Pepenasi de iulie-august 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Intru scurt, printre treburi .

Ingry, bine ai revenit si ma bucur ca toate s-au terminat cu bine .

Turturica, la mai multe iesiri .

Mada de Irlanda, si multu de ajutor cu pozele. A fost foarte tare faza de azinoapte . Io eram in extaz ca ma lasa sa incarc picasa, si nici acum nu-mi e clar daca incarcam amandoo sau doar tu .

Carmeneloooooo, iar ai luat pauza? Mai arata-ti si tu cercelu ala shic pe aici . Ti .

Dara, io nu ma mai agit cu legea. Dupa ce vad cu ochii mei normele sau macar proiectul, atunci stau sa-mi bat capul . Da numa sa apara publicate undeva, ca nu vezi ca astia e taaaaare secretosi ?

Tiberica, , ai pm.

Annababy, Dana81, Dr Anca, multumim de aprecieri .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Mcoca am refacut-o, dar baga mail. Ar ocupa prea mult spatiu pe picasa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

is asa de indragostita de alexandra s-a schimbat parca in ultimele zile. e mai atenta, ma imita cand scot diferite sunete, ma manaca din priviri si eu pe ea, ma urmareste peste tot, daca imi aude vocea nici suzeta nu-i mai trebuie, are asa o fatuca de spiridus si toata ziua e cu gura pana la urechi. ma uit la ea si ma apuca o duiosie pana la lacrimi MULTUMESC DOAMNE!

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

seara buna!
dati-va si voi cu parerea ... http://stiri.rol.ro/content/view/163401/2/

Rontzy,mamica lui David-Andrei 25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

KAMELYA...merci frumos. Bunica-mea e deja acasa..cica pana marti nu munceste nimeni in spital. Dr. i-a dat bilet de voie...asa ca iti dai seama...poti sa mori ca ei sunt liberi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Eu am scris la DGASP si astept raspuns de la ei. Am intrebat cand pot sa vin sa depun dosarul si daca e bine sa aduc adeverinte pe care sa fie trecute veniturile nete si brute.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

daca am intrat in CIC pe 31 octombrie cati bani iau pe noiembrie si decembrie?cate 600 de lei /luna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Da, Rontzy!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

multumesc......am auzit ceva de genul...recalculare de la data intrarii legii,dar nu cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele cu medical, spuneti-mi va rog, la prelungire vi s-a cerut adeverinta cu nr de zile de medical efectuate in ultimul an? Care e nr de zile permis, anual?
Vaca asta de la mine, ca altfel nu ii pot spune, mi-a trantit o adeverinta cu vreo 200 de zile efectuate, ca ea n-are habar ca medicalul de boala e limitat de lege, iar maternalul nu este totuna cu un concediu medical.
Cati idioti nene!

Mergi la inceput