Pepenasi de iulie-august 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Poate va haituieste Tiriac al mic mai fetelor mai

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

La multi ani bebelusilor nascuti in zi de 4, multi pupici, sa creasca mari si frumosi!!!!
Eu nebuna ma laudam ieri cat a mancat fiie-mea asa din prima si ce credeti...cine a urlat toata noaptea? ca o durea burtica...citeam aci ca sucul tb diluat, bine de stiut dupa ce am bagat in copil in nestire...
Eu nu-s cu borcanelele decat in deplasare, dar mai vedem noi cum vom sta cu timpul si cu gusturile
TECKY ce cantitate de Nestle orez ii dai Ralucai?Si la ce ora?Ai observat vreo schimbare la "burtica"?
Maine am sa incerc sa combin marul cu morcovul pt suc si peste vreo 2-3 sapt bagam si pireurile, pana atunci mai invatz de la voi
Azi mi-a venit CM oficial...cu dureri de burta si nerviiiii...
Si am avut si musafiri, un bebe mai mare decat Clara cu 2 ore, ne-am cunoscut la maternitate...am sa pun poze cum fiica-mea ii musca degetele si vroia sa-il calareasca, si el cuminte rau...
Fug la ciorbita mea..
CUM SE FACEAU SNITELELE ALEA TURNATE? MAI STIE CINEVA?

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Vicky, pai noi asa, la masa de seara 180 ml laptic formula.Si de ieri am inceput diversificarea cu cereale de proteine de soia antialergenice.Nu ca am avea vreo problema...Intentionez sa o tin asa pana pe la mijlocul lunii alternativ soia cu orez dupa care incepem cu dovlecel pireu, cartof dulce etc

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Danuta, hotarata fiica-ta!!!

Am vazut superbitate de videoclip facut de Mada pentru pepenasi craciunei...Mai ce copii avem, unul si unul!!!!!!!!!Pai sa nu-i multumim lui Dumnezeu in fiecare minutel pentru ei???Ba sa-i multumim

Mergi la inceput

Madut, chiar daca am zis ca NU MAI VORBESC CU TINE, iti multumesc tare tare tare...Si pentru clip, si pentru ca te obosesti pentru noi si pentru ca esti o scumpa...Cum ii multumesc din sulet si la Vicky, si la Diana Mi, si la Biri, si la Mada de Dublin, si la Diarux...Si la toate fetele care ne ajuta pe aici...

Moni-or, ai pus album la pepenasi sau inca nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ma pufneste si rasul....

Ion Ion e cineva din lista mea....vroiam sa dau un mesaj la toata lista de prieteni si eram cu David in brate, si el cu ambele maini zdrang-bang pe tastatura si nu's pe unde si ce s-a deschis ca m-au invadat cativa prieteni m-am scuzat si gata, am crezut ca e ok, da ete ce varza se facu'

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

BUJO, sa stii ca si mie mi-a zis maica0mea ca cum o sa iasa gogosile fara drojdie? ei ia sa ii demonstrez eu zilele urmatoare ca iese

NARCI, eu am zis ca poate o fi tiriac junior... ia sa-l accept eu, poate trag niste bani de pe spinarea lui fara prea multe obligatii
Si DAAA, am pus poze la pepenasi, cum ai putut sa nu observi asa o frumusete de baiat?

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Moni-or

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Sursula de ce sunt incomode bibe MAM?

bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Am venit fuga-fuguta ca cika e rost de bani aici de la ion ion.Asa ca intind manuta.

Mada,aste sunt si aici,firma e aceeasi,poate incerc si alt fel ca astea nu-mi plac de loc.

Am luat azi o cutie de burtica sanatoasa si noi.A mancat dar nu a fost super incantata.E drept ca i-am preparat-o cu ceai,zice ca trebuie cu lapte dar pana ma mulg manual moare de foame.Pompa am dat-o.Are ceva daca le fac in continuare cu ceai?Trebuie sa caut altele care se prepara cu apa.

Fug la admirat poze pana doarme vreo 20 de min.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput