Pepenasi de iulie-august 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am vazut poze frumoase cu pepenasii de:andrey,SUN,Anna,Mada,Kimmy.
Boti serviciu usor.Cred ca iti va fi foarte dor de Nancy.
SUN cand ai timp sa gatesti atatea bunatati de sarbatori?Eu astept de la mama si de la soacra,fac cozonaci doar atat.
Flo super ideea,mersi mult.Vorbim intr-o zi,o iau pe Ralu la subrat si vin pana la voi sa ne pozam ca stiu ca tie iti este mai greu sa vii cu baietii.
Anna nasol cu somnul,am si eu zile cand ma simt terminata din cauza orelor pierdute de somn.
Mada ce mi-a placut filmuletul in care Ami rade si Ari se joaca cu ea.Happy family!
Kimmy ca tot ai scris ca nu vb cu soacra ma cam bate gandul sa nu mai vb nici eu cu ea dupa sarbatori ca degeaba vorbesc ca ea o tine tot pe a ei.
Violeta ce chestie nasoala.Sa ne scrii daca se rezolva.
Eu am robot de la Zepter si folosesc blenderul cand pasez papa.
Fug la gatit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Irda ce frumoase fete ai.Antonia este o scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

CRISTINA, nu am reusit sa descarc inca pozele noi, si nici nu stiu sa le fac resize.Cred ca o sa le repun la semnatura
OANASM, si tu pierdusi mesajul?O fi ceva in aer
IRDA,TEKY da e de rasu plansu. Nu e o suma foarte mare de bani dar de ce sa ma las pacalita, nu?
SUN, moooamaaa ce de bunatati faci. Eu sper sa vina mama de sarbatori ca sa pot face si eu cate ceva. Bradutul si noi il facem tot rosu cu auriu A si cum is visinile alea betive?
DANA, bafta cu diversificarea
MADA, foarte frumoase filmuletele

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

KIMMY, nasol tare cu soacrele astea, nici a mea nu-i soi, da am noroc ca e departe si ne vedem din an in paste
LADYMINA, si noi avem artificial din exact acelasi motiv. Si imiplace ca se impodobeste mai bine .E mai simetric
ANABABY, eu asa greu adorm de cand ma stiu, ma foiesc vreo ora pina reusesc sa adorm, si cred ca fii-mea seamana cu mineNu putea sa semene cu tati, ca el doarme in orice pozitie
DIANYRA, si noi avem 3 luni si suntem exact in aceeasi situatie. Io zic ca sigur e puseu ca de-acuma prea e de tot
MICHELLAB ,uff ce nashpa situatie, poate o sa se acomodeze pina la urma

Mergi la inceput

ANKALAURA, cate un pupic pentru mucioase
FLO,si mie imi cade parul , da rau de tot nu asa. In curand cred ca o sa raman cheala
MADA, super ideea, noi inca suntem in cautare de costum.Daca nu gasim ii iau o rochita rosie si ii pun fesulet de mos
mai e nevoie sa-ti spun ca ma uimesti? Cat de organizata poti fi si ce idei ai
CAMY
BOTI . hai fii curajoasa, lasa butoiul ala in pace ca nu mai ai loc in el. E coada la el.
MONI OR , la mine s-a intamplat exact la fel dupa vaccinul de 2 luni.Initial am zis ca-i de la vaccin , da acu cred ca suntem la puseu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helou,

Vazut muuulte poze frumoase cu pepenashi si pepenashe , tot ce s-a pus nou in ultima saptamana. Nu mai nominalizez, de frica sa nu uit pe cineva . Avem niste cupii senzationali !

Eu sunt foarte obosita si nu reusesc sa ma organizez deloc, parca nu mai am timp de nimic . Fata e mai bine, febra nu am mai facut, doar aspiram la muci. Insa se trezeste des si m-a terminat...

Marina, acu sun sa vad de costum. Scriu ce am facut mai incolo.
Edit: nu am avut noroc, nu au masura buna .

La Kidex, joi, vine careva? Io mi-am propus sa ajung, acu sa vedem daca si reusesc.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Hai ca am pus monopol pe forum. Ma opresc deocamdata ca s-a trezit printesa. SCUze daca n-am nominalizat pe toata lumea, n-a fost cu intentie. Cate un pupic maare maaare ptr fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mai foloseste careva dintre voi MARSUPIU pe vremea asta? la mine ar fi singura scapare ca sa pot sa ies cu bebe afara in timpul zilei...dar parca nu-mi vine sa o bag acolo mai ales ca e s iinfofolita.... voi cum procedati?

Capri, la kidex te duci cu cupilul?

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

ooka multumesc
Tecky recomand calduros,sa stii ca e mult mult mai bine acuma.Mai ales daca zici ca degeaba ii explici ceva...asa a fost exact si situatia noastra.
Ile,da,intru mai putin,adica citesc,dar nu am avut vreme sa scriu.De vineri ne-am baricadat in casa,si ne-am dargalit pana ne-am plictisit,si apoi am luat-o de la capat .Eu zic ca e ok daca intru asa,mai rarutz,ca-i mai dragutz. ca ai observat

Am admirat si eu pozicile noi cu Thea dragalasa cu casti,Ioana in cuier,Antonia cu dargutele ei cututze,Mihaita scumpel,Sofi zambareata,Alexandra de Maitreyi cu caciula de craciunita,Andreea Maria cu tortul ei ,Miruna de Dia cu ochisorii ei hipnotizanti,Filip lungan frumusel foc,Ilinca fericita si ea craciunita, Amira pisicuta ccare e iubita mult de surioara.Sa va traiasca fetelor,sunt tare tare frumosi bebeii!

Cristina

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Helloo!!

Sa incepem cu inceputul..

Mada esti o dulce! Dulce foc!! Si atenta cat pentru toate la un loc!!! De la mine pt tine si multe multe !!

Simo77 bine ai venit in clubul nostru!!! Incerca sa scrii cat mai multe mesaje ca sa fii in timp cu noi!!

Vigantolul , nu mai stiu sa spun unde am gasit scris despre el, era in perioada in care eu cautam explicatii pe net referitoare la lipsa de pofta de mancare a MAyei!! Oricum era scris de o fata tot pe forum, poate chiar pe forumul asta si zicea ca doctorul pediatru i-a spus ca sunt trei caute pt care un copil nu ia in greutate!! Acum, stii vorba aia: cate bordeie atatea obiceiuri!!!

Sun dar faci la mancare nu jucarie!!!Nu te incurci!!
Eu voi fi in perioada sarbatorilor la parinti asa ca voi gati impreuna cu mama si cu bunica. Ma inspir de la voi1!!Sigur vom face cozonaci si ma bate gandul si o ciocolata de casa!! Sa vedem!! De mancare.... hmmm... nu sunt inca hotarata!!

Diversificarea - si eu am inceput tot intr-un moment in care Maya incepuse sa manance mai putin lapte. Acum ea nu mai bea mai mult de 500ml de lapte pe zi iar la astea am adaugat 60 ml suc de morcov si 40-50ml supa de legume strecurata. Chiar vroiam sa va intreb> la cate zile ati introdus voi o alta leguma in supa?
Peste vreo 2-3 saptamani cand sper sa ne fi obisnuit cu sucurile de fructe si cu supica cu morcov pasat vom trece si la piure. Eu nu insist foarte tare. Sunt multumita daca Maya la 5 luni bea sucurile de fructe si supa de legume. Pt noi inseamana foarte mult luand in considerare cat de capricioasa a fost si este ea la lapte.

Anilansa incearca sa ii dai sucul de mar amestecat cu cel de morcov. Se completeaza foarte bine unul pe celalalt.

Borcanase si eu sunt adepta lor. Mai ales in momentele cand pleci de acasa cu copilul, sau in zilele cand nu ai timp sau chef sa ii prepari... Iar daca copilul le mananca pe alea si ce ii faci tu nu mananca.... e bine sa apelezi la ele cu incredere!

Poze cu pepenashi vazut, placut si !! O sa incercam si noi zilele astea sa adaugam poze noi!!!

Anka de imunizare noua ne-a zis pediatra ca ii pot da Oscilococcinum un tub pe saptamana!!! Immunobaby e siropel? Cum i-l dai?

Brad vom imppodobi si noi in rosu si auriu!!!Noi nnu am mai cumparat nimic ca avem o groaza de decoratiuni si globulete!!

De unde cumparati voi costumas de mos pt cei mici?

Mai citesc si revin!!!

Mergi la inceput