Pepenasi de iulie-august 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 14
anaco spune:
Aaaa...si rugaminte mare: cine ma ajuta si imi da si mie parola de la picassa , mail???...ca eu nu am primit si am mai cerut de cateva ori... Sau este vreo regula pentru care nu trebuie sa o primesc? numai sa imi spuneti care e si ma conformez![]()
...mor de dorul pepenasilor, mai ales ca au crescut atat de mult!

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...
michellab spune:
Niste sfaturi va rog mult
Galusca tuseste si ii curge nasucul.Credeti ca ar treebui sa ma duc la medic?Nu are temperatura.Si nu stiu ce sa fac daca sa astept pana luni cand avem programare la medic sau sa ma duc la urgente.
Va 
Caprioara spune:
Buna seara,
Salutari la toata gasca
.
LA MULTI ANI
sarbatoritilor de azi: onomastica si lunite!
Eu am avut o noapte aproape alba
, cu nas infundat la Ilinca. Dupa care am avut musafiri. Si-a serbat tati ziua, desi ziua lui a fost pe 1 decembrie. Insa azi au venit ai lui in vizita, pentru ca atunci el a lucrat.
Asa ca sunt rupta de oboseala... Si asa as
, dar nu am cum.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dara_d spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI DE AZI.
Va pup pe toate si ma retrag ca a fost o zi obositoare.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
michellab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaco Am PM-ul activat. mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08![]() crestem... |
Pai nu apare ca e activat si nu-ti pot trimite parola
michellab spune:
Off! Tare greu trebuie sa-ti fie Caprioara, nedormita si cu Ilinca bolnavioara.
Nu poate sta sotul cu ea sa dormi macar 30 min?
anaco spune:
Gata, am activat PM, nici n-am bagat de seama ca s-a dezactivat cumva, eu il stiam activat...dar am modificat acum...Multumesc Michell

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...
boticelina spune:
Michella exact asa a debutat ieri si la Nancy raceala, acum deja a trecut, doc ne-a dat paracetamol supozitor de 125 (pt copii) unul dimi unul seara, sirop de tuse eurespal de 3 ori /zi cate 5 ml si la noi a trecut deja. Doar ca eu am si alapat la greu, am luat Galactogil si am rechemat lapticul in cant mai mare, am suspendat temporar diversificarea, am mers doar cu tzitzi si formula si am scapat.
Didi voi ce lape beti? ati trecut la nr 2? Ca eu am schimbat azi formula de la nr 1 la nr 2 si tetinele de la 2 la 3 si a lins tot biberonul. Ziceam si io asa, poate iese Aiduta din greva. N-am apucat sa fac figura cu vanilia ca na, daca fu pisoiu racit numai chef de shopping n-am avut.
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"