Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 22
Ellenuta spune:
alina ce se zbantuie prin patut ioana .. de ce nu o lasi sa mearga si prin casa .. adica s-o lasi pe jos .. sa vezi ce repede isi da drumul la mers singurica. 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor Elle,si Irlandeza ......trebuie sa curat niste aderente care sau format pe operatiile care le am(3la nr)de cand eram copila,sunt vreo 18 ani de atunci,in timp au tot crescut si mi-au impiedicat fixarea placentei in pozitie corecta ,de aceea de la 6 luni am stat numai intonsa in pat,cu colul deschis si contractii,toata sarcina am avut dureri groaznice de burta pt ca plesneau in interior,am luat zeci de tab No-spa ,injectii si multe altele,........doc nu imi garanteaza ca va fi mai bine la urmatoarea sarcina,dincontra va fi mult mai rau si am incredere in el maxima,e cel mai renumit doc ,......deci trebuie sa ma operez ,sa imi fie curatate aderentekle respective,sa treaca un an jum si apoi sa ma gandesc la un bebe......si vreau inca un bebe asa ca..... |
Of, Doamne, cate trebuie sa induram. Sa-ti dea Dumnezeu sananate multa si sa fie operatia o reusita.
Si eu ar trebui sa fac o operatie de "cosmetizare", jos

MARINELA
P a t t y - la 10 luni newwww.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
29 oct. 2008 primul
, 01 nov. 2008 al doilea
(incisivi central jos)
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
raluk.m spune:
multumim pt raspunsuri!
azi sarbatorim de 2 ori: Sf. Andrei
si primul pipi si primul kk la olitza!
ploscariu spune:
LA MULTI ANI ANDREEA SI ANDREI!!!!
Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004
alte poze cu Ionut
poze cu Ioana si Ionut
ploscariu spune:
Zu-zu, zu-zu! Sunt foarte fericita!
Aseara a facut Ionut primii pasi! 4 pasi mititei fara sa se tina de nimic!
Bravoooo!!!
Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004
alte poze cu Ionut
poze cu Ioana si Ionut
cocodutz spune:
salut, eu sunt . ma primiti si pe mine fetelor? va citesc dinainte sa fiu insarcinata, iar acum am o fetita de 11 luni, hana. si eu sunt o zuza...sau mai bine zis eram...ca in ultima vreme am si uitat sa mai rad... hana e bolnavioara cam din septembrie...nu i mai dam de capat...ba rosu in gat, ba laringita, ba infectie urinara...asta a fost ultima, ptr care am si stat in spital cu ea, la grigore alexandrescu...8 zile. au trecut 2 saptamani de atunci si hana azi iar a afcut febra.urina i am dus-o ieri, dar tre sa astept pana vineri sau luni sa vad ce e , desi banuiesc...are iar infectie...am citit de pe forum despre asta, dar sunt mesaje vechi, din 2005...am cumparat urovaxom, dar toata lumea imi zice ca e prea mica desi eu p forum am vazut ca s a dat si la copii de 6 luni...daca as vorbi cu voi, poate as gasi o mama care a simtit ce simt eu si poate nu m-as mai vedea atata de singura...merci mult.

......trebuie sa curat niste aderente care sau format pe operatiile care le am(3la nr)de cand eram copila,sunt vreo 18 ani de atunci,in timp au tot crescut si mi-au impiedicat fixarea placentei in pozitie corecta ,de aceea de la 6 luni am stat numai intonsa in pat,cu colul deschis si contractii,toata sarcina am avut dureri groaznice de burta pt ca plesneau in interior,am luat zeci de tab No-spa ,injectii si multe altele,........doc nu imi garanteaza ca va fi mai bine la urmatoarea sarcina,dincontra va fi mult mai rau si am incredere in el maxima,e cel mai renumit doc ,......deci trebuie sa ma operez ,sa imi fie curatate aderentekle respective,sa treaca un an jum si apoi sa ma gandesc la un bebe......si vreau inca un bebe asa ca.....