Pepenasi de iulie-august 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 18
mcoca spune:
narci
.
Oaka, nu, nu ne-au recomandat nici o marca. Ei zic ca borcanel=controlat. Eu prefer insa sa iau bio, desi oferta e mai mica ca la alea nebio.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
bujo spune:
Michellab crek te referi la granule de polistiren. Am io perna gravidei umpluta cu din alea si e ok daca nu intri in contact cu ele. Da cand a trebuit s-o reumplu ca se tasasera alea, m-am chinuit de numa ca se electrizau si zburau in toate partile. Si am scapat cateva in ligheanu cu apa pe care am aruncat-o in buda. Nu va zic ca 3 luni am avut in buda boabe de alea ca erau prea usoare sa se duca pe conducta

Ce-mi place la lista aia cu greutatea bbilor e ca e plina de roz![]()
bujo mami de Filip
bufi spune:
Mada nu stiu ce sa zic de bibe MAM, inca nu le-am folosit, nu am primit pachetul din germania.sper sa nu fie asa complicat...de asemenea vroiam sa te intreb de bibe de la Tommee Tippee...trb sa primesc si de-astea din UK
nu mai stiu cine intreba de cat costa bibe MAM - parca 2 bibe au fost 15 eur, nu mai stiu exact...ca sunt mai multe chestii in pachet
si eu folosesc de la Avent si Dr Brown's
multumim tuturor de urari.
ioana mea a facut azi 4 luni, aseara am plans, nu-mi vine sa cred ca au trecut lunile astea
la multi ani tuturor care se sarbatoresc azi
bufi
MissJJ spune:
Bujo ms.
Mai eu tot astept pozele sa le bag acolo.
Bufi na eu zic ce am citit despre ele ca si noi am facut studiu pietei pana sa ne hotaram la ceva si am luat avent dupa toate recomandarile oricum nici astea nu sunt perfecte dar sunt bune nu am avut pb mari cu ele fata le poate tine usor nici aici nu a fost o pb am avut si unul din ala cu gaura in mijloc sa il tina mai bine da e extrem de aiurea de curatat bine asa ca l-am pus la bin.
Tomme Tippee sunt faine acuma nu stiu sa iti zic cat de bune sunt prietena mea de aici le foloseste ea zice ca sunt bune mie mi se par cam mari partea de sus da imp e daca ii plac lui bebe a ei bea bine cu ele.
Marina am pus link-uri cu toate hai ca le mai pun odata:
www.onetruemedia.com/shared?p=78695434eabfa0beb85a33&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">fetele mele ca intrebi si de ele si www.onetruemedia.com/shared?p=784fc94cbba03c511361db&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">ala de craciun.
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marina_1609 estrella, calendare si tot felul de chestii personalizate poti sa faci aici, au preturi civilizate si calitate foarte buna. noi am facut anul trecut calendare si magnetei pentru frigider. doar ca sunt in usa... _ Marina de ANA SOFIA 05.08.08POZE Copil crescut din suc de morcovi |
Marina si cum l-ai primit? L-au trimis in RO?
noi
un fulguletz
un pepenash
dma2007 spune:
help
vreau s-o bag si eu pe Maria in cada
cum fac?
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
Caprioara spune:
Helou,
Am reusit sa va ajung din urma
.
Pup fetele
care au intrebat de noi si care mi-au raspuns la faza cu batista bebelusului. Am aspirat-o si azi fara tubuletul ala. Eu am modelul www.mydvd.ro/imagini/asp.jpg&imgrefurl=http://www.mydvd.ro/produse.html&usg=raam6aALgP7RV2JkhJzVnBxeCZk=&h=74&w=100&sz=28&hl=ro&start=16&um=1&tbnid=1znLaZm2lscSIM:&tbnh=61&tbnw=82&prev=/images%3Fq%3Daspirator%2Bnazal%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DN" target="_blank">asta de aici (trebuie sa intrati pe detalii sa vedeti din ce e format). Practic de furtun se atasa un tubulet de sticla cu o gaurica pe o margine (asta s-a spart), iar acest tubuletz era bagat in ceva de plastic; cevaul asta e compus din doo jumatati care intra una in alta, una comunica cu furtunul si una se subtiaza la varf si se baga in nasul copilului.
La multe lunite sarbatoritilor
:AMIRA, MAYA, NANCY, MENA, NICHOLAS, VICTOR, ALEXANDRU NICHOLAS, IOANA REBECA.
Fost azi la KIDEX: Un mare KK! Daca nu ajungeti, nu pierdeti nika. Si tot nu am rezolvat cu costumul de iepure
, ca mai mult de aia mersesem. Si eram asa de obosita, ca mi-am uitat si invitatia si telefonul acasa
. Asa ca nu m-am vazut nici cu Tiberica.
Revin.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dma2007 spune:
ma ajuta si pe mine careva? ideea e cum trebuie s-o tin?
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
dana81 spune:
DMA noi intram cu ea, mai des sotul care o tine si eu o spal si tot eu o iau in prosop, umplu cada pana sus, eu ii mai bag vata inmuiata in ulei de masline in urechi pt ca avem pb cu urechile daca ne intra apa...cam asta, tu defapt ce vrei sa stii?
O tii cum sta ea mai bine de sub brat, sau eu o mai tineam de sub barbie, cu grija sa nu-i intre apa in gurita...hai curaj ca e simplu...
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
MissJJ spune:
Dma pai pui apa mai multa in cada o bagi in cada si ii pui mana ta sub gatutzul ei si pana la umar a o prinzi bine si iti desfaci inainte alea de spalat sa le ai la indemana si o tii asa si o lasi in apa ca restul corpului e sustinut oricum de apa. Sper ca ai inteles ce explic eu.
Apoi dupa ce o speli pe fatza o intorci frumso pe burta si tot asa tii mana sub gatutz sa nu ii intre capul in apa sa se sperie sau ceva si gata.
sa ne spui cum a fost.
Am pus link-ul de la filmul cu pepenasii pe prima pagina va astept cu poze sa punem acolo.