Pepenasi de iulie-august 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Buna dimineata si de la noi!

Multumim fetelor care ne-ati admirat pozele.

MADA mi-a placut foarte mult ideea ta.

ILEANNA, eu nu prea am timp sa stau pe forum, mai ales de cateva zile Xenia e foarte agitata, mai ales dupa amiaza, cred ca o deranjeaza gingiile.

Am vazut poze cu Andrei care se lupta cu maimuta, Alexandra de maitreyi craciunitza, Andrei de diarux cu gene mari, Alexander a lui Ingri,Mihaitza al Cristinei26 frumosul mamei,dulcika Sofi de ooka, Mircea Victor de marimar, Miruna de dia-filipas mumoasa mamei, Victor de truli-luli, Victor de struluta ce atnt e, Clara Andreea de Dana81, Andrei - Rontzy, Anna Alicia- Sibylle, Ioana Maria in cuier, Thea de Sun floarea din cosul mamei deaia cu tastatura si casti nu comentez...e tare rau.

Apropo de gogosi, am incercat si eu reteta de la Sun, sunt foarte gustosi, numai ca eu cred ca trebuia sa pun 2 portii

BOTI si noi servim titzi doar noaptea o data, maxim de 2 ori (dar nu se omoara mancand) si ziua paote o data cand e de pe somn, dar tot asa putin. Noi deocamdata suntem pe sucuri si piure de mar.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

Eu imi savurz[citit] si ma uit pe poze cu pepenasi...

Ingry, superb orasul lui mos Craciun!! Arati tare bine pentru o praspata manica...

Ruxi, ce flacau mare ai !!! O sa franga inimile multor fete cu genele lui atat de luuungi!!...

Boti, !!! Ce sa iti urez?? Curaj mult si lasa butoiul in pace...

Moni_or, da, Luca seamana cu o papusa...Imi place ca deja i-a crescut perisorul...Ce prieten haios are!!! Si Mihaita tot un papitoi dintr-asta are si e innebunit dupa el.

Irda, de ce nu pui mai multe poze cu Daria si Tonia??!!!

Turtu, cand mai pui poze cu Mara???

Tiberica????

Carisma???

Denisa???

OOka, ce haioasa e Sofia!!! ce mutrisoare face ea...

Bobita, doar o poza cu Irinuca??? Mai vreau...

Ioana , mmm..ce tort buuun are Andrey acolo!!! Poza cu fularul pe cap e haioasa ...Si cu sepcalia lui tati !!

Anka, ce buze rozalii are Erika!!..

Magda???Madina??Lori???

Biri, cand ne mai incanti privirile cu Ana si Anthony??

revin...s-a trezit tzontzonel....

? Lori???Mada, super ideea!!! Mi-a placut tare mult montajul...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

La multe lunite Irina, Mircea si Alexandra!

Strulu noi avem gel din ala si e luat de la sensiblu. Se gaseste la multe sensi-uri, l-am vazut eu de n ori!

Par - da, cade ca nebunul dar sper sa mai raman cu 10% asa:)). Ca e si scurt, nu mai am ce sa tund si sa arat si omeneste.

Acomodare usoara pt Boti si Michella...uuuuuuf, ce greu trebuie sa fie! Va pup, mamici curajoase!

O mare imbratisare pt sufletul clubului, Mada. Super idee, ca intotdeauna! Dupa ce facem bradutul iti dam si poza...avem ceva de sarbatori dar vreau sa vad si cum ii sta in costum de mosh..neaga!:)

Biri hai bey nevi ca io te iubesc numai si numai pe tine, daaaa? Secsu-i secs, mai scapa omu'! Hai nu divortaaaaaa, pliiiiz

Diversificare - ehhh, mai avem nitel, in aprox. 3 sapt incepem! Huuuh. Mie nu-mi displac borcanelele deloc, pt ca alea care-s bio sunt chiar bio. (am facut multe sapaturi in domeniu)

Bradut si papica - pai anul asta cred ca-l facem (roshu cu auriu)de ziua Theei, ca sa ne bucuram nitel de el, avand in vedere ca pe 24 dimineata plecam si mai venim pe 28 seara tarziu. Iar mancarica voi face cand ne intoarcem: sarmalute,fripturica, cozonaci, salata boeuf, de vinete, ciuperci cu usturoi, oua umplute, chiftelute cu busuioc si parmezan, ficatei sotati cu ciuperci, placinta cu branza si iaurt, niste prajiturele, poate biscuitei de casa cu scortisoara si un tort cu frisca naturala, visine betzive, ciocolata si ananas. Ma mai gandesc.

Am vazut pozici noi si minunate: Mihaita cel mirat si zambitor si dulce, Luca cel frumos si cu niste plete de invidiat si cu prietenul lui hazliu, Ruxi cea mistoaca si fiul superb cu gene uluitoare, Sofi cu diferite mocute mirate si dulci, Deea la ziua ei, cu falcute atarnand si cu tortuletul, Miruna de Dia care are niste ochisori absolut minunati, Alexandra cu chipiu de mos si bradul din mall, Ioana agatata de nebuna de maica-sa:)(si eu va iubesc) in cuier...dulce foc si resemnata, Alexander in orasul lui Santa si mamica frumoasa tare, Claritta care e o comoara minunata, Xenia cu ochisorii migdalati! Superbi copii avem! Multumim si noi pentru aprecieri!

Blender - am primit unul vertical de la moulinex click & mix, ceva de genul. Piure-uri inca n-am facut dar gheatza mi-a spart-o frumos tare si carnita pt lasagna mi-a tocat-o la fel, foarte frumos. Asa ca sper sa fie la fel de bun si pt piureuri.

Scartz-scartz, ma lasa neuronul! Ahhh, vroiam sa-i spun Madalinei de Irlanda ca mie imi ajunge pauza ei si c-o vreau inapoi, pentru ca-mi lipseste tare de tot!

O zi frumoasa va doresc!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Ile cred ca ne-au trecut colicii dar tot mai tipa de-mi rupe timpanele cred ca acum ne ies dintii! misto, nu? din lac in put!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo77 spune:

Buna fetelor sunt mamica de Leuta nascuta la 29 iulie prin cezariana.Ne primiti si pe noi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo77 spune:

am vazut ca vb de blendere..am si eu unul de la moulinex dar inca nu am facut nimik pt Briana nu de alta dar dr zice ca i cam devreme pr piureuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Tocmai am reusit sa sterg mesajul ....

Deci, Mircea Victor , Irina Paula si Alexandra Valentina...la multe lunite puiutilor!!!

Vio, ca tot ai luat comp in dormitor si ai timp mai mult sa ne stresezi, de ce nu ne stresezi si cu niste poze noi cu Alexandra???!!!

Maitreyi, ce bine ii sta Alexandrei pe post de ajutor de Mos Craciun!!! Si eu care credeam ca deja ati facut pomul de iarna!..Bine ca m-am prins la timp, ca ma faceam de ras...

Michella, offf!!! M-a durut sufletul cand am citit ce ai scirs de Raisa. Cand ne mai pui poze???

Nici Ankuta , nici Mobrique, nici nici Anaco nu au mai pus poze noi de mult timp!!!

Minnnaaaaa!!! Doamne ce frumoasa e Deea!!! Sunt topita dupa ochisorii ei albastrii!! Si a inceput si perisoarul sa ii creasca...Hihiih..poze de intimidat Mihaita...Daca kl-ai fivazut cum se uita el, asa mirat la pozele cu Deea...tort..Sunteti o familie minunata!!!

Dana , ii sta tare bine Clarei in rochita roz!!!

Truli, imi place tare muuult costumul blanos si pufos a l lui Victor!! Ii vine tare bine...Si ce ochosori albastrii!!! Imi plac tare mult pozele in care Victot e in brate la strabunica.

Marimar, copiii tai sunt exceptionali, iar Mircea e cel mai cel!!!

Hehee,,,si Dia a pus poze noi cu Miruna...Mmmm, ce ochisori!!!Si cu prietenu Gardfield!!!

Sursu, . Sunteti muinunati toti 3!!

Monica, ce mai afce Maria???

Oana, Raul are ochisorii verzi???!!!

Gallyb, ce mare a crescut Xenia!!! Si ce bun a fost suculetul de morcovi...

Mona, pe toti 3!!!

Si Sara- Stefania e o scumpa asa costumata intr-unu.l din renii lui MOs Craciun!!!

Anna, ce i-ai facut Ioanei??!!!Ai agatat-o in cuier??? Ultima poza cu Ioana e superba!!!...

Scumpi???

Si Vio (Tm) a pus poze noi cu Mirunica...Ce scumpa e!! Si ce par roscat are!!! Sau mi se pare mie???

Iza, ce mai face Timeea??? Cred ca deja ii place la computer, nu???!!!

Oare Ella o fi ajuns in tara???

Sun, e minunata Thea!!! Ii sta taaaare bine cu ochelarii de soare si cu palarioara...si da, un cos tare frumos cu flori ai !!!

Mada, ce pisicuta roz simpatica ai tu!!!

Sibyyle, sper ca sunteti bine!!!

Ralu, asteptam poze cu bebelina Miruna..

Estrella, Dara, Jovanna... si astept poze noi cu bebelinele..

Capri, ai facut-o si ingeras pe Ilinca???!! II sta taaaare bine??!!! I-a trecut febra??

Gini, imi place cum arat Irinuca invelita in prosopelul mov!!

Didi, trebuia sa faci poze ieri la patinoar!!!

Vicky, Maya e o scumpa!!! e super poza cu Maya intre cele 2 sticle !!.. Seamana tare bine cu tati...

Gata, scriu deja de 1 ora la mesajul asta...Noi iesim la plimbare!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna!!!
Nu reusesc sa intru pe mail, ma ajuta cineva cu un PM, poate am uitat eu ceva...
Eu vreau sa incep de azi diversificarea, ma dispera copilul asta ca nu mai vrea nici lapte asa cum manca si noaptea ma foieste rau...sunt nedotmita, nervoasa si dornica sa gasesc cat mai multe informatii despre cea diversificare...
CRISTINA multumim pt aprecieri, pupici dulci

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Cristina

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Hmm liniste azi pe aici se pare.
Multumesc de aprecieri si am pus poze noi pe picasa, a vazut Cristina prima cu o pisica roz si surioara pisicii. Si www.onetruemedia.com/shared?p=78695434eabfa0beb85a33&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">aici am reusit si noi sa punem doua filmuletze, is unul dupa altul, o sa vedeti cum rade si ce a invatat ea mai nou sa faca.
Enjoy!
La noi e tare rece trebuia sa mergem la cantarit da e f frig si Ami a adormit asa ca ori mergem maine ori lasam pe sapt urm.
In rest nimic nou frig rece asteptam cu nerabdare sarbatorile.
Eu azi dupa amiaza merg iar la dentist vreau sa vad cat ma costa sa imi si curete dintii ca sa fie nice and clean daca tot a lucrat la ei si imi face radiografii la ceilalti dinti sa vedem daca le face ceva sau nu. Uff numai sa nu ma mai doara ca in rest i-oi face eu dupa placul meu cand om merge in ro.

Mergi la inceput