Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

"Conform revistei/fundatiei Eco-test clementinele sunt in grad ridicat contaminate cu pesticide!!!!" -asta citeam acuma si ce sa spun: Benji cand nu gasesc mandarine primeste suc si pulpa de clementine. Portocalele sunt prea acre pentru el, o singura data din portocale speciale pentru suc/stors a baut cativa ml. Asa ca....mai taiem ceva de pe lista. Cica nici continutul de vitamina C al clementinelor nu e cel sperat de consumatori. Uf!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Lala20 ia-ti mami fata in brate si pleaca...el e vinovat fata de voi doua dar tu esti vinovata fata de copilul tau ca ai permis sa se ajunga la a fi lovita. de multe ori ai spus ca iei masuri si nu ai facut-o...eu zic ca acum nu mai e cale de intoarcere...gaseste-ti un loc de munca (uite, in Bucuresti sunt multe cereri de bona interna...poti gasi familie care sa iti permita sa stai si cu cea mica), du fata la cresa si ia-ti destinul in maini...e o vorba: "ajuta-te singur si te ajuta si Dumnezeu!". Facultatea ai timp sa o faci si mai tarziu...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Oare Lala20 ne poate citi? Nu o poate suna cineva sa ii spuna ca stim ca ii e greu, sa o incurajeze sa isi faca acel card si sa pastram legatura cu ea si telefonic? Ma gandesc ca poate nu o lasa individul la calculator.....

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare, tuturor.
Ma apuc sa va citesc din urma, ca vad ca ati scris ceva. n-am apucat sa vad decit ultima pagina, si inteleg ca Lala are probleme. Ufff, scumpa, trebuie sa rupi odata pisica in doua si sa pleci cumva de acolo! va tin pumnii sa rezolvati cumva situatia, pentru binele tau dar, mai ales, pt Biencutza!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

noi am fost ieri la petrecere cu bebelusi cu fetele de pe DC din Cluj. a fost super fain, copii s-au distrat de minune. sper sa va simtiti si voi cel putin la fel de fain la petrecerea din bucuresti. pun si poze cind am un pic de vreme, sa vedeti cum s-a desfasurat evenimentul.
la toate.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

ceska, ma dau un pic mare ca mai stiu cate ceva despre contraceptie:

testul de sarcina nu este influentat de pilule. el depisteaza prezenta bhcg, pilulele au progesteron si estrogen.
se recomanda intreruperea lor la sarcina pentru ca din cate stiu eu nu exista teste clinice. ma rog, si pentru ca nu lasa corpul in mersul sau hormonal dictat de sarcina. 2 pastile nu fac rau. eu zic sa continui pana la test

daca tu ai luat pastilele in fiecare zi cum trebuie, nu ar trebui sa-ti faci griji.

nu ai spus de care pastile iei, daca pe prospect scrie ca poate aparea amenoree, probabil sunt monohormonale -doar progesteron. deci e foarte probabil sa fie doar o sperietura.

te cred ca esti ingrijorata, dar decat sa stai cu spaima-n san ia un test. 5 euro si dormi linistita.

lala20, sunt de acor dcu creata, daca parintii nu te ajuta (si daca imi aduc bine aminte, nu sunt nici tocmai lapte si miere) pleaca de acolo, vb. cu un avocat, aduna la dosar, intenteaza, divorteaza ia fata si dusa de-a binelea. pana atunci, daca gasesti la adapost in alt oras ar fi cel mai bine pt. tine si bibi, in bucuresti ar fi si fete sa te ajute, daca vrei in constanta nu stiu unde ar fi, zi-mi si ma interesez. mult si multa forta, sa te vad pe tine ca ala cu

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Fetele, eu abia acum am citit la topicul pus acum o luna de Lala. Nu imi pot inchipui cum e sa traiesti zilnic in teroare, ca o sa se imbete, o sa te loveasca, o sa te abuzeze in fel si chip, poate si pe copil...

Zilele astea stiu ca este un punct de informare in parcul Tineretului (din pacate nu e la intrarea de langa mine, ci la cea principala si momentan nu am cum sa ma duc pana acolo). Este un fel de cort instalat de Fundatia Sensiblu unde se pot obtine informatii referitor la prevenirea violentei domestice.

Dar mai urgent ar fi sa vorbim cu ea, nu? Oare ne poate raspunde? Are nr pe mailul comun? A mai sunat-o cineva pana acum, mai ales in perioada asta?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetele.

LUCA, RAZVAN, TUDOR DARIA, ANTONIA
SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI FERICITI ALATURI DE PARINTII VOSTRI!

Lala 20 inteleg ca iti este greu dar nu merita sa stai langa un asemenea om, gandeste-te la Biencuta sa nu ii faca si ei rau, eu te ajut, cum au zis si fetele sa ne spui un nr de card unde sa iti trimitem banutii. Fetelor, cine are nr de tel al Lalei sa o sune, sa ii spuna k o ajutam (daca raspunde).
Ellenuta tu parca ziceai ca i-ai dat Evei Ca (3 "cure"), Fe inca nu i-ai dat, eu ii dau Ioanei 10 zile Ca/ luna si 20 de zile Fe/ luna.

Sa va zic acum de Ioana: i-am dat ieri Sana-sol-2 lingurite si Ca -3 ml, iar azi pot sa va zic ca a baut 250 ml de lapte - la 7 dimineata, la pranz a mancat 200 g de supa + 110 ml de suc de mere, cred ca nu are pofta de mancare. Nu i-a iesit inca dintisorul, mai asteptam, gingia se vede ca e iritata.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ioana-519.html" target="_blank"> Votati-o pe Ioana, in fiecare zi. Deocamdata se afla pe prima pagina (27 Noiembrie, data inscrierii).

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Fata mea a ratat somnul de dimineata (de la 9 la 10) asa ca a adormit la 12.15 si mai doarme si acum.

Am intrebat ceva, n-am primit raspuns, si revin: daca puneti bors in mancarea bebelusilor, cat puneti si de care bors folositi? Daca le faceti ciorbita acrita cu bors, cand serviti, puneti mai multa zeama sa semene a ciorba, sau faceti piure ca in mod obisnuit?

Ginette, ce face Adeluta cu tusea? Si Sofia cand a facut laringita tot asa a inceput, cu tuse usoara ca o prosteala. Sper sa fie doar o prosteala in cazul vostru!

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Am intrebat ceva, n-am primit raspuns, si revin: daca puneti bors in mancarea bebelusilor, cat puneti si de care bors folositi? Daca le faceti ciorbita acrita cu bors, cand serviti, puneti mai multa zeama sa semene a ciorba, sau faceti piure ca in mod obisnuit?

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Eu ii pun bors in ciorba, i-au de la cineva, facut acasa (nu cumparat), ii las un pic de zeama, nici prea subtire, nici prea groasa.Ii place f mult Ioanei.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ioana-519.html" target="_blank"> Votati-o pe Ioana, in fiecare zi. 27 Noiembrie, data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput