Pepenasi de iulie-august 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui michellab

tuturor ce-si serbeaza astazi ziua numelui.
La noi nu a venit mos Nicolae ca nu a avut timp sa mearga la cumparaturi poate azi
Raportez galusca fornaita si mucioasa.Si mamica plina de nervi ca am dat o groaza de bani pe aparatul ala de scos mucisorii si nu e bun de nimic.Tot cu betisoare de urechi si ser ne chinuim.Si tare se mai enerveaza
illeana, Sun si anaxena pe unde sunteti?

de Raisa Andreea si Cristian Bogdan

PREZENT

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

SALIU SI LA MULTI ANI LA NICOLICI. SPER CA A VENIT MOSHU LA VOI.
Va pupic pe toate. Filip tot se trezeste noaptea la 3 si dimineata la 6, niciun semn ca n-ar mai vrea sa se trezeasca asa. Crek ma tine pana la diversificare. Azi a fost cam marait si se tot strangea, crek il durea burtik.
Am testat si noi niste borcanase de la Hame si tare mi-au mai placut.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

LA MULTI ANI DE SF NICOLAE TUTUROR CE-I POARTA NUMELE!

Gabi de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ana_a nu mai gasesc timp de net dar nu din cauza de Vladut ci din cauza ca acum am femeie la copil si io alerg incolo si incoace cu casa a noua. Si daca nu alerg ... gasesc un pic de timp sa citesc ceva sau sa dorm. Culmea ca simt ca am mai putina energie decat atunci cand stateam 24h cu bb. Cred ca bb este o sursa de energie.
Da, tre sa pun pozele candva

ooka tu ai dreptate. Am un bibe chicco la care am pus tetina avent si a mers. Dar e din ala drept, k am unul "indoit" - if u know what i mean si la ala curge pe langa el. O sa iau din alea "drepte". Merci ca mi-ai deschis ochii, eu credeam ca e o intamplare ca mi s-a potrivit la ala.

Fetele de sector 4, stiti unde exact tb sa merem pt intrare in CIC??? Undeva pe Oltenitei / Berceni? Aveti idee de program / hartzoage? Care stiti ceva dati un semn va rog, ca io mi-s neajutorata rau in tot ce tzine de lagatura cu autoritatile statului ...

michella tin pumnii lu' bebica mucios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Scriu cu fata pe picioare. E facuta baie, mancata, dar nu vrea sa doarma neam . Ea a dormit azi si la pranz 3 ore si pe seara vreo 2, asa ca e fresh. Vestea buna e ca am reusit sa dorm si eu 1 ora , de la 8 la 9 seara.

Am citit si eu proiectul de lege, si mie mi se pare ok. Eu ma voi incadra la litera d. Acum sa vedem daca si ce modificari va suferi cand se va discuta... Ca vorba ceea, e PROIECT si alegerile au trecut .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

Merci boti si la toate fetele care mi-au raspuns
Am facut baita la galusca, scos muciosii cu pompita care am cumparat-o azi (alti 30€ da macat asta e buna de ceva) am pus supozitor de febra si dureri, a mancat si somn.Sper sa fie bine.
illeana
Caprioara galusca mea doarme multisor si in timpul zilei,dupa-masa cand o aduc de la cresa la ora 17, sta pana pe la 18 si apoi adoarme si o trezesc eu in jur de 21 cand face baita, mananca si somn pana dimineata.Asa face printesa ta de obicei?Poate ca e putin agitata din cauza musafirilor? printesa mica sa adoarma repede.
Am si eu o curiozitate: cat costa in Ro borcanasele de mancare de bebe?Alea bio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Prezent si de la noi!

Anaxena, felicitari pentru salon! Mult succes in noul business!

Am reusit sa pierd si eu un mesaj. Am dat back sa vad ceva dintr-o pagina anterioara si nu am reusit sa mai revin. Invatatura de minte sa-mi fie ca e tare frustrant sa scrii si sa se duca totul pe apa sambetei.

Noi aseara am fost la o piesa de teatru - musical. A fost tare frumos si relaxant. Azi dimineata am gasit si noi daruri de la Mos Nicolae. Alex a primit multe jucarii si un stationary entertainer (nu stiu sa traduc- un fel de premergator dar copilul are pe ce sa isi sprijine picioarele). Ii place mult sa stea in el, dar nu il lasam decat cate 10 minute pentru inceput. Mami a primit o cutiuta de bijuterii pavata cu tot felul de pietriele - manual facuta ; tati o carte "Einstein's mistakes"; soacra a primit o rama de poza extrem de eleganta - achizitionata dintr-o galerie de arta (nu am apucat sa fac poza ca soacra a pus-o la ea in camera ); si pentru toti o cutie cu tot felul de dulciuri si delicatesuri .

In seara asta mergem undeva la poalele muntelui pentru o expozitie de brazi luminati. Cred ca va fi dragut!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

michella si eu zic sa-i pui paracetamolul, nu neaparat pentru febra, este un antiinflamator si o sa ajute! Vaccinul nu se da daca dupa ce consulta copilul se aude ceva la plamani sau este febril.Medicul stie cel mai bine si nu se va risca sa-l faca daca nu este copilul sanatos.Cum a spus si Flo, daca are numai mucisori nu-i nici o problema.
Noi am sarit vaccinul de 4 luni, insa Matei a facut dupa cum zice dr bronsita...
si sa va faceti bine!
Aspirati nasucul, spalat fff bine cu ser fiziologic sa se curete bine nasul si poate scapati.

Illeana, offf am uitat ca ai femele la copil! In cazut asta, spor la umblaturi si sa te auzim in curand pe aici!

Ma retrag si eu la un film daca nu adorm
Toate cele bune si sa auzim numai de bine!

edit: Azi a primit Stefan cadou de la nasii lui Matei o masina cu telecomanda si multe luminite! Si ce credeti?? Cel mai si cel mai mult ia placut cutia in care a fost ambalata masina!Si-a pus-o in cap si pe brate si sa jucat toata seara cu cartonul ala cu un plastic transparent pe o parte Sa hilizit cu ea in cap in fel si chip...imi era si groaza de oamenii astia care au dat bani pe masina sa se joace copilul cu ambalajul....

asa, si inca ceva, am gasit www.jocoteca.ro/jucarii-educative-copii/caleidoscop" target="_blank">Jocoteca in special acest Kaleidoscop pe care tati vrea sa-l cumpere si sa-l confectineze impreuna cu Stefan. Ia vedeti, este interesant site-ul!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Ma primiti si pe mine la schimbul trei?Raportam o zi relativ linistita, cu plimbari multe si finalizata cu o baitza la care a stat si fetita mea cumintica
La noi a venit iar mosu si a adus o rochitica de craciunita, asa ca unchiu m-a scutit de alergaturaEu cica n-am fost cuminte si n-am primit nimic
MADA, ce bogat a fost mosul la voi!Foarte frumoase florile
STRULUTA ma declar si eu calcata de tren, si idem, scartai din toate incheieturile.Oare de ce?
CAMY, nu mai fi trista draga mea, uite un pupic pentru tine ca sa treaca
MITZI, noapte alba, mama ce nasol!Si eu care ma plangeam ca Alexandra adoarme greuAr trebui sa fiu multumita ca o data ce adoarme nu se mai trezeste decat sa manance si face asta cu ohii inchisi.
ANACO, nasol ca sotul tau a ramas fara serviciu, o sa gaseasca el pina la urma, macar in alt domeniu
DANA, wow, de la 2,5 luni o chinuie dintisorii?Valeeei, ma sperii!nu m-ar deranja daca ar bali si atat dar o doare ca isi roade mainile si maraie rau.Poate om avea noroc si la noi or iesi mai repede, cine stie.Cu socrii, e grava treaba, eu nu intentionez sa fac nici un compromis, pentru ca ei nu au fost curiosi sa o vada pe Alexandra pina acum, nici macar la botez nu au venit.Poate ai tai sunt mai soi ca ai mei
MARINA, am furat si eu pontul cu gratarul din zahar ars
INGRY, mama ce m-ai enervat cu cutia aia mare si apetisanta cu dulciuri, ma duc sa vad daca mai gasesc ceva dulce prin frigider

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Boti, nu am trecut la nr 2 de lapte, insa si Aiduta a iesit din greva, nu a durat decat 2-3 zile si i-a revenit foamea in forta . Azi cel putin a mancat de a rupt si a fost asa de veselaaa!
Apropo de veselie, chiar ziceam ca parca ar fi baut ea niste palinca - noi am fost la un targ de produse traditionale azi si am cumparat o sticla de palinca cu miere si propilis pe care am degustat-o acolo; ei bine, parca ar fi degustat-o Aida asa de vesela a fost azi . Ultima gaselnita: rade la cum deschid si inchid un evantai.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput