Pepenasi de iulie-august 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Hellooo!
Fata mea super matzaita,eu mama nebuna o tot hatzaiam si o innebuneam cu fel si fel de bazaconii,si la un moment dat zic,stii ce,eu am treaba,si am pus-o in patut.Pe loc a tacut!Asa ca am terminat de facut carnaciorii cu cartofi rantaliti.Mai am de strans de prin bucatarie.
Am mai pus poze pe picasa,de fapt am mai pus si acu vreo saptamana dar nu a observat nimeni...
Soacra ma innebuneste ca vai prea repede ii cresc dintii.De fapt sotul mi-a spus ca eu nu vorbesc cu ea de o vreme....deloc!

Imi da pliiiiiz cineva reteta de ciorba radauteana?

La Multi Ani si din partea mea bebeiilor sarbatoriti zilele in care am lipsit.

Mada si mie mi se pare super ideea de a face ceva dragut pentru pepenasi,desi nu cred ca o sa am poze cu ea imbracata craciunita,dar vad eu cum incropesc ceva.

De mosu cred ca ii cumparam masa de papa.

Va pupicesc!

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

Dana ai PM;

Kimmy eu reteta de ciorba radauteana am luat-o de aici de pe site, dar am modificat-o putin in sensul ca nu pasez nimic doar tai morcov si ceva albitura si pui, in rest ca o supa obisnuita la care adaug usturoi, otzet si smantana dulce cu niste galbenush..

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Dupa ce am scris cel mai lung mesaj din viata mea mi s-a restartat calculatorul inainte sa dau send
Clar la minme saptamana asta a inceput cu stangul. Revin mai tarziu

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziua
o pt dupa amiaza ...
SUN mersi de raspuns, si eu am vb cu pediatra si mia zis ca nu are nik daca ii dau banana ... dar sa nu ii dau in cantitate mare ...am luat o hoatarare sa incep totusi cu supita de morcov ... ca am vazut ca sucul de morcov ii place fff mult.
la mar noi am renuntat .. nu ia placut si il varsa tot ... de sapt asta incep cu supita ... dar mai intai ma duc sa imi iau un mixter mic ... am robotul de bucatarie dar e mare si ocupa mult spatiu in bucatarie.

ma duc la harjoana ...
o zi buna va doresc

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Cristina, merci .

Borcanase, 100% de acord cu Sun. Alea bio, sunt bio de bio. Si cele ne-bio sunt controlate, si sunt mai bune decat legumele/fructele de pe piata, care nu ai cum sa stii ce si cum. Aici pana la un an se recomanda borcanasele (daca nu ai produse bio), deoarece cantitatea de nitriti e controlata.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Scriu pe bucatele sa fiu sigura ca nu mai pierd nimic.
Noi am fost la doctor, ne-am cantarit, avem 6150 gr si 59 cm, am luat 750 gr intr-o luna si doar un cm? Parca nu-mi vine sa cred eu aveam impresia ca s-a lungit mai mult mai ales ca nu-i mai vin hainutele. O fi gresit ea masuratoarea?
Ne-a dat trimitere la ortopedie ptr eco de sold, a spus ca are pliurile asimetrice. A scris pe trimitere displazie de bazin, eu sper ca se inseala mai ales ca diagnosticul asta il poate pune doar un ortoped nu?

Mergi la inceput

Acuma sa va povestesc de ce saptamana asta a inceput prost. Sotul meu ia lunar alimente din metro proportional cu nr de ore lucrate la serviciu. Ieri fiindca aveam o restanta din octombrie si tot era si el liber am zis sa ne ducem sa le luam. Hranim copilul, plecam noi cu chef de cumparaturi, si cand ajungem acolo ce sa vezi, ne spune ca le-am luat deja. Nu-mi vine sa cred ii explic femeii ca nu aveam cum sa le luam iar ea imi arata tabelul de pe octombrie cu seria de buletin si cu semnatura care era identica cu a sotului. Dupa juma de ora de parlamentari imi sare mustarul, mas simt jignita ca tot insinua ca ce garantie are ea ca nu le-am luat deja si cer sa vorbesc cu un director. Vine directorul ia problema in dinti si dupa inca juma de ora nu se rezolvase nimic. Acum a ramas sa scoata factura din arhiva, sa vada data si ora la care au fost luate si sa verifice camerele de luat vederi sa vada cine le-a luat. A ramas sa ma sune in seara asta sa-mi spune ce-au rezolvat.
Eu cred ca nu poate fi decat o masinatiune pe plan intern mai ales ca alimentele alea se dau pe baza cartii de identitate si a semnaturii.
Na ca m-am descarcat.
Inca nu am citit din urma, sa vad daca reusesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

mno..deci pierdui un ditamai mesaju'....nu reiau ca m-am ofticat rau..
strulu io de la helpnetu de la somesu am luat gel de ala..daca vrei ti-l dau pe al meu..e sigilat ..ca nu am apucat sa-l folosesc ca am trecut la mustela-stelatopia...la recomandarea dermatologului
atb naa..tarziu am vazut ca veniti in sm..poate ne intalneam...o convocam si pe strulu si pe ada..eeh..next time maybe
oki...see u later
apropos de borcanase...eu stiu ce hipp e bio, fara gluten, conservanti si alte chestii
cris nu are ochii verzi raul..sunt albastri...mai bat ei uneori in verde...depinde de lumina...si eu si tati avem ochi asa..verz-caprui, cu mame cu ochi verzi

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fete dragi!

La multi Ani, sarbatoritilor zilei!

Violeta....e de Doaamne fereste....uffff...sper sa rezolvati si sa nu se mai intample!
Felicitari pentru dimensiuni!

Tot ne intreba Cristina de ce nu mai pun poze cu bebe... am mai pus cateva acum.

Vazut Thea scumpa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

mi-am vazut si pepenasha preferata, pe langa a mea biansur, ce imi place poza antoniei cu tatal ei, ptiu, frumosi copii tuIrda

mami de Sofi

Mergi la inceput