Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 19
raluk.m spune:
Aveam si eu o intrebare, legata de sucul de rodii, dar se pare ca nu ma baga nimeni in seama. Asa-mi trebuie, daca nu intru mai des pe aici...
Sau poate nu stie nimeni despre subiectul asta?
stancutza spune:

Lala iubita...suntem alaturi de tine, spune-ne cum si iti trimitem banuti, desi stiu ca astia rezolva doar partial problema...Sa stii ca adapost si gazduire poti cauta si in alta parte decat in orasul tau, daca vrei ma pot interesa de alte variante, am unde sa intreb!!
Nu pot sa cred ca un barbat tanar, un sot, un TATA al unei fetite minunate ca Bibi, poate sa faca asa ceva... si nu pot sa cred ca parintii tai iti intorc spatele in momentele acestea atat de grele pentru tine. Au o singura fiica si o singura nepoata, si in loc sa va sprijine... Uf, ma
sa ai putere si sa scapi repede din calvarul asta! Dar da-ne de veste!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk.m Aveam si eu o intrebare, legata de sucul de rodii, dar se pare ca nu ma baga nimeni in seama. Asa-mi trebuie, daca nu intru mai des pe aici... Sau poate nu stie nimeni despre subiectul asta? Raluk |
Pai de obicei raspunde cine stie...si se pare ca nu a stiut nimeni... eu una as fi rezervata cu tot ce inseamna fruct importat, chiar si la citrice ma uit chioras...
Ceska, dar de ce sa stai in incertitudine - sa iau, sa nu iau pilula etc? Si de ce esti suparata ca ai putea fi
din nou?Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
ceska777 spune:
Raluk_m,
scuze, eu sunt zilele astea cam aeriana;am citit mesajul tau si tot ce scrieti dar ....
Uite mamica lui Radu prietenul din Timisoara al lui Benji i-a dat rodie, mi-a zis ca ii da dar nu am retinut daca lui i-a placut sau nu. De incercat cred ca poti. In lista mea sunt trecute la fructe interzise numai mango, ananas si kiwi ca si fructele din conserva, nuci si boabe de fructe (pericol de innec).
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui raluk.m Aveam si eu o intrebare, legata de sucul de rodii, dar se pare ca nu ma baga nimeni in seama. Asa-mi trebuie, daca nu intru mai des pe aici... Sau poate nu stie nimeni despre subiectul asta? Raluk |
am vazut intrebarea ta dar habar nu am .. chiar nu stiu daca le putem da suc de rodii.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
papa bun
ceska777 spune:
UF, Stancutza!!
Ma intreb si eu! De ce nu sunt high?!?!?!
Probabil numai pentru ca (in socotelile noastre) nu e chiar momentul, nu stiu cum ar fi posibil ca doar nu am sarit peste nici o tableta in ultimele 2 folii!!! Cand ma uit la Benji imi e ciuda ca simt asa si stiu ca nici un pui nu merita sa se fi gandit mamica lui cu putina tristete la el, chiar daca doar la inceput. Apoi ma gandesc ca nu stiu daca ii e bine avand in vedere ca am luat tableta, am citit azi dimineata prospectul ala de 11-ori si na.... Sunt semntimente impartite, contradictorii, poate intarzie rusii doar; o sa fie un week end naspa daca nu ajung la farmacie azi dupa-masa, indiferent de rezultat.
Eu imi faceam planuri ca dupa ce ne mutam sa mai stau cateva luni cu Benji apoi sa imi iau un part-time job, sa restabilim finantele pana vindem aprtamentul unde stam acum....
Imi vine singura sa imi trag palme....
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
creata2008 spune:
Lala20, sunt de acord cu Stancuta. Exista variante sa pleci din oras si sa incepi o viata noua. Oricum nu te tine nimic acolo, mai ales ca nici parintii nu sunt alaturi de tine. Iarta-ma, dar acum, ca sunt si eu mama, nu pot sa nu ma intreb ce parinti sunt aia care-si lasa copilul de izbeliste, mai ales cand se petrec atatea abuzuri - psihice si fizice - asupra propriului copil si asupra propriului nepot. Eu cred ca chiar nu te tine nimic in oras, si mai cred ca esti puternica si vei gasi forta de a o lua de la capat, intr-un mediu sigur si sanatos pentru Bianca. Parerea mea personala este ca nu rezolvi nimic daca te duci la centrul din localitate, pentru ca e foatre usor sa depistezi pe cineva, cand iti pui in cap. Daca Stacuta are pe cine intreba si te poate ajuta pe partea asta, eu zic sa te gandesti la aceasta varianta, cu relocarea.
Asteptam numarul cardului si vom trimite o suma, astfel incat sa iti poti plati certificatele si, poate, 2 bilete de tren catre ce oras vrei tu. Dar din dar se face Rai si noi va vom ajuta!
Se pare ca violenta sotului tau este patologica si nu se va schimba. Atunci schimba-l tu pe el!!! Dar, te rog, fa ceva pentru tine si apoi pentru copilul tau!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Imi pare rau sa aud asemenea vesti despre Lala20... Oooof!
Mi-a taiat tot elanul! 
Dani, vroiam sa iti spun un "multumesc" din inima pentru urari, iar Ceska - vroiam eu sa-ti spun ceva, dar nu prea stiu exact ce. Adica, mie nu mi s-a intamplat niciodata sa-mi intarzie cm-ul cand luam pastile, dar asta nu inseamna ca nu se poate intampla altei femei. Iar pastilele sunt si ele, doar 99% sigure, parca asa scrie pe prospect. Deci poate fi si un samburel... in burtica. E greu, banuiesc prin ce treci si nu stiu ce sa-ti spun. Banuiesc ca ai dubii in privinta sarcinii tocmai pentru ca nu ti-ai programat-o, pentru ca te gandesti la bani si la modalitatea de a face fata cu 2 copii si un sot. Eu zic sa afli sigur-sigur daca esti insarcinata, apoi sa te gandesti serios la viitorul vostru. Si, la sfarsit, vei afla ce trebuie sa faci. Din cate stiu, dar e posibil sa gresesc, poate stiu alte fete mai bine, testul nu e relevant cand esti pe pastile. Singurul care arata exact este cel de sange.
Noi, evident, iti vom fi alaturi, indiferent de ce decizie vei lua! Te strang in brate!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Ca sa termin ziua de forumit intr-o nota optimista, va spun ca astept sa se trezeasca Mariuca si sa mergem la ai mei. Gratarul se face (Dani si cu tatal meu sunt pe baricade), au inceput sa vina oamenii si vom petrece pana la noapte!
LA MULTI ANI TUTUROR CLOPOTEILOR CE SI-AU SARBATORIT IERI, ISI SARBATORESC AZI SAU MAINE ZIUA, IAR PENTRU TOATE FETELE CU NUMELE ANDREEA, ANDREIA, SI TOTI BAIETII CU NUMELE ANDREI - UN GAND BUN SI O IMBRATISARE VIRTUALA!
Ma retrag, va pup!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
doniro spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta fetelor .. eva zice PA! a plecat taica-su .. si i-a facut cu mana si ii spunea PA-PA, PA ... imi venea sa-i pap gurita aia dulce .. ![]() Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva papa bun |
Aaaa, pai si eu vreau sa il laud pe Victorasul meu, daca-i asa... De la 9 luni face cu manuta cand zicem noi "pa", stie sa faca si "bravo" la comanda, mai zice "meme" = mama si "tata" si vad ca asociaza cuvintele cu persoanele. Avem clopotei destepti, ce mai... Daria mea la 11 luni stia sa "vorbeasca" la telefon, asa ca ne putem astepta de la pitici sa ne uimeasca in fiecare zi.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

eva zice PA! a plecat taica-su .. si i-a facut cu mana si ii spunea PA-PA, PA ... imi venea sa-i pap gurita aia dulce ..