Pepenasi de iulie-august 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Vio felicitari pentru greutate! Cu inaltimea....se cam greseste....

Am inteles pasii la descarcarea site-ului dar nu merge....imi pare nespus de rau...cred ca apelez la ajutorul tau in final....acum sunt la cumnata, incerc la calculatorul ei, poate poate merge....

Simona bun venit! Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare!

Marina eu folosesc marsupiul, il imbrac adecvat temperaturii de afara si la drum!

Va pupic dulce!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Nu draga mea Ile la noi nu plange de colici cum ai spus tu, adica cu program, a mea plangea non stop de am zis ca-i crizata, si acum mai are crize din cand in cand dar am invatat ca e si smechera si o mai si las sa urle ca altfel ajung eu la nebuni, de exemplu pana acu a urlat de la ora 16 dar de prea nesonm de data asta!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

din aceeasi gama cu sugestia de poze trasnite...Maya cu sticlele!ma mai uit . sa nu ma inteleaga cineva gresit, sunt toti suuuuuperbi! io ma refeream, la niste poze de genul asta care sa ramana acolo for ever, avand in vedere ca noi tot stergem pozesi punem altele. asta asa...ca sa ne mai descretim fruntile.
Vad ca nu am inca feed back...mai astept oleak si dupa aia latru!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

Buna fetelor
Simona bun venit
Multumesc fetelor ca va ganditi si la noi all
Azi galusca a fost f cuminte cum este ea de obicei numai ca nu prea a mancat.Am ajuns acasa, a bagat repede un bibe de 180 si acum doarme in leagan.
Revin, trebuie sa iau sotul de la gara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

DIDI - unde ati patinat?

MITZ - ii dai ceva de imunizare lu' asta mijlociu'? De ce ii dai antibiotic, altfel nu ii trece?

Didi acum am reusit sa intru. Am fost la medic si are otita medie si trebuie neaparat antibiotic. Plus ca acum doua sapt a fost in spital cu perfuzii pentru enterocolita de la gradi. In spital a racit si uite asa otita. Scriu repede ca nu am citit inca tot si nu stiu daca reusesc azi. Va pup pe toate care mi-ati raspuns si voi incerca sa citesc.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Mcoca si Truli, ii dau septilin din septembrie in continuu. Bronchovaxom nu au tolerat copiii mei, au facut diaree. Faza e ca la el mereu ajungem la antibiotic sau in spital si plus ca are doar patru ani. Nu mai vreau sa bag atata antibiotic in el. Cel mare o duce mai bine la gradi si ii si place, lui nu. Am vorbit cu pediatra si mi-a spus ca ea l-ar retrage.
Din pacate vad ca si asta mic de tot a facut febra. I-am dat panadol. Are saracutul nasucul plin. Mi-e mila de el. Sper sa scapam fara antibiotic.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Marina si fica-mea refuza laptele de dupa suc. Dupa ce i-am introdus sucul de morcov am trecut la sucul de mar, 5 ml si dupa vreo ora jumate s-a pus frate pe niste tipete..... Concluzia: o durea burta...asa ca a doua zi am trecut la combinatia suc de morcov cu suc de mar in raport de 2:1 pentr a fi sucul mai alcalin. Rezultatul: bea cate 80ml suc dar masa de dupa (la vreo ora, o ora jumate) greu tata, greu de tot de ma apuca spumele. Ea manca cate 200-230ml la o masa si acum cu greu cate 150-180ml. Nu stiu ce urmeaza, joi mergem la vaccin si poate ne mai spune cum sa ne diversificam. Cereale cica nu ca are 7kg si cica nu e indicat, dar eu cred ca o sa-i pun seara in lapte. Vedem ce o mai fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata, buna seara,

am citit tot da' nu reusesc azi sa fac un conspect...sunt franta. am fost la cumparaturi ca maine plecam la bucuresti o dusa si o venita si ca sa aiba bona de toate la indemana. raportam si noi 7025 g a luat 170 g in 3 zile

incerc sa scriu din amintiri...

multumim in primul rand de aprecieri la adresa craciunitei noastre

blender - noi avem un philips cu tot cu storcator. am patit-o si noi sa nu iasa pasta pasta da' daca pui si putin lichid, gen zeama de la supa, iese pasta fina fain.

ma bucur ca ilincuta e mai bine capri io joi is in bucuresti...nici nu stiam ca e kidex si sincer m-as cam baga mai ales ca voi fi in zona ca ma intalnesc cu tiberica pt costumasele de mos (asta e legat si de intrebarea de unde luam costumase => de la tiberica )

boti, michellab serviciu usor si din proprie experienta va spun ca primele zile sunt mai dificile pana te organizezi si vezi ca totul e ok si bebe e pe maini bune

cred ca mia vroiam sa spun ceva da' pic...

noapte buna!

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

sau Maria in masina de spalat...sau in sertar....

....sau Timeea cu sticla in gura...

...Alexandru de Ella in brate la ursuletz...cand era mic mic (acuma e mic mare)...

moamaaaa
si ar mai fi ..
cu ocazia asta am revazut si io toti pepenashii.
ma duc la treburile mele...

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MITZ - daca pediatrul te sfatuieste sa il retragi, probabil ca asa e cel mai bine! Totusi nu prea poti sa faci sportul asta cu spitalele si antibioticele .... Sanatate multa puiutilor!

Mergi la inceput