Pepenasi de iulie-august 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 20
Marina_1609 spune:
mada, dulci fete mai ai! si filmul de crciun e fain, sper sa fac si eu poze de sarbatori...
ana, frumos salonul! bafta!
flo, prin posta am primit calendarele
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
ankalaura spune:
ANOOO - nu deschizi unu si in Bucuresti??? Moama ce fain, ce mi-a placut instalatiunea aia cu spoturi din tavan si mobilierul si tava aia cu fel de fel de farduri si oje si ce mai... de=men=ti=al!!!
BOBITA - ai vazut ce faine ciupercile? Nu mai cauta retete (desi exista
) tot ce vrei sa faci la el are o reteta simpla - arunci totul in steamer si gata papa bun! Mie imi place in mod DEOSEBIT carnea de miel la steamer. Aaa si inca ceva... eu nu folosesc deloc arome de-astea, vegeta sau alte balareli cu gust. Folosesc insa condimente diverse, dupa caz - rozmarin, oregano, busuioc....
DMA - nu am avut azi timp - maine promit sa compun PM
Felicitari pentru balaceala!
Am am rezolvat a doua tura de medical. Am rasuflat usurata. Maine sper sa ajung la dr de familie sa il vizez, iar luni sa pregatesc toate actele pentru serviciu, si de la ei sa iau ce imi trebuie pentru dosar. Ma grabesc putin ca duamna sefa aia draguta a mea se cara de marti, si se mai intoarce in ianuarie. N-am chef sa ma tina in loc pentru o semnatura...
Erika e chiar bine. I-am dat de aseara Panadol si Eurespal, dar numai cate doua doze pe zi, nu trei. Am aspirat de doua ori azi cu batista.
Una peste alta, ma declar multumita...
Eliza e si ea ok. Ei ii dau Nurofen si Eurespal.
Sper ca in doua zile max sa fim ca noi. Antibioticul e bine pus in dulap.
Gluma zilei:
Eliza - mama, de ce fura hotii?
Je - pentru ca sunt lenesi si nu vor sa munceasca. Asa ca fura
Eliza - si sunt bogati?
Je - nu ajung bogati pentru ca ajung la puscarie
Eliza - si mor?
Je - nu cred ca mor, de ce sa moara?
Eliza - pai nu ii impusca la puscarie?
moni_or spune:
Cum adica? Ion ion e de la Flo??? Pai bine mai Flo, noi ne conversam, ma lasi sa-mi fac sperante la avere si nu-mi zici nimic? Vrei sa-mi inscenezi ceva cum i-au inscenat lui Traistariu? 
AM PUS POZE NOI PE PICASA.
Si am vazut asa: o ALLEGRA cu niste falcute si bulanashe duuulci si niste shoshonei secsi de tot, un MATEI de ana_a grasunel si parca bronzat si o MIRUNA de Dia draguta foc cum sta cu Garfield langa ea 
ANAXENA, arata f. fain salonul, sa-ti aduca bani multi si putine (sau deloc) batai de cap!
Monica, mami de
Luca 17.07.2008