Pepenasi de iulie-august 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
irolf1 spune:
Am reusit si io sa termin de citit si zic sa raspund ca nu stiu cat pot sa mai stau prin zona ca Andreea e cam maraita si mai e si ragusita. Voua vi s-a intamplat sa-si schimbe glasul bbii? Ea de ieri plange asa mai gros, altceva nu are sa banuiesc ca a racit, dar mai stii?
Alina Maria ma bucur ca Ryan e mai bine, pupam sa se faca bine bebe.
Anna sper sa nu mai aveti febra, durerea de burik se poate sa fi fost de la para.
Narcisa nu mai fii suparata si lasa-i sa vorbesca, am vazut si eu pozele iar Anais este o fetita superba
Dia felicitari papacioasei mici, de combinat ma gandesc oare merge telina cu ceva suc habar n-am
Turtu sa-ti fie de bine plimbarea, incet o sa se obisnuiasca ea
Ingry bine ai revenit!
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
AnnaBaby spune:
Moni or stai linistita, dupa cum ai vazut, nu esti singura care are un bebe agitat si care cere multa atetie. Ioana mea este exact la fel, adica nu sta singura nici s-o pici cu ceara, poate cine stie cum asa cateva minute mai ales dimineata ca e intr-o dispozitie mai buna, e mai odihnita, in rest nimic...si nu numai ca tre sa stau cu ea, tre s-o tin in brate, ca degeaba e langa mine ca tot urla. Eu o mai asez in scoica si o duc dupa mine prin casa, la bucatarie de ex, cand am ceva treaba, dar tot nu sta. ma maimutaresc la ea, cant, fac ca toate orataniile ca sa-i distrag atentia de la faptul ca ea e de fapt jos si nu la mine in brate, dar oricum nu tine mult. Si bineinteles ca in timpul asta nici eu nu pot sa fac treaba, ca nu pot sa toc legume si sa ma uit la ea in acelasi timp. la plimbare acelasi lucru, daca nu doarme, n-am sanse s-o tin in carucior. Vrea doar in brate - si are 7 kg, imi rupe spatele
Drept pt care nici nu ma mai duc prea departe, ma limitez la cartier, in jurul blocului, ca sa nu am de carat fata intr-o mana si cu cealalta sa imping caruciorul prin centru
Acum vreo luna doua mai mergea, era si ea ceva mai usoara, nici hainele nu erau asa de groase, mai mergea, da acu', la revedere! Cam asta-i situatia la noi, si eu sunt intr-o permanenta fuga prin casa, sa fac cate ceva, cate ceva insemnand inclusiv sa merg la buda
. Bouncerul e degeaba, la fel si jucariile. Ce sa fac daca sunt jucaria ei preferata?![]()
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
violeta29 spune:
Mai intai multumim fetelor care ne-au raspuns in legatura cu vaccinul,acum ne-a trecut, mai e putin tare locul acolo,ca un nodul asa,sper sa treaca cat mai repede, flo]scuze da abia acum am vazut mesajul tau, calendarul il fac cu programul asta aici, A si m-am tot tinut sa iti spun e tare de tot craciunelul tau, superbe pozele
MCOCA,si tu cu calendarele?Super!Am intrat pe site-ul ala da eu is varza cu franceza, asa ca mi-am cam prins urechile![]()
ANAXENA, mamaaaa ce criminala e Maria in masina de spalat.Si aia cu sertarul e mortala. De unde-ti vin ideile astea?
GABRIELA, foarte frumos cantecelul
DIANAMI, si eu am patit=o cu lapticul, din fericire am cumparat laptele da pina sa il dau a revenit lapticul la tzitzi. N=am mai patit-o de atunci
SUN, cu maseaua...n-a mai durut , deci n=am mai fost la dentist
Inca nu sunt hotarata daca sa ma duc sau sa mai astept
ARIADNA, superbe felicitarile. Si cu programul cu care fac calendarul se pot face felicitari de craciun
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
mcoca spune:
Am venit si noi de la vizita de 5 luni. Daca mai aud pe vre-una ca are bb slab, mic sau mai stiu eu o iau la bataie. Maya are 5900g si 63 cm (mama ce ma mai seaca cm astia).
Fetele artiste, puneti si voi pls felicitarile in calitate mai buna sa ne iasa bine la imprimat
. Marina si Ariadna, basca jos.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
laremi spune:
Ieri am avut o zi s-u-p-e-r-b-a, la 4 dimineata m-a sunat una din romancele de aici sa deschid repede televizorul ca au atacat teroristii India ... si cica ce facem noi??? Ce sa fac la 4 dimineata, dorm. Dupa ce am calmat-o cat de cat, incerc sa dorm inapoi. Pe la 5 reusesc, suna iar telefonul. De data asta, o fatuca de la consulat, cica unde suntem si cum suntem? Unde sa fim la 5 dimineata? In pat, dormim. A ... scuze dar verificau daca sunt ok romanii. Vai, multumim de grija, dar nu mai era alta ora de facut prezenta? Barbat-meu renunta deja la somn si se instaleaza la TV sa vada ce fac teroristii. Eu incerc totusi, sa dorm. Reusesc sa adorm pe la 6, dar bineinteles suna iar telefonul. Tot tipa asta romanca, sa-mi spuna ca teroristii au luat ostateci straini si sa nu cumva sa ies din casa. Si nici la petrecerea de ziua Romaniei (asta era pe 2 decembrie) sa nu merg, ca e periculos. In fine, o mai calmez un pic si deja e 7 ... zic macar pana la 8 sa dorm ... dar se trezeste Bumpi. Ma resemnez si dupa ce-l schimb si papa, imi fac o cafea mare. Si abia astept sa doarma copilul sa mai dorm si eu un pic. Si am tot asteptat ... pana aseara. Ca Bumpi s-a gasit fix ieri sa sarbatoreasca prima zi in care nu a dormit absolut deloc ... Si fix ieri eu am fost atat de somnoroasa de n-am fost in stare sa fac absolut nimic, in viata mea nu mi-a fost atat de somn ca ieri. Vestea buna e ca am dormit azi noapte neintoarsa ... de la 9 pana la 9
Si le-am zis la fete ca poa' sa vina si mama teroristilor, eu la 4 dimineata dorm. Si nici la petrecerea de ziua Romaniei nu mai mergem, ca au anulat-o.Deci, sunt in e-x-t-a-z, vorba sti voi cui.

dara_d spune:
Ariadnabr foate frumoase felictarile cer le-ai fcaut pentru noi.
Sun mai da ce de mai gastesti tu numai buntati, bravo tie.
CAPRI <ANKA LAURA,GINI voi ce intelegeti din ce scrie acolo, ce se ia in calcul la 85% si cui se aplica -haideti fetelor analiza pe text
Annababy a ta are doare 7 kg a mea are aproape 8 kg si tot asa vrea in brate , o fi fost ceva in ziua care le-am nascut la astre.......
Noi am fost la plimbare mai mult azi am sta la soare amandoua si ne-am jucat adica eu ma scalambaiam la ea si vorbeam si ea raspundea , radea si scotea limba.
Va pup pe tote fara exceptie.
Marina_1609 spune:
laremi, chiar ma gandem la tine cand am vazut la tv ce se petrece. poate pe tine te-au enervat aia cu telefoanele dar mi-a placut ca poarta de grija, se intereseaza daca sunteti ok. mi-aplacut faza cu: poa sa vina terorostu da eu la 4 dim dorm. de parca el te intreaba dak ai timp liber si pt el![]()
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
ariadnabr spune:
Mcoca cum adica calitate mai buna, download-ul de pe picasa afecteaza calitatea? Daca e asa, nu pot decat sa o trimit pe mail, chiar nu vad ce altceva as putea face. Baga o adresa de mail...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ariadnabr spune:
In alta ordine de idei, imi cer scuze pentru ca multe din felicitarile voastre nu sunt foarte bibilite, nu am timp de asa ceva, io le-am pus sa va fac sa zambiti, nu am pretentia ca sunt profesionist, a fost doar un joc.
Nu pot sta toata ziua sa modific si sa cizelez poza de poza, sunt totusi vreo 70 de poze si fiecare inseamna cateva click-uri...am zis io 30 de secunde, dar 30 de secunde pentru a inlocui o poza, nu pentru a cizela. Imi pare rau ca unele poze vor dezamagi, calitatea va fi afectata de printare un pic, asta pentru ca pe computer sunt mai vii, la printare se mai duc din culori, etc. Zic asta pentru ca am facut invitatii pentru botez pe acelasi soft si la printare au iesit un mic mai fade. In sfarsit...asta e...daca le considerati bune de printat, ma bucur, daca nu...eu nu pentru asta le-am pus! 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
Didi81 spune:
ariadnabr, supeeer!!!
Ce te tot scuzi tu acolo? ca ai facut niste felicitari miunate si ai avut mare rabdare cu ele 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg