Pepenasi de iulie-august 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helou,

Nu am citit din urma, insa scriu ca sa pun pentru fetele interesate de normele la legea mamelor linkul:

http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-11-28&id=246105

Si am pus poze noi pe picasa, pentru cine vrea sa ne vada .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Fetelor, o iau razna! De azi-dimineata nu avem apa de nici un fel - nici calda nici rece . Cica branseaza un bloc nou de langa noi si de-aia e oprita. Noroc ca am muulte biberoane, dar daca se murdaresc toate pana sa vina apa... parca vad ca diseara ma duc cu sacosa de biberoane in vizita la niste prieteni sa le spal la ei
Azi-dimineata m-am spalat cu apa plata .

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Moaaaamaaaa cat ati mai scris!Bai mai usor sa va ajung si eu din urma!Hai ca mai am putin

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

dupa cum mai zisai...
am avut de gand sa va fac si io o supriza dar mai aproape de Craciun asa....insa mi-a taiat calea Irlandezia

ma cam chinuia talentul , este adevarat dar nu-mi gaseam timp
asa ca azi m-am "nervat" si m-am apucat de rasfoit printre creatiile mai vechi
si am gasit ceva ce nu a fost aratat la nimeni (decat irlandeziei) , nu a fost tiparit pe nicaieri de catre nimeni asa ca va prezint si eu in exclusivitate o felicitare mai bussines pentru mamici si alta mai colorata pentru pitici

Irlandezia, n uma supar, iti mai zic o data, oricum eu nu aveam de gand sa le fac cu poze

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Capri e superba Ilincutza E frumusica foc, si ce fain ca are un par frumos si bogat!!! Ioana e aproape cheala, are numai smocul celebru din varful capului

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

CAPRI suuuuperba ILINCA, e tare dulce, si expresiva

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mai m-ati omorat cu ingerasii si floricelele si craciuneii si craciunite. vreau si iooooooo dar nu pot sa ies la shopping si lu barbatu'mio nu i se pare distractiv sa cumpere d'astea

cu bebe nu ma pot duce ca se sperie de galagie

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Ileanna pentru ce vrei tu trebuie sa te duci prin jungla, ca eu de cand sunt aici nu am vazut vaci pe strada (da’ am vazut la TV cum a fost blocata circulatia timp de cateva ore pe un drum national ca dormea o vaca de-a curmezisul drumului si nu numai ca n-a dat-o nimeni la o parte, dar desi era cardul de masini de cativa km pe ambele sensuri nu faceau nici galagie, sa n-o deranjeze ) si nici elefanti si nici maimute. Astia nici caini comunitari n-au, de fapt nici nu le trebuie, ca au destui oameni comunitari.

Preparare lapte eu folosesc apa normala de la robinet, filtrate, fiarta si racita. Doc mi-a spus ca si apa plata e ok si ca aia nu trebuie fiarta.

Sibylle te putem ajuta cumva?

Atb, nici eu nu stiu denumirile romanesti pentru majoritatea condimentelor lor, dar cred ca le gasesti cu aceste denumiri prin supermarket, unele nici nu au echivalente romanesti. Cardamom nu cred ca are echivalent romanesc. Aniseed e anason.

Mitzi, si eu am acelasi gen de doc ca Sun, care iti da toate amanuntele pana la ultimul detaliu si iti da si in scris chiar. Cu toate astea, nu am considerat niciodata ca ma crede fraiera, din contra, mi se pare de apreciat ca nu presupune ca parintii stiu, ci isi face datoria si te informeaza.

Ariadnabr, ce supriza frumoasa si ce la fix s-a nimerit dupa ziua de ieri. Saru-mana

Moni_or, bine ai revenit la sentimente mai bune Nu de alta, dar e chiar bataie pe butoi … cred ca il scoatem la licitatie ca nu se mai poate. Bumpi meu sta si singur, dar nu mereu. Oricum eu vorbesc non stop cu el si ii spun tot ce fac, pana si la calculator daca stau ii mai citesc de pe forum sau ii arat poze si-I povestesc “aventurile pepenasilor” Si are dreptate Vicky, au nevoie si ei de momentele lor, al meu cand vrea sa il las in pace intoarce capul si nu se mai uita la mine, altfel ma urmareste cu privirea peste tot si raspunde pe limba lui la tot ce-I spun. Pentru Luca tau poti incerca sa stai cateva zile doar cu el … lasa treaba in casa si ce mai e, gateste un minim necesar cand doarme el si in rest joaca-te cu el, citeste-I, stai cu el in pat, ia-l in brate si plimba-l prin casa, afara etc. E posibil dupa o vreme sa se simta in siguranta singur, macar pentru perioade scurte.

Nati, tu nu ai reusit sa iei legatura cu alte romance de prin Japonia? Ca sigur sunt, am vazut si pe DC cateva … sa stii ca ajuta mult. Eu am in oras cu mine cateva romance si chiar daca nu reusim mereu sa ne vedem ca mai toate avem copii micuti, vorbim la telefon in nestire si crede-ma ca face tare bine la moral si nu numai. Si mai stiu o romanca prin nordul Indiei, cu ea vorbesc numai la telefon.

Mada, cu carnea de capra si eu am zis ca tine, pana spre finalul sarcinii cand si-a comandat al meu sot la restaurant si arata si mirosea atat de bine ca mi s-a facut pofta instant de i-am mancat-o din farfurie … Oricum, nu e de gatit acasa, ca trebuie curatata bine si tinuta mult in sos cu condimente si apoi gatita muuuult la foc domol … clar nu e de mine. Soacra-mea mai face uneori, dar ce altceva are ea de facut decat sa fiarba capra o zi intreaga?

Ooka si al meu e destul de independent, dar doc mi-a spus ca si bebelusii care nu plang mult au nevoie sa fie iubiti, alintati, sa li se acorde timp chiar daca nu cer … altfel exista riscul sa fie mai tacuti decat alti copii, sa socializeze mai greu si sa se integreze mai greu la gradinita, scoala.

Struluta, mare dreptate ai.
Bumpi meu, daca scanceste ca vrea ceva, dupa ce ii dau, se linisteste. Dar daca ma duc la el pur si simplu cand nu plange si ii vorbesc si ma joc cu el, se bucura. Asa cum numai puii mici stiu sa se bucure. Si dintr-o data ma invadeaza o stare de bine ca nimic altceva nu mi se mai pare important. Si raspunsul lui la starea mea de bine, e si mai multa bucurie, efectiv rade cu tot corpul. La fel cum rade atunci cand sunt langa el cand se trezeste si in secunda cand deschide ochii ii zambesc. Oh … daca ati sti de cate ori stau langa el cand doarme si il astept si cate o ora sa se trezeasca numai pentru secunda aia ….

Flori, zic si eu ca Anka, fa-ti calculele la rece …eu gasesc imposibil locuitul cu mama/soacra chiar si atunci cand nu exista neintelegeri … mie mi se pare aiurea si faptul ca stau cu soacra-mea desi noi stam la parter si ea la etaj si am contact cu ea doar daca ma duc eu sus, ca ea nu coboara pe scari decat o data-n luna cand mai merge in vreo vizita … daca nu exista solutii sa locuiti separat eu zic sa incerci o discutie cu ea, poate cadeti de accord asupra unor reguli de convietuire la comun.

Ankalaura, da-i o pauza 2-3 zile si incearca sa-l faci mai gros, mai subtire, din alte legume sau fructe sau chiar cereale etc poate o nimeresti pana la urma.

Turturica, felicitari pentru curaj si la cat mai multe deplasari (ca tot te-am ratat cu compatimitul) Incearca sa pastrezi legatura (fie si numai telefonic) cu cat mai multi romani de acolo. Nu e intotdeauna usor, dar merita. Eu sunt in zona locuita de oameni, dar diferentele culturale si de conceptii asupra vietii in general sunt atat de mari, ca tot romancele raman “de baza”.

Ingry, bine ai revenit!

Kimmy, la multe lunite fetei dulci … wow deja 2 dintisori … noi ne luptam cu unul, da’ nu cred sa iasa prea curand

Narcisa, si n-ai batut-o? Aici toata lumea intreaba ce este, nu-si da nimeni cu presupusul. Bine, la cum ii picteaza ei si cum ii imbraca cu orice culoare indiferent de sex, e chiar imposibil de ghicit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Multumesc inca o adata Kamelya scriu eu comentariile cand am timp.
Bine ai revenit Ingry ma bucur ca tu si bebe sunteti bine.
Violeta sa stii ca am facut snitele turnate si mi-au iesit f bune. Ideea e ca sunt practice ca nu am rabdare sa despart pieptul de pui .
Vazut poze ale Mariei de Anaxena, Ilinca de Caprioara,David de Flo care sunt ajutoarele Mosului,Alex de Laremi,Andreea de Dma care are ursulet frumosi foc toti.
pentru toata lumea!

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Pica

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput