Pepenasi de iulie-august 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
Anilansa spune:
buna ziua si de la noi
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!sa fiti sanatosi si fericiti !!!

la noi a venit mosul, pt mine ciocolata... ca a zis ca sunt slabuta si nu ma ingras de la ea
, pt Darius... cam multe ...nu merita
ca asera mi-a facut multi nervi la culcare ... dar de ...
cati copii are mami si tati , si cati nepoti au bunici .... UNUL ... hainute, fructe, jucarii. acum face nani. Eu una nu ma simt prea bine... problemele din fiecare luna
si avem azi de mers in vizita
,
va urez o zi buna, petrecere frumoasa pt sarbatoriti, si un ween-end placut

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
MissJJ spune:
Buna fetele!
La Multi Ani
tuturor care isi sarbatoresc ziua de nume azi inclusiv celor trei pepenais ai nostri dragi.

Cuscra ce te panici atata mama draga? Arianna a baut doi ani numai cu avent si n-are nik.
da si eu tot zic ca vreau poze cu ginerica si nu vrei sa imi arati.![]()
Uite astia de la avent zic ca la sf anului asta scot sticle fara bpa si ca:
"The Philips AVENT Airflex reusable bottle is made from polycarbonate and, therefore, contains BPA but parents should know that the use of polycarbonate in materials which come into contact with food is approved in every single market where our products are sold including North America and Europe. For parents who are seeking alternatives to polycarbonate plastic, the Philips AVENT VIA Feeding System and Magic range (Cups and Sportster), both of which can be used interchangeably with Philips AVENT nipples, are made from polypropylene or polyethylene – neither of which contains BPA. Philips AVENT will also be introducing a new bottle made from BPA-free plastic towards the end of the year."
Si nu toate produsele lor au bpa:
"Our existing range of baby feeding products includes products made from materials other than polycarbonate, hence not containing BPA. The Philips AVENT VIA Feeding System and Magic range (Cups and Sportster), both of which can be used interchangeably with Philips AVENT nipples, are made from polypropylene or polyethylene – neither of which contains BPA.
The Tempo range works using a disposable liner and, while the nurser itself is made from Polycarbonate plastic, the disposable liner is BPA-free which means there is no contact between liquids and plastic containing BPA.
Philips AVENT will also be introducing a new bottle made from BPA-free plastic towards the end of the year."
Ana, Ingry multumim.
Ana super discutia despre luna.
Anka da as vrea eu, da nu varianta limuzina si sa fie aglben
, ca aia e limuzina hummer ditai animalul de masina, era afara in fatza unei firme isi faceau baietii autocolantele pe spate la masina cu firma si numarul d etelefon si etc si i-am facut o poza.
Si la noi a venit mosul lui mami i-a adus un buchet imens de flori si www.hsamuel.co.uk/webstore/detail/R/5709482/?cm_re=Home-_-Feature%202-_-image&Sm=1" target="_blank">setul asta plus gratis cu setul a venit o cutie de bijuterii faina care pare cadou cand e inchisa si un voucher de 25 de lire off pt perioada ian-martie 2009 daca iei in valoarea de 75 de lire de la ei deci imi iau si eu finally ceas
, lui Ari o www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10001&catalogId=1500001151&productId=1500239733&langId=-1&engine=froogle&keyword=Disney Princess Go Glow Light" target="_blank">lampitza de noapte care e si lanterna si lui Ami un telefonas de jucarie, iar lui tati un joc pt psp.
Michella voi care aparat il aveati ala de la beaba? ca noi ne impacam tare bine cu el ala tomydoo portabil, ca este si varianta clasica.
Dana multumim.
Uff nasol ca nu va agreati da na asta este ce sa facem eu as ama bucur ca stam departe de rude ca as anu-mi plac mie vizitele astea.
Noi azi disparem de pe radar ca plecam dupa amiaza la bradul din centru, in londra, din traflagar si ajungem seara tarziu si maine mergem in oraselul apropiat ca este targ special de craciun poate ne luam un brad adevarat anul asta.![]()
Weekend placut si mai scriu cand apuc.
struluta spune:
si de la noi!

La multi, multi ani sarbatoritilor zilei!!!

Eu is varza, zici ca m-a lovit acceleratu...de vreo 2 zile de-abia ma circul pe aici
si ma dor toate incheieturile de zici ca am 99 ani
...trebuia sa merg azi si la cursuri, dar nu am avut putere
...zici ca e ceva in aer...am vazut mai multe mamici epuizate
...vreau sa 

si nu pot
...si mai e si o vreme nasoala, ploua de 3 zile
Multumiri de aprecieri la adresa micului meu pepenas betiv![]()
Vazut si eu pozici cu micutii pepenasi, superbi, ce mai, cei mai adevarati!
Anaxena: meserias salonul, bravo
! La cat mai multe cliente!
Oana:????????
Carmenela: am ratat faza, mii de scuze
Multe, multe
pe bulanasele printesei! Bafta sa rezolvati cat de repede "problemuta"
Mada: minunate printesele tale
...
Vorbeati la un moment dat de deformari la nivelul craniului, si Bogdanel are putin capul plat in spate si o mica adancitura pe frunte
, i-am tot spus medicului ca nu-mi place deloc forma capului, dar el ma tot linisteste ca se va corecta de la sine, eu doar sa-i dau vigantol ca ajuta
Citisem pe un alt forum o discutie pe tema asta si cica se gasesc nise perne TETE PLATE, care sunt sub forma de inimioara si au un gol in forma caputului, dar am dat search pe google si nu am gasit asa ceva. A auzit cineva de asa ceva? Intre timp i-am improvizat eu o chestie de genul asta, aveam o pernita la balansoar tot asa cu marginile mai bombate si partea din mijloc mai goala, am mai adaptat-o putin si am sa incerc cu asta, ca de dormit puiul meu nu vrea decat pe spate, degeaba il pun lateral, atata se foieste pana iar e pe spate
, iar pe burta nu am curajul decat cat stau langa el ca isi tot intoarce boticul in jos
Blender, eu primisem anul trecut de la niste prieteni din http://img.bazarek.pl/35550/5973/177981/27895613747b58d768a524.jpgasta[url/], dar i l-am facut cadou surorii mele-nepotelului meu de fapt si ea e super multumita, tot din asta am sa-mi reachizitionez si eu. E micut, usor de curatat, practic in deplasari, etc
Ma bag si eu la o baita sa ma mai relaxez...baietii mei

Deseara mergem pana in vecini(stau in casa de alaturi) de vreo juma de an ne tot invita iar dupa un an de cand ne-am mutat ar fi cazul sa-i cunoastem...da ce chef am

Mosu' la noi a fost mai mult simbolic anul asta...recuperam de ingeras!
O zi frumoasa tuturor!
...de ce am imprsia ca am uitat ceva...sau de cineva

vias spune:
a fost cel mai greu mos...dar cred ca va mai fi unul peste cateva zile
...am fost ieri la moastele Sf Andrei, m-am rugat pt toata lumea...pt puiucul meu Darius..

Darius este inmormantat acolo unde au fost duse moastele, i-am dus si lui un buchet de trandafiri 

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
ankalaura spune:
SIMO uite
www.jouets-bebe.com/abc-puericulture-524.html" target="_blank">PERNA TETE-PLATE
SAU AICI
www.lestresorsdemae.com/index.php?page=173" target="_blank">ALTA PERNA TETE-PLATE
irolf1 spune:
La Multi Ani!
pentru toti cei ce poarta numele sf. Nicolae.
Am citit asa intr-o dunga, suntem in vizita la socrii
asa ca pup pepenasii sarbatoriti azi
si revin.
Pt Camy 

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
Mitzi76 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi! LA MULTI ANI PUIULUI MEU DAVID CARE FACE AZI PATRU ANI, TE IUBESTE MAMA!
Ooka, ai dreptate, cred ca ne-am intalnit pe acolo. Ce ciudat, nu?![]()
Noi raportam o noapte alba complet. A adormit puiul dupa indelungi zbierete abia la 4,30, dar se trezea imediat ce simtea ca nu mai legan la el. Sunt mai mult decat distrusa si acu astept si musafiri la ziua lui Davidu. I-am luat un tort de cioco de la cofetaria Agapitos, care noua ne place mult. Sa vedem cum o fi azi. Tati a reusit sa adoarma pui plangacios cu foehnul. Eu mi-am facut o baie fierbinte si va citesc nitel. Ma bucur pentru mosii vostri bogati. La noi vine mai mult pentru copii.
Hai, va pupa mama! 
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
ooka spune:
salut
noi, adica eu, ca sotu a stat cu sofi, am fost la tg taranului roman din piata cosbuc si am luat bunatatzuri pt craciun, foarte dragut..
maine mergem la muzeul taranului roman unde am inteles ca este tg de mosh nicolae
Mitzi, mie nu mi se pare ciudat ca tb sa nastem undeva, nu?![]()
Ankalaura, ai tu dreptate cu stresul la mamici, dar daca un kkt de caine e imprevizibil la fel ca si o albina, bpa sau nitritii nu sunt, si macar de ce imi permit, il pot feri, cam asta e atitudinea mea referitoare la treburile astea..
mami de Sofi
Marina_1609 spune:
anka pai daca lasi sa se intareasca in tava...se intareste pe veci. eu am patit asta de nenumarate ori cand eram mica si i-am distrus oalele mamei [:d]. idei din astea mai sunt multe, desi pare complicat, defapt sunt f simple. de exemplu, pt orice tip de glazura care se intarestre poti folosi frunze cu texturi cat mai interesante. pui zaharul pe frunza, il distribui bine, lasi sa se intareasca, indepartezi cu grija frunza...zi te alegi cu o minunata frunza de zahar![]()
la Sofia mosul a venit cu o lucarie de la laredoute, lui tati i-a adus 3 carti s o pereche de chiloti tot de pe laredoute (restul de cadou i-l dau de craciun). iar mosul meu a venit de la aushan =)) ca asa scria pe punga. mi-a adus un telefon fix portabil ca sa pot sa amestec si la cratita cand ma suna mama sau sora si ma tin la telefon cu orele
e fain ca are 2 telefoane si le putem folosi ca linie interna. am testat. a iesit sotul afara pe lana magazinul de la bloc si m-a sunat... e fain. va pup
eu acum scriu de pe telefon din parc , ca bb doarme si eu ma plictisesc.
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
anaco spune:
Buna fetelor...ne primiti si pe noi din plimbari?![]()
Mai intai, LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi la onomastica si pepenasilor care implinesc azi lunite!

N-am mai scris de ceva vreme iar de citit abia pe la jumatate de cap 50 am ajuns...dar nu-i problema ca termin eu si ce a mai ramas.
Noi am lipsit motivat, chiar daca nu ne intoarcem cu vesti bune. S-a intamplat ca pe noi ne-a lovit rau CRIZA asta mondiala! 
Sotul ramas fara loc de munca si de doua luni icearca sa gaseasca ceva dar se pare ca e pe bune treaba - nimeni nu mai face angajari, ba mai dau si afara la greu. N-am crezut ca el cu specializrea lui o sa ajunga sa nu gaseasca...of of...asta e! Iar daca tot a stat acasa, am tot planificat si am mers pe la bunici (prin alte localitati)...am profitat sa mai stam impreuna si sa il pun in tema cu treburile pe care le necesita cresterea unui bb! Acum ii place asa de tare sa stea cu Mara incat de ceva vreme ma bate la cap sa ma intorc la munca si ramane el cu ea acasa si cu cei 85%!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Deocamdata astea sunt vestile, mai revin ca ramasesem la niste discutii interesante din urma si citesc cu mare atentie![]()
Va pup pe toate ...

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...