Pepenasi de iulie-august 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DMA first rule: don't panic!
fii relaxata. Fa cum zice MADA. si io la fel fac. Umplu cada, il bag treptat sa nu se sperie, cu amndoua mainile, apoi il sustin cu o mana de gatutz si il las sa pluteacsa. fara miscari bruste sau ceva ce ar putea sa il sperie. pentru inceput poti pune mai putina apa, sa se sprijine cu funduletzul de fundul cazii, daca ti-e mai teama. si dupa ce se obisnuieste...il lasi sa pluteasca in mai multa apa. Apa oprita inainte sa il bagi.
Io am filmuletz da nu stiu unde sa il pun ca sa iti arat.succes!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Flo raportez si eu una bucata Ion Ion de la tine.
Dana eu ii pun 3 masuri de cereale in 150 ml lapte.Am crezut ca va dormi noaptea fara sa se mai trezeasca de la cereale dar m-am inselat.Nu am observat nici o schimbare.Ii dau energie cerealele.
Carmenela ma bucur ca ai revenit printre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Pupam si noi fetele si pepenasii. Toma pare mai bine, sa bat in lemn. Sper din tot sufletul sa nu mai fac o noapte alba ca nu mai pot. Cam de duminica noaptea tot pazesc si legan ba la Davidu ba la Tomulete. Acum doarme. Ma pregatesc sa spal piticii mari. Referitor la borcanase, eu le-am dat doar daca aveau scaune diareice si nu aveam mancare de regim pregatita (luam cu pui si morcov) sau in caz de calatorie mai lunga. In afara de aste cazuri am incercat sa nu le dau din simplul motiv ca am vazut multe mamici care au inceput cu borcanase si nu au mai reusit asa usor sa ii bage pe papica de casa. Mie una imi place gustul si lui tati. Blender am unul de la zepte... si inca nu stiu cum face piure de fructe ca nu am facut decat legume crude si piure de cartoafe.
Va urez sara buna, va pupa mama

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

am vazut, fata, nu tipa...moni or zic...am vazut acu...cat e de frumoooos motanuuuuuu...

irda, puiule, cat de mult seamana antonia cu tineeeeeeeeee

si vazut si minune de copil de laremi.un frumos si un special

bujo si diarux, feciorii vostri sunt ATAT de frumosi...minunati...de zici ca-s fetite

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

sa incep un Mada de angletera pe care o pup tare si cu foc, ca nu am mai pupat-o de mult. Na!
Estrella mercic de intentie.. Tecky...nu va obisnuiti cu mine, ca acu' dispar, ca sa imi duceti doru'.... cercelul este scump si valoros...asa ca trebuie aratat rar...
Raportam neste poze noi pe picasa...cu bulane cu tot.
Va pup pe toate.

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

azi am facut si eu deschiderea la noul salon
poze www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">aici

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

dma si eu fac la fel cum ti-a explicat mada. Bag bratul meu dedesubt sa-i fie ceafa sprijinita de el in asa fel incat capusorul sa stea ridicat si corpul pluteste.O spa cu cealalta mana.E dificil poate la inceput da te obisnuiesti repede.Eu o mai bag si asa in cada fara suportul ala si parca se simte mut mai bine ca poate sa se agite ea in voie.Pup si sa ne spui cum a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ano, de mare angajament salonul.Si tu arati intr-un mare fel!!!!!!

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna seara drage fete,

Am pus si eu fata la nani si am intrat sa vad ce mai spuneti...

ANAXENA...super tare salonul...imi place foarte mult.Si m-am mai uitat inca o data la pozele tale de la nunta si botez. Sunt intr-adevar DEOSEBITE...Foarte frumoase si foarte originale.

DMA...eu inca nu o spal pe Irina in cada mare...Sincer mi-a fost frica ..asa ca nu stiu ce sfaturi sa iti dau.

CAPRIOARA...am vazut cate ceva la tv de la kidex...era destul de aglomerat pe acolo....imi pare rau ca nu ai gasit costm de iepuras.

MITZI...esti chiar mama de trei muschetari. Ma gandesc cum te descurci cu 3 ,ca irina mea uneori scoate untul din mine si e una singura...

DIARUX,MADA,CARMENELA..

MADA...am vazut filmuletl cu fetele...ce se distreaza AMI...
ANKA...am facut ciperci umplute la steaamer...sunt dementiale
Merci de pont. Eu tot caut retete sa il utilizez des.

FLO...si tu mai mergi inca la kineto?? si noi...incepem iar din 8 dec. Dar de ce mergi la privat? cu o trimitere de la medicul de familie poti merge la Budimex si e gratuit...credca ti-am mai spus...nu mai stiu exact...Acum depinde,poate iti este si mai aproape acolo. ce e drept eu stau in berceni si merg pe jos la Budimex.

va pup
Bobitamica-mami de Suri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

uraaaaaaaaaaaa
reusit bagat fata la plutit, ii place mai mult pe burta
a obosit draguta ca deh e greu cu burtica mare...
cred ca i-a placut
sarumana din suflet pt sfaturi, va pup

ps: n-o mai duc la cursuri deocamdata ca ma descurc eu cu ea in cada
urrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ana belea salonullllllllll
felicitari si la cat mai multi clienti
poate candva cand o sa am mai mult timp te vizitez

M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput