Pepenasi de iulie-august 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 11
ladymina77 spune:
Cam liniste azi pe aici.Trezirea la apel,unde sunteti?
De fapt la cat a fost de frumos afara era pacat sa stam in casa.
Iza,eu am vazut pozele cu pepenasa durdulie,pupicei.
Multumim fetelor care ne-au admirat pozele cu prajiturica.
Am iesit afara sa ne plimbam si sa i-au vigantol ca nu mai reusesc sa-i pun din sticluta veche,cand colo surprise,nu exista vigantol in depozite si drept urmare n-am luat.Sunt curioasa cand o sa gasim.
Ne auzim mai tarziu,merg sa pregatesc mamaliga cu lapte pe cand vine Bogda de la baschet.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simo77 Buna fetelor sunt mamica de Leuta nascuta la 29 iulie prin cezariana.Ne primiti si pe noi?? |
buna ... si Darius al meu e nascut in aceeasi zi
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
diarux spune:
Se aud pe-aicea soapte
ca SIMONA77
a venit aici la noi
cand distractia e-n toi!
Deci baga mesaje multe
si pana o sa te-asculte
fetele, sa mai incerci
si sa nu-ndraznesti sa pleci!!!!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
diarux spune:
FLO, GALLYB, CRIS 

Acu ma uit si io la poze. sunt superbe!!!!Pepenashi super frumosi!
acu vin si io cu o idee: sa facem un folder cu cele mai trasnite poze gen Thea la taste sau Ioana in cuier sau...nu stiu...Si astea sa ramana acolo si sa nu le stergem...zic si io...
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
vias spune:
Mada Matei...cred ca este Mada de Irlanda...iti multumesc mult de tot!
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
ileanna spune:
Anna si moni ufffff, imi pare taaaare rau pentru voi. Stiu ... ce greu e cand e greu 

michella iti tin pumnii cu cresa ... 

ankuta da, ai si tu acelasi noroc ca o colega de-a mea la care bb-lul a avut niste colici din alea de urla de la 10 seara la 6 dimineata. Asta pana la 4 luni ... shi la 4 luni fix au inceput dintii. A slabit fata aia 18 kg ... 
simo77 bine ai venit!!! 

Pai Kimmy anunta mama cand pui poze noi!!! Nu pe mine k io am declarat ca ametzesc intre bebei si nu ma uit pe picassa (noroc cu felicitarile Ariadnei ca am vazut si eu ce MI-NU-NA-TII de copiii avem). Dar altfel cred ca e greu sa se prinda cineva cand apar poze noi ...
Ufff, ce bine ca laudati borcanasele. Ca am niste emotii in a-i pregati eu hrana ... Ma refer la organizare si timing. Pai acu' daca ii e foame in 45 de sec is cu biba la nasul lui. Dar cu diversificarea ... n-as sti niciodata daca nu ma apuc prea devreme sau prea tarziu ... Parca as prefera sa incep sa dau eu cu stangu'n dreptu' in bucatarie atunci cand il pot intreba "ti-e foame?" si sa-mi dea un reper ceva 
vio ce kk cu Metro. Chiar sunt curioasa ce sa intamplat si sper sa le demonstrezi ca sunt magari pe fatza. Hai mah, chiar asa??? 
Mamaliga cu lapte?? Mmmm, vreau si eu sa fiu copil ... sa vin infrigurat de afara si sa am o mama ca mina sa ma astepte cu mamaligutza cu lapteeee .... si sa ma aliiiiint ... 
Mda, cam slaba activitatea pe aici.
bufi spune:
Fetelor in loc de Vigantol luati pentru bebei Pediavit D.
Eu ii dau Ioanei, este mai ok decat Vigantolul
pup fetele
bufi
ankalaura spune:
Estrella - Immunobaby este un siropel natural, iar pana la un an se dau 3-6 ml pe zi. Dr mi-a zis sa ii dau 3 ml dimineata si 3 ml seara, dar parca mi s-a parut cam mult, asa ca pentru moment ii dau doar 3 ml, cand apuc...
Simona - bun venit!
Fetele, ce s-o fi intamplat de a disparut Ileanna 83 (sau era 82?
)
MARINA - tie vroiam sa iti mai spun ca eu folosesc cu mare succes marsupiul pe timpul asta! Cand e mai cald afara o imbrac doar cu blugi care au o captuseala subtirica si ciorapei lungi pe dedesubt, dar o incalt cu niste cizmoace faine. Mai am o varianta, salopeta subtire de fis. Cu salopeta ma descurc mai usor la bagat si scos din marsupiu.
Cand e mai frig ii pun salopeta groasa de fis, dar in cazul asta iau marsupiul numai daca am un traseu complicat. Altfel prefer caruciorul.
Sunt mai telegrafica... Ieri am reusit sa termin de tradus foile matricole, azi m-am apucat de cartile de munca....
Si NU MAI AM nici o rufa de calcat ![]()
Nu e usor deloc printre oracaieli, biberoane, gradinita,....
Caprioara spune:
Marina, nu avui noroc nici la astia
. Da, la Kidex merg cu fata, ca nu am alta solutzie.
Simo, bine ai venit
.
Kimmy, multumim. Va zut si noi poze cu Timeea cea frumoasa
, da nu am nominalizat
.
Fug, ca vreau sa aud stirile.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dara_d spune:
Buan seara
Va multumesc pt urarile de sf Andrei, a fost ziua mea si nu am mai intrat nici ieri nu am putut intra ca am mai facut ceva cumparaturi.
MADA MAX foarte tare ideea cu pozele o sa facem si noi si o sa pun poza dar cand facem bradul.
Bradul il fac anul asta rosu cu argintiu , ca Denisei ii place sa se uite la rosu cand ma imbrac eu sau tasu sau oriunde vede .
De gatit voi merge pe trditional ca noua ne place adica sarmale , carnati , toba , friptura la cuptor , cozonac ,salata boef.
SUN foarte frumoasa Thea , azi am facut cu mama placinta cu mere super buna.
Marina eu nu o scot in marsupiu, ca are deja 8 kg si imi e greu , azi am deschis larg geamurile la bucatarie, am imbracat-o bine am pus-o in carut si a adormit , i-a placut plimbarea in bucarie asa . SA NU RADETI DE MINE dar nu am avut timp sa ies si afara.
Capri ma bucur ca Ilinca e mai bine.
CAMY ma bucur ca esti bine, nu am fost in stare pana acum sa iti spun nimic ca m-a socat prea tare si nu avut cuvinte sa ma exprim , am incercat sa scriu ceva dar nu mi-am gasit vorbele.
Ankalaura bravo tie.
Apropo eu imi bag si pe luina decembrie medical si astept normele alea odata sa vad ce fac din ianuarie incolo. VOI cum procedati???
Diarux, Mada irlanda,Bobitamica ,Ileana

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png