper si eu sa nu ma subjuge copilul asta de tot si sa fiu capabila sa-mi pastrez oarecari coloana vertebrala, inspre binele lui, nu de alta 
Anka ce misto iti doarme Erikaaaa 
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dia_filipas Salut fetele!! Missed us? Dia mami de Miruna 15.07.2008poze poze burtika |
Eu azi m-am gandit la voi!Si ma intrebam daca v-am vazut sau nu pe aici.
si distractie maxima cu bicicleta!Chiar ma gandeam daca as putea sa ma apuc si eu de bicicleta...sau sa astept pana termin de alaptat???Ce parere aveti?
Ana - mami de
Stefan si
Matei Ne jucam
ana_a spune:
Mada, vazut fuilmuletul cu printesele jucause!
Mina, si Matei este iritat daca avem musafiri = galagie, si eu nu-i mai suport in casa...bine ca din aceasta cauza avem rar musafiri, vara era ok ca stateau afara in curte ![]()
anka ma bucur ca ati dat de capat pana la urma cu pireurile!
Irda, eu sunt convinsa ca Matei va spune "Stefan" in loc de mami si tati
este numai ochi cand il vede, se intoarce in toate pozitiile si il cauta si numai la el rade in hohote!Eu pot sa fac ca toate orataniile ca nu zice nika...dar la Stefan rade de se prapadeste numai cand il vede!Si el il si strange de obraji de drag ce ii este, si asta mic rade in semn ca-i place sa fie smotocit ca un pui de matza!
Anaxena, salonul arata superb!Felicitari!
violeta, da, io eram cu messu
. Nu stiu insa daca te am sau nu in lista ca am mai dat si ignore...daca am dat la vreuna dintre voi ignore, mai incercat o data
Flo, pai eu tocmai asta scriam, ca m-am prins exact ce sa intamplat, inainte sa citesc ce ai scris
Asta este!
Ile
si mai hai si tu la o poveste!Sau deja Vladutu iti ia tot timpul ramas liber?Pup dulce ariciul!Si tare as mai vrea sa vad poze cu voi! A....si mi sa pus pata mie ca nu imi amintesc sa fi vazut pozele voastre de la botez facute de fotograful profesionist!Sau le-am vazut si am uitat eu asa de repede???
ar fi cazul sa ma retrag si eu langa ai mei...nu stiu cum se face ca trece de ora 1 in fiecare zi cand ma pun la culcare...
tuturor si sa auzim numai de bine!
Inainte sa ies sa va spun intrebarea zilei:
Stefan: tati, din ce este facuta Luna?
Tati: Pai din piatra, nisip, praf.Din roca!
Stefan: (sta, asa un pic pe ganduri, cu ochii la luna ca eram in curte) Daaar...tu ai mai vazut o piatra care sa zboare???
Tati: Nu am vazut piatra care sa zboare!
Stefan: (foarte contrariat asa...) Paaiii atunci cum poate sa fie Luna facuta din piatra???
Binenteles ca a urmat mareeea discutie cum sta Luna pe cer si cum sa ne imaginam orbita imaginara pe care se plimba Luna
In toata schema asta io nu am avut voie sa comentez nimic ca cica "Pe tati l-am intrebat!nu pe tine!"
Noapte buna!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
Ingry spune:
Uffff, ieri si azi a fost un haos cu jobul meu. Ne-au napadit proiectele. Prevad zile nebune, nebune.
Biri, we are on the same page in ceea ce priveste diversificarea. Ceea ce ai spus tu coincide cu schema pe are mi-a dat-o pediatra. Si bineinteles fara sucuri.
Am sa pun niste poze cu Alex- sa vedeti ce mancacios avem noi in familie.
Avem si una bucata Alex - Mos Craciun. In weekend am s ale pun pe Picasa. Mada multumi inca o data pentru efortul pe care il depui cu filmuletul. Le-am vazut si pe printesele dragalase!
Biribu spune:
Ana_a ce-mi plac povestile tale cu Stefan
!
Ingry spor la lucru. si pe mine ma paste din ianuarie, din pacate. asa o sa-mi fie de greu fara bb si dor dupa perioada asta de bebeluseala ... acuma stam bot in bot toata ziua (si noaptea, evident)
Sun ??
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Biribu spune:
hai ca-s cu capul si uitam:
LA MULTI ANI TUTUROR NICUSORILOR SI NICOLETELOR!
La Multi Ani pt Nicholas de Morcoveata si Nicholas Cristian de Atb!
Si la multe cadouri frumoase tuturor celor mici si mari!
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)

mami de
Miruna 15.07.2008