Pepenasi de iulie-august 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Va multumim tuturor din suflet pentru urari!!! (Biri, vio29, kamelya, anka, mada, gallyb ) Si uram si noi multa sanatate si fericire tuturor celor ce si-au serbat ziua numelui: Nicholas de Morcoveata, Alexandru Nicholas de fiquelle si cei cu numele de Nicolae, Nicu, Nicoleta, Nikole, Nicola si alte nume derivate.

Camy, un mare pupic pentru tine, sper din suflet ca la anul pe vremea asta sa sarbatoriti in 3, sau cel putin in 2+1 in burtik!

Iar celor carora v-a calcat pragul mos Nicolae, va doresc sa va bucurati de cadourile primite si sa le folositi, stapaniti, purtati, mancati etc etc... sanatoase!!!
Eu am fost azi la cursuri, maine merg iar, incetul cu incetul ma apropiu de sesiune si cred nu mai am mult si intru in butoi!!! Faceti loc! Deocamdata, pana sunt sarbatorile ma bucur din plin de ele, dar din ianuarie va fi vai!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Am vazut absolut toate pozele de pe picassa, e prima data cand reusesc sa le vad toate o data, sunt bestiale una mai frumoasa ca cealalta, nu-ti vine sa te mai dezlipesti de ei!Iar voi mamicilor, sunteti totale, de unde va vin toate ideile alea?Nu ca v-am furat ideile si maine pun si io de-o sedinta foto
Plec la nani, o noapte linistita sa aveti

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Citat:
citat din mesajul lui michellab
Caprioara galusca mea doarme multisor si in timpul zilei,dupa-masa cand o aduc de la cresa la ora 17, sta pana pe la 18 si apoi adoarme si o trezesc eu in jur de 21 cand face baita, mananca si somn pana dimineata.Asa face printesa ta de obicei?Poate ca e putin agitata din cauza musafirilor? printesa mica sa adoarma repede.

de Raisa Andreea si Cristian Bogdan

Michellab, . Mai, ea nu a parut deranjata de musafiri, io in schimb da . A dormit la pranz mai mult decat alte dati, dar asta in conditiile in care noaptea trecuta nu prea a dormit din cauza de nas infundat. Deci era si ea obosita... In zilele bune, adoarme pe la 11 noaptea si apoi ne trezim noaptea cate 10 minute sa papam, insa tot la 2 ore . Dar macar papa si adoarme la loc, pana se face lumina afara. Azi noapte insa nu mai adormea si se facuse 5 jumate dimineatza. Si acum inca nu doarme, tocmai ii mai dau o tura de tzatzi, poate o pacalesc si adoarme la san .
In timpul zilei nu prea imi doarme, poate leaga asa 1-2 ore pe la pranz si vreo ora mai pe seara. Deci printzesa ta doarme mai mult.

Ma duc sa incerc sa o pun in patutz . Se pare ca a mers strategia .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Ne-am intors intregi din vizita, am reusit sa citesc ceva pe aici, asa ca sa vedem acusi ce-mi mai amintesc
Moni inca nu am rezolvat-o cu albumul, asa am facut upload...numai ca dupa ce completez titlul albumului, data si restul zice ca data are format invalid, ei zilele astea o scot eu la capat

Pot spune ca intram si noi in clubul dintisor, ca ce era ea baloasa pana acu'... nu-i mai ajung pumnii si e mataita si noapte se trezeste mai des. Gingia e umflata asa ca asteptam. Eu ii dau cu calgel dar am auzit ca n-ar fi bun, voi cu ce le dati? De la Alex stiu de asta si dentinox(parca asa ii zice) acum am vazut la babyexpo ceva ce nu contine lidocaina si poti sa-i dai de mai multe ori, dar am uitat cum se numea

Ana_a Stefan intrebacios. Pune si Alex niste intrebari de tre sa stau sa ma scarpin putin in cap, sa-mi asez ideile si sa-i explic. Sunt tare haiosi, cand o sa am timp o sa mai scriu din perle.

Anka recunosc ca ma chinuie si pe mine chestia aia cu buline, acum daca vrei imi zici si mie ce fel de buline sunt, se lipesc, sau cum? E o idee buna, la voi functioneaza? Exista un criteriu de aplicare?

Mada vazut cadouri frumoase.

Mitzi bolnaviorul, sper sa fie mai bine in noaptea asta. Si un sarbatoritului (asa cu intarziere)

Anaco imi rau, dar o scoateti voi la capat si poate ca nu-i o idee rea sa stea acasa, daca altfel nu se poate.

Michellab vezi ce spune dr, eu stiu ca bebe trebuie sa fie perfect sanatos pt vaccin. galusca

Caprioara sper c-a adormit Ilincuta pana acum, ca eu scriu de vreo ora Sa ai o noapte usoara si ea sa faca nani

Ana_a am patit=o si noi azi la socrii a primit o motocicleta urlatoare si cu luminite si el nimic aia canta de zor si el vroia sa se joce de v-ati ascunselea.

Mosu' meu s-a pierdut pe drum , ma rog cadourile pt mine, ca nu le-a adus decat pe cele pt puiuti cam multe ce-i drept dar au venit din mai multe directii. Va pup si noapte buna!

A inca ceva uitati ce am gasit, bagi poza mamei, tatalui, bebeului si iti spune cu cine seamana bebe, la mine amandoi cu tata
http://www.myheritage.com/FP/Company/look-alike-meter.php

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui irolf1

A inca ceva uitati ce am gasit, bagi poza mamei, tatalui, bebeului si iti spune cu cine seamana bebe, la mine amandoi cu tata
http://www.myheritage.com/FP/Company/look-alike-meter.php

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

m-am jucat si eu da e cam dubios ca si ai mei amandoi seamana cu tat'su

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

neata

michellab si Daria tusea si ii curgea mucisori cand am fost la vaccin si tot asa nu a facut febra si am facut vaccinul ca nu avea rosu in gat si nimik la plamani ,sa fi atenta de cate ori tuseste in 24 h ca poate te intreaba medicul, si acum mai tuseste dar numai in casa si nu foarte mult cam de 3 ori in 24 h,daca iesim afara nu tuseste numai are nimik

ileana tre sa te duci unde ai depus si actele ptr alocatie trusou si indemnizatie nastere ,miercurea e program pana la ora 18.00 in restul zilelor e program pana la ora 15.00

fetele care ati luat blender de la phillips ce nr este si cat va costat ?

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ATB din pacate nu pot sa raman insarcinata in 2009...din 2010 mai vorbim , imi mai fac analize, medicilor le este teama de o noua anestezie...ar putea fi fatala pt mine!

..din pacate nu-i cum vreau eu!!!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

LA CAT MAI MULTE LUNITE

ANDREEA MARIA (ladymina)

ANTONIO MIHAI (Andreea or)

RAISA ANDREEA (michellab)

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele! Eu abia m-am trezit, tare bine e sa dormi pana tarziu... am putut sa dorm fiindca Ioana e la mama, noi aseara am fost la o petrecere la un prieten Neculai si am venit tarziu, eram terminata de somn...
In fine, acum beau o , miam, miam, si ma gandesc sa merg putin prin oras sa mai cumpar ceva ornmente de pom ca anul asta am schimbat culoarea si nu prea am albastre. A, si am uitat sa va spun, sotul a vorbit sa luam anul asta brad ecoloic, din cel plantat in ghiveci, pe care il dai inapoi dupa sarbatori, super tare ideea!!!

Mada e super fain setul de bijuterii pe care ti l-a adus mosul, ai fost cuminte anul asta!

Pernuta aia pt cap turtit ar fi fost buna si pt noi, ca si Ioana doarme numai pe spate si e turtita, dar am vazut ca e numai pana la 4 luni, si doar previne deformarea capusorului, nu si sorecteaza...

Anaco imi pare tare rau pt sotul tau, poate totusi la inceputul anului urmatorse rezolva cu serviciul, de altfel nu ar fi o idee rea sa stea el cu Mara, dar mai poate intra in concediu?

Cu paracetamolul supozitor in caz de febra lamuriti-ma si pe mine, de la care temperatura e indicat sa-l punem? Ca unii spun de la 38, altii de la 37,5, eu nu mai inteleg nimic...Cica se obisnuieste organismul si nu mai lupta singur daca ii pui prea devreme, si de aia tre' sa treaca de 38, ca altfel cand o sa faca 40 n-o sa mai functioneze paracetamolul

Ileanna ce fain ca ai bona si mai ai si tu tip pt tine, of ce vreau si eu...dar nu prea imi permit...tu cat o platesti?Daca nu sunt indiscreta

La laptele nr 2 noi o sa trecem peste o luna, ca oricum de papat altceva nu prea mananca, mai mult ne jucam cu lingurita si exersam, ca nu se bazeaza pe piureuri masa, ci tot pe lapte. Dar cum se face trecerea, treptat? Adica voi cum faceti?

Camy iti trimit un , o si o imbratisare calda!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

kamelya ea tuseste cam mult, cred ca de cel putin 20 de ori in 24 ore.Febra nu face deloc dar i-am pus un supozitor preventiv cum m-au sfatuit fetele.Nasucul tot curge da' bagam mult ser si aspiram f des cu pompita.Vedem ce zice medicul maine.Ma cam ingrijoreaza tusea.Sper sa nu fie nimic grav.

Andreea Maria de Ladymina
Antonio Matei de Andreea Or

Mergi la inceput