Pepenasi de iulie-august 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 19
sursula spune:
Pup fetele!Suntem si noi prezenti.Citim,dar nu apuc sa scriu ca tocmai am acceptat un job si sunt cam ocupata.
CAPRI-esti suparata pe noi?N-ai raspuns la intrebarea cu batista si de aceea m-am ingrijorat!Adica,la invitatie
Dar,probabil esti si tu obosita,of si acum iar probleme cu Ilincuta!
DMA,ESTRELLA-pai,cred ca puteti sa-i scrieti Tibericai ca vreti si voi costum,sa vi-l arate!
TIBERICA-uuuuuuuu,vor fetele sa vada costumasele!!!
MARINA-ce mamica frumoasa si gospodina!
ANAXENA-super salon!WOW!!!!!Mi-a placut la nebunie!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
AnnaBaby spune:
Am luat un suport pt cada pt Ioana, abia astept sa-l testez diseara...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
anaxena spune:
fetelor multzumesc de felicitari si de aprecieri 
eu,ca o mama denaturata ce sunt,am fost aseara in club,la cererea angajatilor drept cadou de Mos Nicolae...si sunt ranta..ma doare fiecare muschiuletz,ca de m-am crezut de 15 ani si m-am dansat pana la 5 dimineatza
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
flo1980 spune:
Hello si de la noi!
Suntem bine, merci.
Ana_a multam de site...Alex seamana cu amandoi si david cu 7% mai mult cu mine decat cu tati 
Mada super Mos ai avut!
Anna Baby sa folositi sanatoase achizitia!
Mitzi ma bucur ca sunteti mai bine. Bravo!
Si nu in ultimul rand ....
la mai multe lunitza pepenashilor nascuti in zi de 7!
noi
un fulguletz
un pepenash
flo1980 spune:
wow cuscra!!! Sa-ti fie de bine dantzuiala!
Acu' suporta consecintele
![]()
noi
un fulguletz
un pepenash
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flo1980 wow cuscra!!! Sa-ti fie de bine dantzuiala! Acu' suporta consecintele noi un fulguletz un pepenash |
dar ce le mai suport!!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ankalaura spune:
Gata domnule ne-am linistit! Se rostogoleste Erika mea si de pe burta pe spate si invers! Ufff...
Acuma, saraca avea dreptate, daca eu o tin numai in bouncer cum naiba sa se rostogoleasca... daca n-are conditii....
Asa ca ieri si azi am tinut-o mai mult pe salteluta si hop, a inceput! ![]()
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura Gata domnule ne-am linistit! Se rostogoleste Erika mea si de pe burta pe spate si invers! Ufff... Acuma, saraca avea dreptate, daca eu o tin numai in bouncer cum naiba sa se rostogoleasca... daca n-are conditii.... Asa ca ieri si azi am tinut-o mai mult pe salteluta si hop, a inceput! |
idem si la noi....daca nu are conditii...cum sa se intoarca?
Ana - mami de
Stefan si
Matei Ne jucam
maitreyi spune:
buna seara de la iasi 
noi suntem la fel de grasi, frumosi si destepti cum ne stiti da' cu nitel mai putin timp liber ca am un partial vineri. asa ca pupam nasucurile de pepenasi si pe mamicile lor si ne citim wk viitor 
sanatate tuturor!
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008