Pepenasi de iulie-august 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 17
MissJJ spune:
Bufi din cate stiu astea de la Mam au valva aia si se asambleaza cam greu m,ulta lume aici la reviews la marca asta de asta se plang ca se asambleaza greu si uneori nu le nimeresti pozitia si de aia primesc puncte mai putine decat alte bibe.
Da si eu l-am primti pe ion-ion.
Narcisa 

Laptele pt noapte abia e apraut toate firmele au scos e de la 6 luni in plus am zis sa-l testam si noi de la firma noastra sa vedem cum e.
Carmenela uff sper dint ot sufletul sa rezolvati si sa fie totul bine. Multi pupici.
Revin cas pe fuga.
Marina_1609 spune:
flo, atunci cand a apasat david s-a trimis la toti lista cu toti prietenii tai si s-au bulversat toti![]()
tot atunci parca te intrebam de un id care ai zis ca e ana_a, pe ea am vrut sa o accept dar ea nu m-a lasat... probabil nu stia cine sunt...
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
ladymina77 spune:
Oare ce se intampla la mesajul cu nr 500?
IA sa vedem.
Pana una alta,pozele sunt bestiale,adica pepenasii.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
estrella80 spune:
Hello!!!

La multe lunite si multi ani bebeilor nascuti azi!!
Sun imi pare rau dar nu am chitanta nici de la infarix nici de la rotarix, ca noua ni le aduce pediatra si nu ne da chitanta.
Boti interesanta schema de diversificare! Eu am sesizat ca daca maresc cantitatea de suc de mere si pun mai putin suc de morcov nu prea vrea sa il bea.... ce am mai sesizat??!! De cand am inceput sa ii dau sucurile se trezeste plangand si face nazuri la masa de dupa suc destul de rau. Cred ca fie o baloneaza fie o doare burtica. Moti pt care ma bate si pe mine gandul sa il diluez, poate asa il accepta mai bine... si in cateva zile sa trec la piure. Noi avem deja 6 zile de cand suc, doar de morcov si de mar. Voi mai introduce para si piersica si trec la piure. Nu voi insista foarte mult pe suc. Feeling-ul imi spune ca de la suc o doare burtica.
Carmanela imi pare rau dar nu te pot ajuta. Ori nu mai tin minte ori eu nu am citit.Poate stiu alte fete sa iti raspunda.
Tetine ingalbenite- si mie s-a intamplat de la morcov. Dar am afectat doua tetine, una pt suc alta pt supa si le folosesc doar pe ele. Alt biberon nu am cumparat, pt ca am deja 6 biberoane iar Maya nu mananca decat din tetinele astea. S-a obisnuit cu formatul lor.. degeaba i-am luat eu de la Nuk, Primii pasi, Chicco etc. Le tin de bibelou. Doar Avent vrea!!!Asa ca ne adaptam cerintelor!!
Am cumparat si noi blender de la PhILIPS... e OK, insa cantitatea de fructe sau legume trebuie sa fie cat de cat ok ca altfel nu blenduieste bine, raman bucatele un pic mai mari. Daca bagi de exemplu un mar il face super bine, dar daca bagi cateva rondele de morcov fiert nu prea.
Anilansa eu i-am facut prima oarra supa astfel: morcov, radacina de patrunjel, telina si pastarnac. Morcovul ocupa cea mai mare proportie, le-am taiat rondele, le-am pus in oala si am acoperit cu inca 2/3 apa. Am lasat la fiert cam 1h 1j jumate.... de fapt pana e fiert cum trebuie morcovul si gata. Ulterior se introduc cartoful, dovlecelul, o ceapa mica, ardei si pulpa de rosie. Unii mai zic ca si cativa ml de ulei de masline extravirgin.
Mai lasati-i incolo de nitriti!!!! Desi e logic ce spune si Mcoca!!!
Dana81 si noi avem aceeasi problema ca tine dar la pranz, pt ca Maya bea sucul undeva la ora 10 dimineata si cand vine ora mesei de pranz la 12, urla ca din gura de sarpe. Eu voi incerca sa i-l diluez si sa ii pun mai mult morcov. Sa vedem daca merge asa.
Cereale de la Nestle- burtica sanatoasa din orez cu morcov mancam si noi la masa de dimineata, da rnu se da in vant dupa ele. La masa de seara noi mancam cereale cu orez si mere. Alea par mai ok.
Revenim!!!
Cum fac sa vad si eu costumlee de la tiberica?
Sun, tu ai spus ca pe laredoute gasesc costum de mos... am cautat dar nu gasesc!!
Voi faceti undeva calendarele cu piticii sau le faceti voi singurele acasa???As vrea sa fac si eu pt cadouri de craciun?
Lapte de noapte se gaseste si la noi in Sensi Blu, am vazut eu!!

Marina_1609 spune:
estrella, calendare si tot felul de chestii personalizate poti sa faci aici, au preturi civilizate si calitate foarte buna. noi am facut anul trecut calendare si magnetei pentru frigider. doar ca sunt in usa...
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Marina_1609 spune:
si filmul facut dde mada unde il vad???
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
diarux spune:
hop si io cu Ion Ion...deci ..nu e nicio sfaraiala pana la urma?????mai...si io avam ceva dubii...Da io cred ca Flo e individioasa si nu ne da si nou Id ul cu little Tziri...saii ramana numai ei averea...ntz ntz ntz...
MONI_OR, da am cam zapacit-o pe biata Flori cu scrierile fantomatice din tabel. eram pusa pe shotii...
mai sa stiti ca citesc tot, ma distrez catodata ca aveti niste faze pe aici..ca aia (faza) cu pampersu in frigider
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
estrella80 spune:
Marina pai daca sunt in USA dureaza cam mult pana fac comanda si o livreaza. Speram sa aveti vreo adresa de aici din Romania. Mersi!!

bujo spune:
Am uitat sa-i multumesc lu' Mada pentru initiativa cu filmuletu. Esti o comoara la casa omului madam. Abia astept sa facem si noi niste poze craciunesti sa ne bagi si pe noi la inventar.
Si lu Vicky ii multumesc pentru ideea cu centralizarea datelor, deja m-am bagat in seama![]()
bujo mami de Filip
michellab spune:
Buna fetelor
Am intrat sa-mi dau si eu cu parerea despre subiectele zilei![]()
sucul de fructe stiu ca se combina cu apa pt ca altfel creste acidul gastric si are probleme cu stomacelul (a patit-o a mea draga verisoara cu Seb al ei).
perna pt baita bebeilor e un mare kkt.Am cumparat eu Raisei ca am zis sa o mai schimb din suportul ala de care vb Marina si e umpluta cu... nu stiu cum ii spune, chestii de alea mici albe, rotunde ce se lipesc de toate cele, de la polietilena (am zis bine?) faramitata.Si cand am bagat-o in apa au inceput nene sa iasa niste treburi de alea de avea Raisa prin toate partile bagate asa ca in secunda 1 am aruncat-o la gunoi.
O seara buna all