Pepenasi de iulie-august 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 13
Caprioara spune:
Intru scurt, printre treburi
.
Ingry, bine ai revenit si ma bucur ca toate s-au terminat cu bine
.
Turturica, la mai multe iesiri
.
Mada de Irlanda,
si multu de ajutor cu pozele. A fost foarte tare faza de azinoapte
. Io eram in extaz ca ma lasa sa incarc picasa, si nici acum nu-mi e clar daca incarcam amandoo sau doar tu
.
Carmeneloooooo, iar ai luat pauza? Mai arata-ti si tu cercelu ala shic pe aici
. Ti 

.
Dara, io nu ma mai agit cu legea. Dupa ce vad cu ochii mei normele sau macar proiectul, atunci stau sa-mi bat capul
. Da numa sa apara publicate undeva, ca nu vezi ca astia e taaaaare secretosi
?
Tiberica,
, ai pm.
Annababy, Dana81, Dr Anca, multumim de aprecieri
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ariadnabr spune:
Mcoca am refacut-o, dar baga mail. Ar ocupa prea mult spatiu pe picasa.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
maitreyi spune:
is asa de indragostita de alexandra 

s-a schimbat parca in ultimele zile. e mai atenta, ma imita cand scot diferite sunete, ma manaca din priviri si eu pe ea, ma urmareste peste tot, daca imi aude vocea nici suzeta nu-i mai trebuie, are asa o fatuca de spiridus si toata ziua e cu gura pana la urechi. ma uit la ea si ma apuca o duiosie pana la lacrimi
MULTUMESC DOAMNE!
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
rontzy spune:
seara buna!
dati-va si voi cu parerea ... http://stiri.rol.ro/content/view/163401/2/
Rontzy,mamica lui David-Andrei
25.06.2008
bobitamica spune:
KAMELYA...merci frumos. Bunica-mea e deja acasa..cica pana marti nu munceste nimeni in spital. Dr. i-a dat bilet de voie...asa ca iti dai seama...poti sa mori ca ei sunt liberi.
Mitzi76 spune:
Eu am scris la DGASP si astept raspuns de la ei. Am intrebat cand pot sa vin sa depun dosarul si daca e bine sa aduc adeverinte pe care sa fie trecute veniturile nete si brute.
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
rontzy spune:
daca am intrat in CIC pe 31 octombrie cati bani iau pe noiembrie si decembrie?cate 600 de lei /luna?
25.06.2008
Mitzi76 spune:
Da, Rontzy!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
rontzy spune:
multumesc......am auzit ceva de genul...recalculare de la data intrarii legii,dar nu cred
25.06.2008
ankalaura spune:
Fetele cu medical, spuneti-mi va rog, la prelungire vi s-a cerut adeverinta cu nr de zile de medical efectuate in ultimul an? Care e nr de zile permis, anual?
Vaca asta de la mine, ca altfel nu ii pot spune, mi-a trantit o adeverinta cu vreo 200 de zile efectuate, ca ea n-are habar ca medicalul de boala e limitat de lege, iar maternalul nu este totuna cu un concediu medical.
Cati idioti nene!