Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 21
stoisor spune:
offff saraca mamasunt rupata in doua de obosita,praf si pulbere si vreau sa ma apuc de mobila de bucatarie de-a fir a par si nu mai prea mai am energie,bine ca macar e mama la mine de se ocupa de Sara
Stancutza nu stiu sa iti spun de vors ,nu am folosit niciodata,daca acream o faceam cu zeama de lamaie,poate se nimereste vreo zuza mai experimentata la bucatarie si iti spune
ceska mami,ia un test cumva astazi si vezi ce si cum ,iti tin pumnii da?hai capu sus ,nu e bine sa stai cu stresul asta in suflet si cu meilul ce sa zic ,lucra mult subconstientul,am patit-o si eu de zici ca iti ies in cale numai acele lucruri la care ai tu o problema
Danutule nu vrei sa ne zici cum sa facem cu banutii,eu nu stau intr-un oras mare si va dura ceva ,mai bine sa stiu din timp ce am de facut si sa ai si tu banuti inainte de sarbatori caci masutele le-ai luat,le-ai vazut ,e ok sunt pe drum or sa ajunga dar sa ne stim si noi impacate,efortul tau a fost facut deci sa ne putem achita ca totusi e vb de o suma mare pana la urma pe care tu ai platit-o si vin sarb si la tine .....nu vrei?
Cretulinele frumoase petrecere frumoasa si sanatate mamei si la multi ani
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
stoisor spune:
mai am de pus o cda de jucarii caci am uitat un pici mic
si cum nu am timp de shoping apelez tot la net......bai cred ca iau odata o plasa de ma lecuiesc
ce parere aveti,o iau?![]()
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Ellenuta spune:
alina eu i-am dat calciu in 3 ture a cate 10 zile .. si asta ptr ca avea fontanela adanca .. nu ptr ca nu papa .. ca daca era sa-i dau din cauza apetitului, cred ca trebuia sa-i fac 5 cure de CA .. abia de curand a inceput sa pape mai bine .. despre fe, ce sa spun .. i-a iesit mai mic decat normal dar inca nu-i dau ..
stancutza daca vrei sa-i faci ciorbita cu bors, atunci ia-l de la cineva de incredere care il face in casa, nu din comert!! eu i-o potrivesc ca pentru noi dar cand ii pasez nu-i pun toata zeama, ci sa fie asa ca un piurutz mai moale ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
zuzici .. cum facem cu lala????
io-s tare ingrijorata .. mi-e ca nu o lasa la net, la telefon daca spunea ca nu mai pleaca de acasa si nu merge la munca ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:

DARIUCA, ANTONIA, DUDU, LUCA, RAZVAN

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI SI SA AVETI NOROC IN VIATA!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Lala_D spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta![]() ![]() DARIUCA, ANTONIA, DUDU, LUCA, RAZVAN![]() ![]() ![]() LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI SI SA AVETI NOROC IN VIATA! Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva papa bun |
La multi ani fericiti si multa sanatate va dorim si noi

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!
Laura Ioana spune:
Salutare, zuzici
La multi ani/lunite clopoteilor sarbatoriti azi
Elle
felicitari pt isteata Eva
In legatura cu Lala20, ai incercat sa o suni sau sa-i dai un mesaj, ceva? Parca stiu ca tu ai mai sunat-o si acum o luna, cand a mai avut probleme
Ce nenorocit!
Ceska
abia astept sa ne dai vestea: e sarcina sau nu?
E bolnavioara Adeluta? Roxana
sper sa nu fie nimic grav!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Ioanact spune:
Filmulete cu Ioana.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ioana-519.html" target="_blank"> Votati-o pe Ioana, in fiecare zi. 27 Noiembrie, data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Ultimul filmulet era cam maraita, pentru ca ii era foame.
Ellenuta am inteles.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ioana-519.html" target="_blank"> Votati-o pe Ioana, in fiecare zi. 27 Noiembrie, data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ellenuta spune:
laurici i-am dat mesaj lalei insa .. nu am primit raport nici de "in curs" nici de "remis" .. ufff .. ce nashpa ..
alina 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun