Pepenasi de iulie-august 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 18
Tecky spune:
Ziua buna si de la noi!
Mai fetelor se pare ca Mosul a fost darnic cu toata lumea.Mi-a placut foarte mult setul de bijuterii a lui Mada.
Anaco imi pare rau ca sotul tau a ramas fara serviciu.O sa fie foarte nasol cu criza asta financiara,se zvoneste ca nu vor mai fi bani pt salarii si pensii.
Noi am fost ieri la socrii unde am primit cadouri nesemnificative.![]()
ankalaura spune:
IROLF - cu bulinele e simpla treaba... Am vrut eu sa fac o chestie mai desteapta, ca un orar, asa, cu zilele, si cu niste criterii plus niste bonificatii, dar zau daca am avut timp! 
Pana una alta colorez eu calendarul, cu o carioca absolut normala. I-am zis ca daca are mai mult de 3 buline rosi pana la Mos Craciun (pe care l-am marcat cu un mare X la locul potrivit in calendar) nu mai vine.
I-am mai zis ca de acum, Mos Craciun mai vine pe la ferestre, si se uita in casa, sa vada daca copilul doarme frumos, etc...
Chiar si asa simplu, functioneaza de minune. Niciodata nu a adormit mai rapid si linistit ca in luna decembrie! Ma astept ca din ianuarie sa falimenteze procedeul, dar ma gandesc sa il introduc pe Iepurila apoi... sa vad cand e Pastele, ca daca e tarziu, nu cred sa o mobilizez atata timp numai cu Iepurasul...
CAPRI - chiar ma intrebam cum mai sunteti.
ANA - misto site-ul. Mi se pare normal ca lui Stefan i s-a parut mai interesanta cutia 
ANNA - e bun sa ai o bona, macar part time. Daca nu iti permiti una de zi cu zi, poate te avantajeaza sa ai un babysitter pe care sa o chemi cu ora. Nu stiu cat o costa, dar parca vazusem anunturi pe ici pe colo...
In Bucuresti bonele sunt mai scumpe decat in provincie, si nu stiu daca se mai deranjeaza vreuna pentru mai putin de 8-10 milioane la 8 ore. Daca iti mai face si un menaj usor, e posibil sa depaseasca suma asta....
Din pacate, calitatea lor lasa de dorit...
Cand am avut noi bona (avea Eliza un an), nu a fost vorba de menaj, asa ca EU trebuia sa gatesc pentru bona si sa fac curat in urma ei, sa spal WeCeul sau mai stiu eu... ea cica se ocupa de copil... Motiv pentru care am zis pass (era si idioata, una din ele, ca a doua cred ca a si batut-o pe fata...) si am dus-o la gradinita la 1 an si 2 luni.
Iar azi, consider ca mai bine nu dorm eu noptile, mai bine facem cu schimbul eu si sotul meu, ba chiar si Eliza daca e nevoie
, mai bine stau acasa si mananc covrigi, mai bine iau magne B6 sau beau ceai de linistire, si bona nu mai vreau sa vad. E prea mare loteria, trebuie sa ai o super recomandare, super noroc, sau sa platesti super bani ca sa te astepti sa ai o bona relativ responsabila si care sa te multumeasca... Parerea mea ![]()
Una peste alta am preferat sa imi gasesc un ajutor pentru curatenie, si nu pentru copil. Mult mai sigur si mult mai economic ![]()
AnnaBaby spune:
Anka ai dreptate, e tare greu sa capeti incredere in alcineva, intr-o straina, sa-i dai in grija copilul...dar tare mi-ar mai prinde si mie bine putin timp numai pt mine ca ma simt cumva legata de maini si de picioare, fara sa mai pot face ceva pt sufletelul meu... la varianta part time m-am gandit si eu, dar e si mai greu de gasit, ca nu se deranjeaza nimeni sa vina doar cateva ore pe zi, cat despre baby sitting ocazional, e si mai greu, in Bacau nu cred ca gasesc asa ceva...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
bujo spune:
Am facut si io testu ala, sa vezi cu cine seamana copilu si mi-a iesit ca seamana cu amandoi. Ma minunam ce bine a nimerit ca si mie mi se pare la fel. Dar am zis apoi sa fac niste teste sa vad daca e pe bune. Si am schimbat poza tatalui cu a nasului si se pare ca tot asa de bine seamana cu nashu ca si cu tata
Apoi am zis sa mai fac un test. Si am pus la poza copilului si la poza mamei doua poze de-ale mele. Concluzia: seman la fel de bine cu sotzu cum seman cu mine
Deci va dati seama ce bine merge "look alike meter". Abia cand am pus aceeasi poza cu mine mi-a aratat ca seamana copilu (adik io) cu mama (adik tot io) in proportie de 99%
bujo mami de Filip
AnnaBaby spune:
Si eu m-am jucat cu pozele si a iesit ca Ioana seamana cu mine mai mult decat cu tati in proportie de 15%, dar toata lumea zice ca ea seamana leit cu mine, cel putin daca pun poza ei langa poza mea de cand eram ca ea nu faci nici o diferenta...
scuze, gresisem culoarea si nu se vedea nimic...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
ileanna spune:
La multi ani bblushilor sarbatoriti si iubiti!!!
Anna ii dau 9 mil la 8 ore. Sunt multumita de ea dar ... parca as vrea sa dau inapoi cu decizia de a o lua. Vreau sa fiu inapoi numai eu si bebe. Bine, oricum ar fi tb s-o iau ca se eliberase si doar nu era sa ma astepte pe mine pana ma duc la servici si sa stea somera. Dar nu mai vreau nici un timp liber, IL VREAU PE BB AL MEU NUMAI PT MINE
. Mda ... si asta in conditiile in care femeia este ok, este din recomandare si cunoscuta veche in familie.
Daca e sa ai o bona iti zic io care e varianta de succes in cond in care nu te duci la job: sa o chemi cand vrei tu si cand ti se scoala. Ceva ... 1 data la 2 - 3 zile sau ceva de genul. Dar nu exista asa ceva. Asta poate face numa' o bunica de bb shi io nu am asa ceva.
Cuscra merci de extralamuriri la aventuri. Da io' odata ce am auzit bisfenol ... nu poci decat sa scuip in san si sa ma duc sa caut Chicco de sticla. Sa vaz care or fi bune. Io am unu' de 240 ml si e buna tetina Avent. Dar as cauta mai maricele ca daca is de sticla nu stau sa cumpar toata ziua.
Ca sa nu mai zic ca am bushit-o si cu Aventurile ca le am de 4 luni. Si ieri am intrat intr-o marmacie, am pus mana pe un Avent sigilat si a cetit vaca de mine pe spate: a se schimba la 2 - 3 luni ...
Kamelya si irolf pupi multi pt raspunsurile cu indemnizatia.
irolf1 spune:
tuturor pepenasilor
Anka multam' o vad cum fac si ma bucur ca la voi da rezultate, ma face sa sper. Cred ca voi folosi tot verde si rosu e mai interesant asa.
Ileana da este acelasi loc, se poate duce sotul sa ia hartia aia pt job, program prelungit nu au decat intr-o zi, Kamelya zicea miercurea.
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
Mitzi76 spune:
Buna ziulica si de la noi si pupacim toti bebelanii bolnavei ca sa le treaca mai repede. Noaptea noastra a fost una mult imbunatatita, desi m-am culcat cam pe la 12 si a mancat bb pe la 3 si pe la 4 i-am dat antibioticul. Durerile monstruoase de burtica erau de la bestia de Panadol, care nu-i prieste copilului. Doctoreasa spusese ca prefera siropel ca ii dam la 6 ore cate 3 ml si ca e prea mic pt supozitoare, dar pana la urma am renuntat la el si i-am mai pus doar un zbenghi de supo ultima oara. Azi a fost vesel, a ras mult cu tati si acum l-am leganat 3 minute si a adormit. La noapte sper sa fie tot o varianta imbunatatita de bb.
Eu sunt tot la sectorul 4 si habar nu am cand sa ma duc sa depun dosarul pentru CIC pentru 1 ianuarie, ca bestiile astea nu mi-au raspuns la mail.
Ce sa va mai zic, va multumesc pentru sustinere si le tin pumnii celor care urmeaza sa se vaccineze si celor bolnavei, sa treaca repede peste asta. Va pup si poate revin.
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
bufi spune:
fetelor a scris cineva, dar nu stiu cine, ceva informatii despre biberoane si nu mai stiu unde este
ma ajutati sa-l gasesc? la ce capitol? pag?
multumesc
bufi