Pepenasi de iulie-august 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

mcoca pai ... datele pt tabel... Darius e hranit cu formula - "millumil 1" si dimineata intre mese suc de morcov ... 50-75 ml si iam dat si bananutza 2 zile.
vroiam sa ii bag si cereale, dar mai stam un pic, saptamana viitoare trecem la supita ... o reteta va rog

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

si eu am refuzat pe cineva Ion Ion....daca se stie cineva...ziceti. Eu am refuzat si am intrebat cine e...Nu am mai primit raspuns.
Moni_or...estem neshte colacei secsi la bulanashe...de care estem foarte mandre sa ii prezentam...dar nu se mai facura pozii, ca ne vede flacaii si ne place....si noi estem date lu jineremiu, Andrei de sormia....'ntelegi 'mneata? E complicatii grele aicilea....
Pup u.

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

nitriti : asa este, nu putem sa ii ferim pe copii toata viata, dar este important sa-i ferim cat de mult putem. Nitritii in cantitate mare sunt foarte daunatori la bble mic : pe scurt impiedica oxigenarea normala a organismului(e o susta cu hemoglobina, si cu boala copilului albastru (cianoza infantila)) dar nu stiu sa explic exact). De aceea in Franta nu se recomnada sa ii dai legume/fructe necontrolate pana la 1 an.

Anilansa, trebuie sa-mi spui greutatea si cm lui Darius de la nastere pana in prezent, pe luni, si cum a mancat.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Buna dragi mamicute,
multa sanatate si multe, multe lunite pepenasilor dragutei si frumusei.

este de prisos sa ma mai scuz ca iar nu am mai aparut deloc dar sincer nu mai am cand. Nu stiu cum sa impart mai bine timpul intre cei doi pitici, spalat, calcat, curat, plimbari, fel si fel de programari. Si asta in conditiile in care o am si pe mama la mine si ma ajuta cat se poate de mult...insa cat este ziulica de lunga nu prea stam niciuna dintre noi.

Este adevarat ca am mai avut mult de munca si cu definitivarea unor formalitati: luni vom merge la notar sa semnam pentru cumpararea unui apartament. Este spatios, bine ipartit, arata foarte bine. Vom pierde insa privelistea, de unde stam acum vedem Alpii in toata splendoarea lor. Asa ca din feb ne vom muta si noi la casa noastra. Bine va fi partial a noastra, pana o vom termina de achitat va fi si-a bancii 10 ani dar tot a noastra va fi Am primit o surpriza neasteptata din partea socrilor si iata ca reusim sa avem "casuta" noastra.

LUca si Robert sunt bine sanatosi, se iubesc. Robert il distreaza pe Luca si rade de-l vine sa-l papi. Luca este un mic Piedone, tinde spre 10 kg. Cu toate astea este foarte mobil, se intoarce de pe burta pe spate si invers, pedaleaza nevoie mare. De ieri a inceput sa pape si morcovel cu cartofel (normal ar fi numai unul dar se cam constipa asa ca am ales si cartof).

Sambata mergem la niste prieteni ai unor prieteni si va veni Mos Nicolae la copilasi. Vom merge numai cu Robert dar abia astept sa vedem cum reactioneaza. In ultimele zile l-am pus si pe Luca in fundulet cate putin si asa-i place. Este asa o veselie in casa cu amandoi copilasii, ma topesc dupa ei.

Va pupic ca am de citit ceva si i-am promis sotului c-o fac azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

oops, vad ca ion ion devine vedeta. si eu am refuzat, nu mi-a zis cine e...

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mda, vedeta right
Eu nici nu mai intreb... Dau reject si ignore. O tot patesc de la o vreme... Cica sunt schimburi de lista... Ce tampenie! ma gndesc sa imi schimb ID-ul... Am mai patit-o cu unul o data... Care tot insista sa vorbim... ca mi-ar fi gasit ID-ul pe un site cu intalneli pana la urma am elucidat ca era un ID oarecum asemanator
Dar cum se face ca ID_ul asta ion ion a aparut azi la noi toate???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Heheheeee Ion ion -u vostru e nimic, sa va spun eu. Al meu sotz primeste un tel de la unu, ca vrea sa vorbeasca cu Victoria, ca bla, bla, ca i-am DAT EU numarul si bla, bla. Il trimite repede pe ala la plimbare (care a sunat in vre-o 2 seri) si se tot intreba de unde ce si cum. Nu am gasit decat 2 explicatii : ori cineva a facut o gluma proasta, ori ala a luat nr de la vre-o lista din aia de cacao, ca eu cand fac comenzi pe net dau numarul sotumui, ca pe al meu nu il cunosc pe dinafara :).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salutare

eu fac strudel cu branza dulce si am cumparat aluat frantzusesc

Moni, un praf de sare se pune in orice, stii tu ca sarea in bucate

Mcoca, voua v-a recomandat un tip anume de borcanele ca io tin la nitritii altora si as vrea sa ii ocolosc..

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Saliu gagix. Mai, si crek fac dupa cum imi dicteaza instinctu. Borcanele nu crek ca o sa-i dau, cel putin nu NUMAI borcanele. In primul rand pentru ca nu ne permitem si apoi nu vreau sa risc sa nu mai pape altceva.
Anna iti spun io de ce nu se strica astea bio. Ne-a spus la cursu de mamici de produsele astea. Pe langa faptul ca sunt cultivate pe terenuri bio fara ingrasaminte, sunt preparate in spatii sterile si in lipsa de bacterii n-au cum se altera. Clar dupa ce desfaci borcanelu se strica daca stau la frigider mai mult.
Cu diversificarea n-am inceput inca. Bine, in afara de zilele alea in care i-am dat cate un pic de suc ca sa testez ce-i place si cand am incercat sa-i dau suc de para pt kk. Cu laptele stau mai mult decat bine, mai si mulg cateodata dupa ce papa ca ma dor tzitzili.
Baaai gagici am facut si io gogosile alea cu iaurt, yaaaaaami. Chiar ma contraziceam cu mama ca ea zicea ca nu sunt gogosi fara aluat crescut. Nah ca ii arat ca sunt.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

MONI_OR merci.

Victor(truli), Alexandru (fiquelle), Ioana (bufi), Raluca (Tecky), Amira, Nancy, Mena, Nicholas (morcoveatza) la multe lunite dragilor..

Sucul noi il bem cu lingurita. Iar mai nou ii pun 50 ml suc de morcov, mar ras c-am jumatate sau chiar mai mult si storc putina portocala sau mandarina. Ne place

Pentru calendare puteti sa folositi corel paint. Il descarcati gratuit de pe net.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput