Pepenasi de iulie-august 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

anaco ai PM

Mergi la inceput

boti am in casa paracetamol de bebelusi dar sirop de tuse nu.Oare sa-i pun supozitor chiar daca nu are febra?

Si va mai stresez cu o intrebare Daca a racit mai putem face vaccinul de 4 luni care trebuie facut pe 8?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

michellab, parerea mea e sa nu faci vaccinul daca bebe e racit!
mai intreaba
noi tot pe 8 avem programare la vaccin. sper sa nu raceasca pana atunci

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

michell am primit, si deja am savurat cateva albume...cred ca maine o sa ma delectez toata ziua cu pepenasii cei scumpi!
Legat de vaccin , eu stiu ca bb trebuie sa fie perfect sanatos cand face vaccinul - in nici un caz racit si mai ales cu febra. Pupici sa fie bine la voi si sa treaca raceala, daca nu are febra nu are rost paracetamolul, zic eu....

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

La Multi Ani pt Nicholas de Morcoveata si Nicholas Cristian de Atb!

Vaccinul se amana daca bebe e racit!

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Michell mie mi-a zis doctora ca e mai periculos daca nu are febra, secretiile pot cobari bine merci la plamani.
Pune-i supozitor inainte de culcare pentru orice eventualitate.
Se face vaccinul chiar daca are mucisori, important este sa nu aiba febra. Sanatate va doresc!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Mi-am luat liber de la munca luni sa mergem la vaccin dar durerea mare e ca aici sa iau un alt rendez-vous mi-l da pentru luna viitoare adica la 5 luni
Astia spun ca daca nu are febra ci doar curge nasucul poti face.Stie cineva care sunt riscurile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Michella da, eu i-am pus paracetamol preventiv. Nu avea febra. Acasa i-am masura eu temperatura si avea 37.3 rectal si la doc avea 36.8 in ureche si totusi am pus supo. Consecinta - s-au uscat mucii . Doar a tusit si stranutat ieri. I-am dat si siropelul ieri, iar azi n-a mai primit nimic.

Poti sa te duci totusi cu ea la vaccin, spui medicului de episodul de muci de azi si el oricum are obligatia sa verifice starea clinica a fetei si daca e ceva nu-ti va face vaccinul.

Si noi trebuie pe 10 sa facem rapel la Rotarix dar a zis ca trebuie sa ne treaca mucii, vedem noi miercuri daca il facem sau nu.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Fetele, daca vreti sa vedeti proiectul normelor, gasiti un link la probleme legislative.

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna seara si de la noi,

Am avut o zi foarte aglomerata astazi...
LA MULTI ANI TUTROR SARBATORITILOR!!!!

VIOLETA....nu am fost singuri!!!ci cu fetita...nu o lasam cu nimeni deocamdata,dar e asa cumintica....nu face galagie mare.

Acum va pup,
merg la nani ca mi-e tare somn...

Mergi la inceput