Pepenasi de iulie-august 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ariadna, merci, am bagat pm. Nu doream sa te muncesti cu refacutul . Ce soft folosesti?

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Fetelor pana la urma cu legea asta se calculeaza 85 din brut sau net, ca eu am vb cu sefa mea si zicea ca ar fi auzit ca din brut.

Multumesc tuturor fetelor pt mesajele de incurajare, sper sa o scoatem cumva la capat, dar asa nu-mi place sa traiesc in tensiune...
Si inca ceva trebuie sa ii fac Andreei eco de control la rinichi, am mai facut 2 la dr Anca, cum o fi mai bine sa ma duc tot la ea sau sa incerc si-o alta "mana" intre cele 2 pe care le-am facut nu era aproape nici o schimbare. Si sa nu-mi spuneti sa ma duc la dr Basca ca am fost am stat de la 20 la 21.30 ne-a luat 170 lei si s-a uitat cum ma uit si eu la ea si ne-a zis ca nu crede ca are ceva. La ecograf era probabil prea tarziu sa mai dea drumul am plecat c-n gust amar...

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Anka eu stiu ca sunt 90 zile calendaristice asta pt boala ta ca daca iei si pt copil se calc separat

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

mey,copii vostri tipa,ca pe mine ma asurzeste David.....si-i place la nebunie sa tipe si sa topaie.....

Rontzy,mamica lui David-Andrei 25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Da 90 zile fara maternal sau copil. Peste 90 cu comisie. Fa cerere la director si spune ca nu ti-a calculat corect si cere refacerea. Gandesc eu asa ca oricum daca ar fi la brut dupa aia s-ar lua ceva cote si impoz ca sa ramanem cu un net, nu??? Si nu se recalculeaza nimic din urma. Cele care acum iau 600 pot opta sa ia de la 1 ian 85% din ultimele 12 luni de dinainte de bb. Sper ca sunt inteleasa.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Ariadna, e super multumesc tare mult! Sper ca nu te-am suparat ca am "comentat", e minunata surpriza pe care te-ai gandit sa ne-o faci!

Ingry, bine te-am cunoscut ca sa zic asa, imi pare rau ca ati trecut prin atatea, sa fiti sanatosi de acum!

Sun, tu nu te astamperi cu dulciurile alea? Vrei sa murim toate aici? Si da-mi voie sa Te PLANGI ca ai 51 kg? Da ce inaltime ai daca nu sunt indiscreta? Ca nici in cele mai erotice vise de-ale mele n-am sa mai pup eu vreodata 51 kg...

Flo multumim de aprecieri Ce sa mai zic de Craciunelul tau..

Turtu, ma bucur ca ati reusit sa iesiti, lasa ca vin sarbatorile si asa repede trece timpul de numai pana in ian. cand incepi sa lucrezi. Si cred ca in elvetica e un peisaj de vis de sarbatori. Eu nu stiu, zici ca elvetienii sau nordicii sunt alta specie fata de romani, cum de acolo se poate sa functioneze totul si aici n-o sa se poata nici in 1000 de ani??

Ankuta, hai sa ne luam de mana cu Annababy si dara_dsi sa facem clubul mamicilor de binladeni mici In ultimul timp si eu numai prin tipete pot merge la baie. Acum doarme micutul da si cand se trezeste sa te tii timpanule...

laremi, ce mi-as dori eu uneori sa fiu ca vaca aia care dormea in mijlocul drumului si n-o deranja nimic Sa stii ca de catva timp asa fac cum zici tu, cat e treaz stau numai cu el, doar cat mai mananc pe fuga, ii fac lui laptele sau merg la toaleta, da tot plangacios si nemultumit e, cu exceptia momentelor cand e in brate, da vorba Annei, imi rupe si mie spatele de multe ori.

Anna, te inteleg, crede-ma... Da stii ca al meu a avut o perioada cand nu era asa? Vreo luna, de la vreo 2 luni jumate la 3 luni jumate era un inger, dormea binisor noaptea, mai statea si singurel cat sa-mi fac treburile, de fapt chestia cu statul singur si tipatul s-a agravat de vreo saptamana. Ei, dar trecem noi si peste asta, se fac ei mai marisori si o sa vrem noi atunci sa mai vina in brate la noi si n-or sa vrea ei...

Eu incep sa cred ca Luca al meu de la laptele praf e asa agitat, ca i-am schimbat de vreo sapt., am trecut la Humana 2. Mitzi, parca tu spuneai ca ii dai la bebe Humana HA??? Este si nr. 2? Sau cum e? E un singur fel de HA pt. toate varstele? Ca sunt tot mai convinsa ca e din cauza laptelui, il si regurgiteaza mult mai des si in cantitati mult mai mari ca pana acum, asa ca ma bate gandul sa-l schimb.

In alta ordine de idei, fetelor, voi ati vazut ceva mai frumos si mai desavarsit (ma rog, nu are grad de comparatie da intelegeti ce vreau sa zic) decat un piciorus grasut de bebelus?? Ce picturi pe boabe de orez, ce Mona Lisa, o minune mai mare ca piciorusele astea nu exista. Cu colaceii si cutitzele grasulii care la un om mare ar arata urat dar la ei iti vine sa le mananci, cu degetelele micute si indesate, ce altceva iti mai trebe ca sa-ti treaca toate supararile?? Hai ca am luat-o razna da si eu am momente din astea cand parca ma indragostesc si mai tare de fiinta asta mica si perfecta care uneori tipa de-mi sparge timpanul dar si cand zambeste cu gurita lui stirbuta si da din piciorusele grasute si scoate cate un "ghiiiii" cu gura pana la urechi ma declar sclava lui pe vecie....

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Moni, al meu mananca Humana HN ala cu banane. Humana HA este hipoalergenic si exista si nr. 2, insa am inteles ca sunt noi norme si 2-ul incepe de la 6 luni. La noi au mai ramas in stoc cutii pe care scrie de la 4 luni. Eu nu am de gand sa-l trec pe formula obisnuita decat dupa diversificare. Ii merge forte bine cu asta, ia in greutate si kk e super bine.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Am revenit...

Narcis m-am mai uitat odata la Anais....mie nu mi se pare ca arata a baietel, a fost tampa rau tantea aia, as

Capri vazut Ilinca craciunitza, de la care bamboo ai luat accesoriile? De la carrefour cumva?

Sun nu te mai plange!!! ca arati mai bine acum, fata de perioada de dinaintea sarcinii...asa ca nu te luam in seama

Tecky ce mai face Ralu?

Moni-or si eu ma topesc dupa bulanashe si cute si ranjet fara dinti l-as manca cu fulgi cu tot!

Rontzy si al meu tipa, mai ales cand il bagi in seama sau se bucura, tipa pana nu mai poate...

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ce mai zi...

Pupici speciali pentru Irlandeza care ne-a facut o surpriza atat de minunata! Le-am tiparit si noi si troneaza pe raft, sa le am in fata ochilor

Mai fetelor, la noi diversificarea nu merge!
Nu ii place suc de mere cu nici un chip! Nici o picatura nu ia!
Nu pot sa ii dau la nesfarsit suc de morcov!
Cand i-am dat para, cu chiu cu vai a mancat nitel...
Piureul de cartof i-l amestecasem cu formula, si era subtire subtire... A scuipat de mai rau am chinuit-o... V-am zis, ea deschidea gura sa planga, eu infigeam cu lingurita... Nu pot frate nici asa...
Broccoli nici nu a vrut sa vada!
Cerealele le vrea numai diluate, asa, sa curga prin bibe. Piure... nici gand!
Ce sa mai incerc???
Ca fructele le-am cam epuizat, suc de portocala nu ii dau acum.
Cartof nu, brocoli nu.
Cereale piure nu.

Ce mai exista in afara de fructe, legume si cereale?
Sau exista vreo din asta de mai sus dar sa fie relativ dulce? Adica mai dulce ca marul??
Ca in ritmul asta esuam complet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am intrat sa va salut!!!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput